* vi längtar efter dig.

2012-04-30 @ 23:16:00
Det går inte att beskriva hur lycklig jag är för att du existerar, men än idag kan jag inte tro att det är sant! Antalet dagar minskas hela tiden, tänk att det bara är 46 dagar kvar tills du är beräknad att komma.

Jag kan än idag inte förstå hur man kan älska någon så mycket, men ändå inte veta ett dugg om den personen! Du är helt främmande, men ändå är du min!

Vi längtar så efter dig, går nog inte en dag utan att varken jag eller din pappa pratar med dig. Väntar tills första gång jag får hålla dig i min famn, den dag kommer vara den mest betydelsefulla dag någonsin!

Älskade du

* vecka 34.

2012-04-30 @ 23:15:00



Nu väger bebisen minst 2,2 kg och är minst 45 cm lång. Den fortsätter att lägga på sig underhudsfett, som sedan kommer att hjälpa den bibehålla sin kroppstemperatur.

Om du inte redan pratar med bebisen är det bra att börja nu – nästa vecka är hörseln fullt utvecklad. Det gör inget om du pratar bebisspråk – en del forskning pekar mot att nyfödda föredrar ljusare röster.

Om du varit rädd att bebisen ska födas för tidigt, kan det vara lugnande att veta att 99 % av bebisar som föds i vecka 35 klarar sig bra och att de flesta inte får några allvarligare problem. Bebisens centrala nervsystem håller fortfarande på att mogna, men lungorna är nästan helt utvecklade nu.

Många kvinnor upplever att det pirrar eller domnar i bäckenet eller höfterna, bland annat när de är ute och går. Detta kan orsakas av att bäckenets ligament luckras upp inför förlossningen.

* valborg.

2012-04-30 @ 23:15:00
God morgon på er kära, får börja med att säga Grattis till världens bästa pappa som fyller år idag! Hoppas du får en toppen dag :)


Steg precis upp ur sängen, för den lilla verkade inte vilja ligga kvar så ska ta och göra frukost. Är verkligen dö hungrig efter en natt, komiskt. Inväntar min moster som ska hjälpa mig att göra en födelsedagstårta till pappa. Efter det så blir det att göra sig i ordning så kommer troligen Carro & Lovisa en stund. Ska sedan iväg till Töcksfors och se på brasa, får passa på nu när man ändå inte har något annat att göra om dagarna :) Är ju trotsallt valborg. Ska även bli roligt att se på alla fulla folk, alltid lika roligt!


* mys.

2012-04-29 @ 23:14:00
Myskväll med min älskade pojkvän och min lilla prins i magen som är i full fart ❤ har varit en toppen dag idag, underbart väder så har passat på att njuta av varenda minut! Var även inom cubus och kappahl och handlade lite bebiskläder, det är ju så mysigt! Har sedan haft besök utav kära moster under kvällen, trevligt.
Nu ska jag lägga min uppmärksamhet till min älskade istället för att sitta här och skriva :)


* svar på tal.

2012-04-27 @ 23:13:00
Tycker det är rätt så roligt att folk kommenterar att jag både röker och dricker alkohol nu under graviditeten, undrar helt ärligt då vad folk har för liv. Jag slutade röka direkt jag plussade, och har inte smakat en droppe alkohol under tiden. Jag har självklart druckigt alkoholfritt vin, men senast jag hörde så skadade inte det barnet ;) och alla drinkar jag drack i thailand var alkohol fria, så innan någon mer öppnar käften eller pratar bakom ryggen så kan ni ta reda på fakta :) sedan så skulle jag aldrig riskera någonting, för min lilla prins är de vackraste som finns! Det var allt jag ville säga!

* starten på vecka 34.

2012-04-27 @ 23:13:00
Det har äntligen slutat regna, hoppas det håller sig nu också! Vaknade tidigt i morse av att min lilla prins hade hicka, stackars liten. Men gick över rätt så snabbt, åkte ut och övningskörde med pappa gick jätte bra! Så var jag även inom trafikskolan och hörde om intensivkurs, vore riktigt skönt att ha gjort det innan lillen är ute. För skulle gärna vilja ha körkortet så fort som möjligt. Har precis slagit ner mig i soffan och tänkte vila en liten stund, måste ju orka med kvällen eftersom att syster har fått med mig på tjejkväll på hotellet. Ska bli roligt att få komma ut och göra något roligt också :)

Var hos barnmorskan igår, gick bra. Prinsen mår utmärkt och det är de viktigaste, fick också svar på varför jag har så ont i ryggen och benen. Och självklart har jag drabbats utav svår foglossning, så åkte hem och beställde ett stöd bälte och hoppas de hjälper lite grann, fick även övningar jag skulle göra varje kväll. Hjälper inte de så skulle doktorn kolla till mig lite grann. Men hoppas de hjälper! Gick även in i vecka 34 idag, åh bara 6 veckor kvar! Ibland undrar jag vart tiden tar vägen...

