*

2012-11-07 @ 17:32:57

Jag älskar dig min favorit ❤


*

2012-11-07 @ 00:49:56

Uppdaterar mer i morgon, så bjuder på en bild tillsvidare. :)


* dejta kudden.

2012-11-04 @ 22:32:56
Kvällen är nu här och jag är helt utsliten, Elias ligger nu i sin säng och sover medan Tony sitter och spelar xbox. Vilket det alldeles strax ska bli ändring på, direkt jag lagt ifrån mig datorn.
 
Dagen har varit riktig lång! Haft besök ända från tidig morgon till sen kväll, så är väl därför jag är helt slut. Mamma, mormor, morfar och moster kom en stund på fömiddagen som vi efter en stund följde med till Rusta för att kolla. Tog oss sedan lunch på en restaurang här i Töcksfors, dock var jag väldigt missnöjd över maten men sak samma. Sedan tog vi oss även en tur hem hit och tog oss en kaffe kopp, så passade även faster på att komma en sväng. Riktigt trevligt med besök.
 
Tog inte lång tid innan Julia, Ander och Hampus sedan kom de tillbringade kvällen här tillsammans med gott att äta och film. Kollade även på en skräck film som jag nog inte gjort på flera år, men blev besviken på hur den slutade så den filmen kommer jag inte rekomendera.
 
Men som sagt, nu ska jag få med mig den Tony och sova. Natti :-*
 

* i Årjäng.

2012-11-03 @ 22:34:00
Kvällen tillbringade vi med min familj, ost och kex ♥ Love it!
 
 
 
favorit pojk, jag älskar dig över allt och alla världens finaste ♥ ♥

* morgon.

2012-11-03 @ 11:25:00
God morgon gott folk :-*
 
Idag, för ovanlighetes skull så var vi vakna riktigt tidigt eftersom vi skulle försöka få någonting gjort. Så nu har vi städat färdigt hela huset och fått i oss frukost, och klockan är bara halv 12. Känner på mig att detta kommer bli en lång dag!
 
Under dagen får vi troligen besök utav faster och kusin med barn, ska bli riktigt trevlig. För det är inte så väldigt ofta man får chansen att träffa allihopa!
 

* zombie.

2012-11-02 @ 09:44:47

Jag och Tony har turas om att vara vaken med liten inatt, så båda var väl mer eller mindre jätte trötta nu tidigt på morgonen. Dock var Tony lite piggare än mig och tog Elias så jag nu fick sova ut en stund innan han börjar arbeta för dagen.

Så kan tala om för er alla att idag blir det inte mycket gjort, får ta en vill dag! För ikväll ska vi hem till familjen Svensson och äta räkor, mums. :)

Och inte nog med de, favorit blir 5 månader idag!! <3


* sjuk bebis.

2012-11-01 @ 23:59:43

Nu har vi lagt oss till rätta i sängen, både Elias och Tony sover och båda snarkar i varsitt öra på mig. Egentligen borde jag också sova men efter Elias vaccinationer idag har han mellan 39-40 grader feber så vet inte riktigt ifall ja vågar, jag vet att jag är överbeskyddande men tycker inte om att ge läkemedel till så små. Så lite då och då svalkar jag ner honom med en trasa ljummet vatten, funkar lika bra de :)

Morgondagen kommer nog dock vara lång känner på mig att jag kommer gå runt som en zombie hela dagen men sånt är livet! Nu blir de att nörda Gossip Girl under nattens gång :) god natt på er!


*

2012-11-01 @ 12:30:47
 
kärlek till er

* mot BVC.

2012-11-01 @ 12:28:31
Idag är det ingen bra dag, min stackars lilla prins ska ta sprutor. Usch lider med han, gör verkligen ont i mammahjärtat! Men som tur är följer Tony med oss så han får hålla honom under tiden, då jag har sprut fobi. Sedan ska vi inom Töcksfors Shoppingcenturm och hälsa på Julia och handla lite mat, kylskåpet börjar bli väldigt tomt!
 

RSS 2.0