* full fart framåt!

2013-01-31 @ 09:27:55
Det är helt sjukt hur ett litet barn kan ändras på bara några dagar, här omdagen var Elias fortfarande den lilla lugna killen. Men över en natt försvann det! Nu springer han runt och kör race med gåstolem, krockar in i väggar så att hela han flyger upp ut stolen. Samtidigt går han runt och drar ner precis allt, idag har vi lyckats dra ner alla jackor och dra ut alla skor. Helt sjukt vad fort allt går. Men man ska ju veta att man lever :)


Tänkte nu försöka lugna honom lite grann så jag får chansen till att studera lite grann idag, då det verkligen behövs. Känns som jag börjar komma efter, vilket jag inte tycker om! Så nu blir det att ligga i med hårhanskarna och sitta uppe till lite senare kvällar.

Måste även berätta att vi lagade hemgjort mat till lillen igår, och ser verkligen fram till att pröva det senare idag! Ska bli riktigt spännande att se om han tycker om det denna gång, han brukar egentligen bara äta köttfärssås och spagetti färdigt på burk - annat vägrar han äta! Så idag håller vi tummarna :)


Kommentarer
Postat av: mormor

det lyser bus i elias ögon:)

2013-01-31 @ 10:26:35
Postat av: Morfar

Heja på Elias kör så det ryker.Du är för go.Kör hårt med mamma o pappa nu.

2013-01-31 @ 11:19:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0