* mystime.

2012-04-24 @ 23:12:00
Myser ner mig i soffan tillsammans med min älskade, tänkte kolla på gårdagens bigbrother avsnitt så jag får med mig det. Lyckades självklart missa det igår.
Var som sagt på föräldra gruppen idag, riktigt intressant. Gick igenom förlossning idag, nu väntar jag bara ännu mer på min fina prins! Nästa gång skulle vi prata om amning och avslappning under förlossningen. Var väl inte direkt någon i min ålder, som otur var. Hade varit väldig mycket roligare då, känner att jag inte har så väldigt mycket gemensamt med en 30 åring dock. Får hoppas de kommer någon yngre nästa gång, var ju trotsallt tre par som saknades :)

* föräldragrupp.

2012-04-24 @ 23:11:00
Huvudvärk till max, men tar en alvedon och hoppas på att den går över inom kort. Har varit en snabbsväng på skolan och haft genomgång och fått lämnat in några uppgifter, känns som högen med uppgifter aldrig försvinner.

Idag är de första träffan med föräldra gruppen vid 4, ska bli roligt att se vilka mer det är som är ungefär lika långt gånget som mig. Och på torsdag ska vi till barnmorskan och se hur min lilla mår. Tänkte även fråga efter ett bälte, för känner att det börjar bli väldigt tungt och ryggen börjar lida alldeles för mycket.

Och ikväll ska jag inom mamma och hämta bebiskläderna jag beställde för ett tag sedan, åh vad jag älskar att handla bebiskläder. Så mysigt! :)



Synd dock inte så väl, men han ligger och knör på ena sidan :)

* vecka 33.

2012-04-23 @ 23:11:00





Vecka 33 ( 32+3 )

Jag vet inte hur du ser ut, jag vet ingenting om dig - men ändå älskar jag dig så mycket.
Du är ett stort mirakel, trodde aldrig man kunde älska någon såpass mycket.
Varenda gång du rör på dig blir jag så lycklig, att veta att du är min unge gör mig så glad.
Det mysigaste som finns är att vakna utav dina sparkar, min lilla prins mamma älskar dig något så otroligt mycket ♥

* bebis handling.

2012-04-21 @ 23:10:00
Lördag kvällen spenderas med Carro och Tony framför tv:n, sitter och kollar medan de spelar tv spel idag med. Så passar på att få i mig lite melon, finns knappt något godare!
Har varit i Karlstad och handlat de flesta saker till våran prins, blev de mesta utav sakerna. Men ändå en hel del som saknas men får ta det med tiden som kommer ska ju inte föda till veckan precis :) Fick bland annat köpt spjälsäng med tillbehör, skötbädd, badbalja, amningskudde och babysitter och väldigt många små saker. Kunde inte vänta med att sätta upp spjälsängen så den åkte upp på en gång, så himla mysigt! Så nu kan lillprinsen komma ut snart tycker jag ♥



Men du ska ligga kvar i 55 dagar till, och säkert får du för dig och stanna där inne ännu några dagar så under tiden får jag bara njuta utav dina sparkar.. ♥

* familjemys.

2012-04-20 @ 23:08:00
Helg, underbara helg!
Som jag har väntat, ska bli riktigt skönt att sova ut i morgon känner att det behövs med tanke på att jag är helt slut. Känns verkligen som jag sprungit ett maratonlopp, spelar då ingen roll hur mycket jag vilar mig för känner mig ändå inte utvilad men men. Sitter för tillfället hos mamma och pappa med de andra och pratar, mysigt med sådan familjekvällar.

Har annars bara idag tillbringat min dag på skolan och haft historia till mestandels utav dagen, fick även prata med rektorn så de märks hur det sista året på gymnasiet blir får hoppas på det bästa! Men nu ska jag mysa vidare tillsammans med de andra ❤


* shopping.

2012-04-18 @ 23:08:00
Godmorgon på er!
Är på toppen humör, vet dock inte varför. Men bättre att vara på humör än att gå runt och sura hela dagarna. Sitter för tillfället och inväntar mammi så ska vi ta oss en tur till Töcksfors och kolla lite grann, blev ingen skola för mig idag med tanke på att läraren är sjuk. Så tar mig en dag med mamma, mysigt :) !!

