* promenad.

2013-09-10 @ 13:21:48
Självklart har vi dragit på oss ännu en förkyldning med tillhörande feber, det är väl dom nya dagis bakterierna som spökar. Men ska inte klaga, för det är inte mycket Elias har varit sjuk innan han började på dagis. Dock märks det att man inte är van att ha honom i våran säng längre, har inte sovit så här dåligt på länge. Han ligger verkligen inte still längre, vrider och vänder sig hela tiden!

Idag startade vi dagen med att ta en morgon promenad på drygt 80 minuter. Hur underbart som helst, borde göras oftare men känns tyvärr som att tiden inte räcker till alla dagar. Efter det har vi hunnit tömma tvättkorgen och slappat på soffan.

 

* lyckligaste mamman på jorden.

2013-09-03 @ 10:45:32



William Elias Lindqvist, det finns inget bättre än dig. Du gör mig till den lyckligaste människan på jorden ♥
 

* påväg att bli heelt färdig - underbart!

2013-09-03 @ 10:42:00
Som ni kanske förstått har vi haft en hel del att göra nu i flytten, huset ska tömmas och städas samt skall lägenheten fixas. Vi har nu äntligen börjat komma i ordning här i lägenheten, dock finns det en hel del flyttkartonger kvar. Men innan lördag har vi bestämt oss för att bli helt färdiga då vi planerat att ha inflyttningsfest. Än så länge tänker jag inte lägga ut någon bild på hur det ser ut, har tänkt att göra det när vi är helt färdiga - så ni får vänta liite till.

 
Som ni ser stortrivs redan min lilla kille, han har för första gången fått sig ett helt eget rum. Så himla mysigt att inreda ett barn rum, men oavsett det är de mycket som fortfarande ska in.. Men i slutändan kommer det bli helt fantastisk ♥

RSS 2.0