* bigbrother.

2012-02-29 @ 22:41:00
Har krypit ner under täcket till bigbrother, tyckte jag förtjärnade det med tanke på att jag har varit iväg och simmat. Känner att jag är helt slut i kroppen, men ska inte klaga det var riktigt skönt att röra på sig. Väntar på att älskling ska komma ut ur duschen och komma hit och mysa med mig innan vi ska lägga oss. Tror jag behöver lite sömn idag eftersom att jag ska iväg och jobba i morgon och på fredag.

Annars har jag väl inte gjort så väldigt mycket idag och igår, hade Emma på besök. Trevligt, var ett tag sedan man såg henne! Kan dock inte klaga på det underbara vädret som var igår heller, himla underbart.



Min lilla älskling har varit vaken rätt som de var idag, åh så mysigt. Väntar något så enormt mycket på att du ska komma ut. Lilla du, mamma älskar dig!
25+5.

* första dagen på lovet.

2012-02-27 @ 22:40:00
Första dagen på lovet, riktigt skönt! Men vad trött jag är. Vaknade redan vid 8, gick upp och förberede mig inför tandläkarbesöket som jag har gått och gruvat mig för i några veckor. Jag tycker verkligen inte om tandläkaren, men idag gick det ofattbart bra, det var någon från Irak och var jätte trevlig! Sedan sprang jag runt i Årjäng med mamma och moster, tillslut hamnade vi hemma hos mig och tog oss en fika. Mysigt!

Nu tänkte jag ta och försöka sova en timme, känner att jag måste sitta och kämpa för att hålla upp ögonen. Föresten, fick även veta att jag ska jobba på torsdag och fredag! Vad skönt att tjärna lite pengar, nu när de äntligen är lov och Thailand som väntas. :)


* underbar lördag.

2012-02-25 @ 22:39:00
Vilken underbar dag det är idag, jätte fint väder ute kan det bli bättre? Började min lördag morgon med att gå iväg och simma med faster, var riktigt skönt för ryggen känner jag. Var ett tag sedan jag var iväg nu med tanke på att jag var sjuk ett tag men nu är jag på det igen. Nu så håller jag och Tony på att stor städa, men jag tog en paus med tanke på att Tony stack iväg till bolaget.

Satt nyss och räknade ut att det endast är 29 dagar kvar tills vi åker iväg till Thailand. Uh så jag längtar!
Nej nu ska jag ta och röra på mig, ni får ha en bra dag!


*

2012-02-25 @ 22:39:00
du lilla där inne,
jag vet inte vem du är
jag vet inte hur du ser ut
jag känner dig inte
men oavsett vad
så kan jag redan säga
att jag älskar dig.
mammas lilla hjärta

* vecka 25.

2012-02-24 @ 22:38:00

mammas lilla ängel ♥

* vecka 25.

2012-02-22 @ 22:35:00

( 24+6 )

Känns som magen växer mer och mer för varje dag som går, vilket är så mysigt! Det bästa är att han har börjat röra på sig riktigt mycket och väldigt ofta nu. Det är en magisk känsla.

Längtar så tills jag får sitta och pussa på dig, mammas lilla älskling! ♥

* vecka 24.

2012-02-16 @ 22:34:00

( 23+6 )

Tanken utav att min älskade bebis ligger där inne, det gör mig så lycklig.
Det är så underbart att känna när du sparkar och rör dig där inne. 120 dagar kvar tills du är beräknad att komma. Önskar tiden kunde gå fortare. Vill ha dig här ute nu ♥

Kan inte förstå att man kan älska någon man aldrig tidigare har sett, någon man inte känner. Men jag älskar dig, mamma & pappa väntar på dig ♥

* sjuk sjuk sjuk.

2012-02-16 @ 22:33:00
Vaknar upp av att Tony har försovit sig, så försöker få upp han men tror inte det var någon morgon för han. För har då aldrig sett någon segare människa än han var just idag. Men nu har han äntligen kommit iväg. Ute snöar det för fullt, kan inte förstå att det måste snöa nu det kunde ha snöat i December istället.

Idag ska jag göra samma sak som jag har gjort hela veckan lång, nämligen lågit i soffan framför tv:n. Tycker inte det är okej att vara sjuk nu när jag endast har några få dagar på skolan kvar. Känner att jag blir så långt efter men dock är det ingenting att göra åt kan inte direkt springa dit med feber heller. Så får göra mitt bästa nu på loven som kommer.

Och inte nog med det, i morgon går jag in i vecka 24 ♥

* alla <3 dag.