Tog mig även en ledig dag igår, så var hemma och beställde lite barnkläder och så kom Julia på besök :) Började även tvätta täcken och påslakan till spjälsängen så det är gjort så man inte behöver tänka på de längre fram. Åker iväg till IKEA på söndag och handlar in de viktigaste sakerna, tycker det är skönt att ha allt färdigt snart börjar bli jobbigt för ryggen. Så ja :)


* kroppen värker, hemskt!

2012-04-16 @ 23:08:00
Nu var det riktigt skönt att lägga sig i soffan måste jag erkänna. Är helt slut i kroppen, aldrig varit med om att ha såpass ont i ryggen som jag har nu, så är glad att älskling sköter resten för dagen. Så ska jag ligga och mysa till min lilleman som ligger och sparkar och har sig.

Annars har vi precis ätit mat, nu tänkte jag försöka få på en film och endast njuta utav kvällens gång. Tror det behövs med tanke på att jag är så irriterad på denna skola jag går på. Ska på möte på onsdag kväll och se vart vi hamnar då, sedan är de återigen ett till möte om tre veckor. Är så trött på alla dessa möten, men de ska bli spännande att se vad de har att säga denna gång! Tycker verkligen inte om kostymnissar..


*

2012-04-13 @ 23:07:00



- mamma och pappa älskar dig så!

* städning.

2012-04-13 @ 23:06:00
God morgon på er, tog en liten sovmorgon idag kände att de var behövligt! Tror inte att jag har hunnit vrida rätt tiden efter Thailand, men hoppas det blir rätt inom kort det är ett elände att behöva gå och vara helt utsliten om dagarna.

Tänkte nu försöka städa lite hemma här, känner att det börjar bli lite dammigt hemma så det är bara att börja. Ska även försöka få färgat löshåret idag om det blir tid över, men det märks dock.
Nej nu ska jag börja så jag blir färdig någon gång :)


* vecka 31 & barnmorska.

2012-04-12 @ 23:05:00
Var några dagar sedan jag gjorde ett inlägg nu, men har verkligen inte haft tid eller ork. Har varit totalt slut efter Thailand, har iallafall fått upp alla saker ur resväskan och börjat tvätta alla kläder. Ska bli skönt när allt sådant är färdigt.
Idag har jag varit hos barnmorskan, allt såg bra ut hjärtat slog 138 och magen mätte ända till 30 cm. Börjar bli stor nu känner jag, shit! Men det är tur att du växer du där inne ♥

Börjar närma sig nu bara 64 dagar kvar, ibland undrar jag vart tiden har tagit vägen känns inte som det var länge sedan jag fick reda på att du existerade. Och nu är du snart ute, kan knappt tro att det är sant!


* tatuerings dags.

2012-04-07 @ 23:05:00
Hej på er!
Sitter och kollar på när Tony tatuerat sig, roligt att se folk plågas. Har suttit här sedan två tiden, men nu börjar det dra sig mot slutet äntligen. Ska sedan tillbaka till hotellet och efter det går vi och äter, känner att magen börjar kurra trots att det inte alls var länge sedan vi åt men men. I morgon är det sista heldag vi har i Thailand, trist men det har varit riktigt avkopplande med en semester var verkligen behövligt!
Nu ska jag och min lilla sparvel hålla Tony sällskap :)


* resultat.

2012-04-07 @ 23:05:00
Någon som kommenterade och önskade att få se en bild utav Tonys nygjorda tatuering, här har ni den!


* de sista dagarna närmar sig.

2012-04-06 @ 23:04:00
Äntligen är jag lite bättre, känns riktigt bra! Men tyvärr inte helt hundra ännu, men har sovit precis hela natten vilket var behövligt känner jag. Kroppen var helt slut efter dessa dagar. Men nu har Tony också lyckats få den skiten tror jag, stackarn.

Blir att spendera dagen vid poolen idag med, eftersom ingen utav oss är helt hundra ännu. Men i morgon ska vi försöka komma iväg till Boda Beach, vill dit en sista gång innan vi åker hem.
Tycker att dessa två veckor har gått alldeles för fort, undrar vart alla dagar har tagit vägen! Men men, kommer nog hit någon gång igen hoppas jag på. Nu vill jag bara hem och föda fram mitt hjärtegull ♥


* magbild.

