* helt fantastiskt

2013-04-18 @ 20:02:00
Det har hänt något fantastiskt! Min "lilla" son har både börjat gått små steg då och då och samtidigt står han alldeles själv, dock endast när han har viljan själv och när han håller i en liten leksak. Det känns i mammahjärtat ♥
 
 

* 37 dagar

2013-04-17 @ 12:16:17
... 37 dagar kvar till studentresan, sjukt!


* bebismys.

2013-04-15 @ 20:11:05
I pluggandets stund är det lov att ta en liten paus då och då. Därför tänkte jag passa på att få in ett inlägg här under tiden Tony är uppe och lägger Elias för natten. Han var fruktansvärt övertrött nu under kvällen så kan tänka mig att det tar ett tag tills han somnar, stackarn ♥
 
Idag har jag även hunnit med en hel del, startade dagen klockan 6 då det bar av till jobbet strax efter jag gjort mig i ordning. Var fullt med varor som skulle ut, helt sjukt. Men ska jag vara ärligt är det riktigt roligt ändå. Har även hunnit bli bjuden på fläskfile och hemma gjorda potatisklyftor av min älskade, ack så smarrigt!


* mys.

2013-04-14 @ 21:15:10
... Elias har äntligen somnat för natten, så nu ska jag ta och hoppa in i duschen tillsammans med Tony. Måste erkänna att det ska bli riktigt skönt att ta en lång varm dusch nu innan det är dags att dejta sängen och förbereda sig inför jobbet i morgon. Ska även hinna med en hel del utav mina stuider i morgon så blir en lång dag.

Idag har vi inte gjort ett dugg helt ärligt, vi har bara njutit av dagen. Det är faktiskt riktigt skönt med sånna dagar också ibland.


* kärlek.

2013-04-14 @ 14:04:58
 
Jag älskar er, världens finaste pojkar ♥

*

2013-04-12 @ 13:12:02

Bilderna är tagna dagen innan Elias kom till världen.
Kan inte förstå att man kan sakna något så, men ack så mysigt det var ♥

* storstädning.

2013-04-11 @ 22:08:00
Äntligen är denna dag över, börjar bli riktigt trött och sliten. Starten på dagen tillbringade jag på skolan där jag hade en timmes svensak lektion, känns riktigt onödigt att åka till Årjäng bara för det men snart är jag färdig med den kursen också vilket ska bli riktigt skönt. Åkte sedan hemåt och började storstädningen som vi hade planerat, som tur var fick jag "hjälp" av min lilla prins som skulle krypa efter både dammsugaren och skurkvasten men sedan fastnade han vid tvättmaskinen, det är så fantastiskt roligt att kolla på tvättmaskinen när den är igång!

 
Vi har även hunnit vara inom Julia på Kremmerhuset och hälsat på där en stund, riktigt trevligt. Inte så ofta man hinner ses nu längre eftersom det är både jobb skola och barn. Men vi har förskt planera in en fika nu på måndag, ska bli riktigt trevligt att få prata lite skitsnack igen.

* promenad.

2013-04-09 @ 04:15:00
 
Solsken solsken solsken.

Eftersom jag ändå var i Årjäng passade jag på att ta en promenad tillsammans med min fina vän Viktoria. Blir tyvärr allt för länge mellan gångerna vi ses så vi har alltid en hel del att prata om när vi ses igen. Promenaden var riktigt härligt och väldigt välbehövlig. Och Elias sov som en stock hela tiden, tror att han njöt riktigt mycket av att komma ut på en liten promenix :)
 

RSS 2.0