2012-02-14 @ 22:32:00
Glad alla dag på er allihopa.
Vilken hemsk morgon det har varit idag, vaknar upp med världens feber ligger och svettas med en riktig huvudvärk och värkande hals. Usch, jag som hade klarat mig så bra! Men lyckades dock ändå få en förskyldning. Så blir sängen för min del idag. Ligger och knaprar alvedon och strepsil. Kan egentligen inte vara sjuk nu för jag har ju endast några få dagar kvar på skolan som jag har chans till att få färdigt allt skolarbete på. Men det får väl gå som det går.

Hade även tänkt att åka till Karlstad idag och ha myskväll med älskade, men dock så får vi nog ändra planerna med tanke på att jag ligger här förskyld. Fy vad trist!



Nu lägger jag mig och sover vidare medan mitt lilla hjärta ligger och sparkar för fullt ♥

* gipsmage.

2012-02-12 @ 22:31:00


Var en riktigt rolig dag i Torsdag, då vi fick möjlighet till att gipsa en mask. Men då tyckte jag och Julia att det var mycket roligare att gipsa av min mage, så självklart gjorde vi det.
Här är resultatet, är faktiskt riktigt nöjd! :)

* utedag.

2012-02-12 @ 22:29:00
Måste erkänna att soffan var underbar just nu, är så sliten efter denna helgen så ni anar inte! Men de är det värt, för de har varit en riktigt bra helg med mycker grillning och iskörning. Har även lärt mig sladdat rätt så bra, riktigt stolt över mig själv! (:

Det bästa utav allt var att det var så homla underbart väder, allt blev så lyckat. Roligt.







Nu ska jag ta med min favorit pojk och kolla på Wallander - Våldnaden

* vecka 22.

2012-02-08 @ 22:28:00
Satt föresten och pratade med Barnmorskan och vi kom på att jag var en vecka längre än jag trodde. Så går in i vecka 23 nu på fredag. Så då är det endast 17 veckor kvar! Gud vad tiden går fort, känns inte som att det var länge sedan jag märkte att jag var gravid. Otroligt.


Nu väger bebisen nästan 430 gram, är ungefär 28 centimeter lång från hjässa till häl och har samma proportioner som en nyfödd bebis, om än lite spinkigare eftersom bebishullet inte utvecklats ännu.

Innan bebisen lagt på sig hull ser huden lite skrynklig och genomskinlig ut, men nu ökar den i vikt varje dag. Läppar och ögon är formade, men iris (regnbågshinnan) saknar fortfarande pigment. Bukspottkörteln, som är viktig för produktionen av hormoner, utvecklas i stadig takt.

Redan nu finns tandanlag i käkarna. Det är inte så långt kvar tills du får träffa ditt barn och inom det första året börjar tandsprickningen.

* estetisk verksamhet.

2012-02-08 @ 22:27:00
Precis ätit kvällsmat med älskling, var riktigt gott med mat nu kan jag lova. Tänkte nu försöka få gjort några läxor medan Tony håller på att greja med möbler som ska monteras. I morse satt jag och räknade ut att jag endast har 29 riktiga skoldagar kvar som jag kan gå, och under de få dagarna ska jag hinna bli färdig med hela årskurs 2. Undrar skarpt på hur det kommer gå, men de blir att ligga i så ska jag nog fixa det!

Förövrigt i dag så har vi bara haft estetisk verksamhet som vi även ska ha resten utav veckan som kommer för att bli färdig med kursen. Så idag har dagen gått ut på att lära sig så mycke som möjligt om choklad och baka praliner. Gick väl någorlunda tycker jag. Men smaken kanske inte blev den bästa. Men men, som tur var så var de ingen provsmakning om vi säger så! Då hade vi nog misslyckats! Haha.


* vecka 21.

2012-02-02 @ 22:26:00


20 + 6 v .
Att känna när du rör dig, är den mest fantastiska känsla jag någonsin varit med om.
Längtar tills du ligger i min famn!

* barnvagn hemma.

2012-02-01 @ 22:24:00
Har även varit iväg och hämtat våran barnvagn, är verkligen super nöjd med den praktisk och bra!


* äntligen, fått svar på alla frågor.

2012-02-01 @ 22:23:00
Äntligen! Satt nästan 45 minuter i väntan på att få prata med min barnmorska. Tillslut så kom jag fram, vilken lättnad. Kände att jag nästan hade 1000 frågor med, men bättre att fråga än att gå runt och fundera. Så nu har jag fått svar på alla frågor vilken underbar lättnad.

Stannade hemma idag, för kände att magen inte blivit något bättre sedan igår heller. Typiskt att jag alltid ska lyckas få den himla laktosmagen, alltid är det någonting som är fel tycker verkligen inte om detta. Men men, får försöka få färdigt något skolarbete under dagen hemma istället.
Väntar så enormt på att min älskade ska komma hem, tycker det är så mysigt när han är så go och tar hand om en ♥

RSS 2.0