2012-04-06 @ 23:03:00
Har inte hunnit lägga ut någon bild så lägger ut en bild på magen som jag tog i Torsdags.
Vecka 30



( 29+6 )

söt nöt, kan du inte komma ut snart? längtar efter dig =)

* magbild.

2012-04-06 @ 23:03:00
Har inte hunnit lägga ut någon bild så lägger ut en bild på magen som jag tog i Torsdags.
Vecka 30



( 29+6 )

söt nöt, kan du inte komma ut snart? längtar efter dig =)

* magont.

2012-04-05 @ 23:02:00
Kvällen närmar sig sakta, dagen har kanske inte varit den bästa. Tror bestämt någonting har hänt med min mage klarar inte behålla maten. Får hoppas det blir bättre tills i morgon, behöver ju mat för att lillen ska växa.
Så har spenderat hela min dag vid poolen och i rummet. Inte det roligaste på semestern, men har tyvärr inga val. Hoppas på att vara bättre i morogn så jag kommer mig ner till stranden och kanske med på orm showen, vore väldigt trist att missa den!






* ointressand, endast klagomål.

2012-04-04 @ 23:01:00
Måste bara klaga, är så fruktansvärt irriterad.
Jag hatar att klaga, men nu är jag så trött på detta.
Hur fan kan man vara så dum och stänga ner en skola där det går elever på och placera ut alla på olika skolor? Minst 10 mil där ifrån. Man har inte ens chansen att gå färdigt utan ska slängas iväg som en sopsäck. Är så trött på hur folk tänker, eller vänta de tänker ingenting!

Alla elever på Årjängs praktiska har ju valt den skolan med tanke på att de inte vill pendla fram och tillbaka varje dag eller har råd att betala en lägenhet. Att de inte ens låter de elever som nu går på skolan få gå färdigt och ta studenten och sedan stänga igen den, men nej de ska stänga igen den direkt till sommarlovet. Härligt.

* snorkeltur.

2012-04-04 @ 23:01:00
Hej på er alla.
Har precis anlänt till hotellrummet igen efter en dag med snorkling, solning och badning. Har verkligen varit en toppen dag! Trodde aldrig jag skulle våga mig ut på de djupa havet och snorkla, men är grymt glad att jag tog mig i kragen och gjorde det för de var helt underbart fantastiskt att se något så fint. Besökte även Bamboo Island, hela ön var jätte fin. Hade gärna velat stanna kvar där längre, men fick några timmar tillbringade där iaf. Tror min älskade lilla prins tyckte det var skönt när vi var nere i vattnet, för han simmade själv runt och runt i magen på mig under tiden - myspys!

Nu ska jag iväg och köpa shampoo så jag kan få ta mig en dusch efter allt salt vatten, känner att det börjar klia på kroppen nu så bäst att göra det så fort som möjligt.


* bamboo island.

2012-04-03 @ 23:00:00
Ligger ute på altan tillsammans med de andra, och äter isbitar. På något vänster har jag lyckats ha av min tung rem, usch det gör förfärligt ont kan knappt prata. Hoppas de blir bättre framåt kvällen.
Tänkte ta en runda tillsammans med min älskade ikväll och se om vi hittar något fint!

Under dagen har vi bara varit på stranden en snabbis och sedan ägnat några timmar i poolen också. Riktigt skönt det med. I morgon ska vi på utflykt tillsammans med resten utav gästerna på hotellet, en heldag på Bamboo Island det är visst ett jätte fint snorkelställe.




Endast 73 dagar kvar tills våran älskade prins kommer.
Lilla älskade du, mamma och pappa älskar dig.

* tillbaka i krabi.

2012-04-01 @ 22:59:00
Godmorgon allihopa!
Sitter för tillfället och väntar på att Tony ska bli färdig så vi kan gå och väcka Elin och Janne. Undrar verklingen om de kommer upp idag. Blev några öl på dem tre igår, riktigt trevligt. Idag ska vi ut på någon strand, vi har inte riktigt bestämt oss ännu så de märks vart vi hamnar idag!

Dagarna i Phuket var riktigt trevliga, underbart väder. Kanske nästan lite för varmt ibland men de gick ändå tänker inte klaga. Hörde att de snöade hemma en sväng och då är de bara skönt att vara här nere i värmen.

Hann även med lite shopping i förrgår kväll, blev jämt någon enstaka sak. Gick inom en pub gata, var väl nästan bara transor där. Sjukt att det finns så många här nere.


RSS 2.0