* poolen.

2012-03-31 @ 22:57:00
Får försöka få in ett kort inlägg innan jag ska ut till polen igen. Har tyvärr begränsat internet så kan inte vara inne mer än någon kort stund då och då. Desverre.

Idag har vi bara varit ute vid poolen och solat en stund, det är något så fruktansvärt vart idag så håller mig för mestandels i polen. Har tydligen lyckats bränna mig lite på ena sidan utav ansiktet och örat. Men tony är det nog ännu värre för, han är röd på hela över kroppen. Stackarn.

Ikväll blir de iväg på shopping, ska bli roligt att få handla lite grann har inte hunnit med de ännu =) .
Men ni får ha de!




* magbild.

2012-03-31 @ 22:57:00



Tagen i torsdags, vecka 29. ( 28+6 )

Mamma och pappa längtar efter dig, komsi komsi ♥

* stranden.

2012-03-28 @ 22:55:00
Kvällen närmar sig, sitter och tar en drink med de andra. Ikväll erbjuds det grillkväll här på hotellet med resten utav gästerna.

Har idag haft en jätte bra dag, började med att vi red på elefanter. Var jätte roligt, men dock blev jag riktigt nervös när Tony satte sig på huvudet. Usch, men gud så roligt det var! Åkte sedan hemåt och packade badsaker och åkte neråt till Railay beach, så mysigt fick även massage på stranden. Vilket passade alldeles utmärkt. Åkte hem då det blev en eftermiddagsskur så duschade vi och gjorde oss i ordning och sedan en tur bland shopping gatorna och handlade lite grann. Fick mig en bikini och ett nytt skal till iphonen.

Nu ska jag lägga ifrån mig datan och vara lite social med de andra. Ha en bra dag på er där hemma :)






* elefant tur & railay beach.

2012-03-27 @ 22:54:00
God morgon på er allihopa.
Klockan närmar sig snart halv 10, så nu ska jag försöka gå tillbaka till bungalowen och få på mig solkräm innan det är dags för dagens trip. Vädret är underbart, vaknade med strålande sol så klagar verkligen inte.

Om en stund ska vi åka iväg på elefant tur som jag nämnde igår, ska bli riktigt roligt har längtat efter det. Så jag hoppas det är lika roligt som jag föreställt mig. Sedan senare under dagen åker vi nog iväg till stranden igen, tror det blir Railay Beach idag men det märks att se.

Nej har nu inget mer att tillägga, skall gå mot rummet och väcka min älskade som ligger ute på altanen och sover. Han hade visst inte sovit en blund under natten fick jag reda på. Stackars min pojk ♥




* chicken island.

2012-03-25 @ 22:53:00

Sitter på hotellets ute servering och tar mig en drink med de andra. Har idag varit ute på havet och besökt stranden Chicken Island, riktigt mysigt ställe var det. Men får bli att besöka andra stränder resten utav dagarna. Det roligaste av allt var att det kom fiskar så nära land så man hade chans till att mata dem med vattenmelon. Har även idag hunnit doppa fötterna i fiskvatten, och jag kan tala om att det är en sak jag aldríg mer kommer pröva på, men roligt att ha gjort det en gång.

I morgon har vi bestämt oss för att rida på elefanter på morgonen runt 10 någon gång, sedan får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Har i alla fall bestämt oss för att stanna här på hotel Ao Nang Tropical Resort i en natt till och sedan blir det iväg och besöka ett annat hotel. Men detta hotel måste jag erkänna var riktigt trevligt, ett ställe jag självklart kommer vilja besöka än en gång om jag får möjlighet till det :)

* bye.

2012-03-25 @ 22:52:00
Hejdå Sverige - Hej Thailand !

* lördags mys.

2012-03-24 @ 22:52:00
Lördag morgon, älskar jag verkligen. Har myst med min älskade medan den andra har lågit och sparkat för fulla muggar. Finns inget så mysigt som det!

Ska försöka komma upp och börja städa och få i ordning eftersom vi ska vara i töcksfors före 1 då vi ska äta mat. Efter det blir de dock att göra färdigt precis allt! Ska bli skönt att få städa och tvätta allt innan de är dags.

Nu ska jag ta med mig Tony upp och äta frukost, njut av det fina vädret allihopa :)


* glass och sol - underbart.

2012-03-23 @ 22:51:00
Äntligen gjort sista skoldagen före Thailand, inte en skoldag på tre veckor nu. Känns fantastiskt!
Nu ska jag ut på balkongen och njuta utav det underbara vädret vi har :)


* trött så trött.

2012-03-22 @ 22:50:00
Jag dör snart, är så sliten och trött känns inte som jag har sovit ett dugg men ändå har jag sovit nästan från 10 igår kväll. Men men, ska iväg och göra min sista skoldag nu på tre veckor. Ska bli riktigt skönt att vara ledig nu ett tag framöver börjar bli så extremt skoltrött. Men börjar tyvärr dagen med ett gymnastikpass, inte direkt det rockigaste.

Eftersom jag slutar tidigt idag tänkte jag försöka få städat lite hemma, verkar inte som vi hinner det annars. Vanligtvis brukar tiden gå så väldigt långsamt när man ska göra något roligt, men nu tycker jag helt ärligt tiden springer fram hinner inte med ett dugg. Jag får panik!

Så nu ska jag äta frukost och vänta på mammi ska komma. Ses!


* godmorgon.

2012-03-22 @ 22:49:00
Godmorgon på er! Har precis fått i mig frukost och gjort mig färdig inför skolan. Kröp precis ner i soffan och myser lite till vakna med the voice innan jag ska dra mig iväg. Det blir en kort dag för mig idag, eftersom att jag ska på besök hos barnmorskan med och se så att allt är bra innan vi åker. Och de hoppas jag verkligen! :)

Funderar även på att ta en fika med min moster och syster ikväll i fall jag hinner med det, inte säkert för det är så himla mycket som ska hinnas med innan vi åker på söndag. För några dagar kändes det som en evighet men nu är det bara 3 dagar med idag tills vi åker det är helt sjukt!




*

2012-03-21 @ 22:49:00
Pojke

(x) Du lyfter koppen i örat när du dricker
(x) Du har ofta huvudverk
(x) Du gillar inte citrus eller apelsinjuice
( ) Bebisens hjärtslag är 140 eller färre
( ) Du är sugen på kött och ost
(/) Du har svårt att andas och är ofta snuvig
(x) Du har klart urin
(x) Brösten är olika stora
(x) Brösten har blivit mycket större
( ) Du var knappt illamående i början
( ) Du & din mammas relation är sämre
( ) Pappan går inte upp under graviditeten
( ) På mackan äter du helst kanten
(x) Dina fötter är kallare än vanligt
(x) Du sover med kudden åt norr
( ) Bebisen ligger högt i magen
( ) Håret på dina ben växer ut fortare
( ) Din mage står ut
(x) Magen är klotrund och toppig
( ) Din pigmentrand är starkt markerad
( ) Du visar handryggen när du visar händerna
( ) Ditt hår är tjockt och glansigt
(x) Du sover helst på din vänstra sida
(x) Du känner dig ofta ledsen
(x) Du gick upp lite i början
(x ) Tandköttet blöder inte eller bara lite
(x) Du har ingen svamp eller urinvägsinfektion
(x) Bebisen sparkar hårt & ofta
(x) Bebisen har hicka sällan / aldrig
( ) Du har enorm utstrålning som gravid
( ) Du känner dig bekväm i din mamma kropp
( ) Du har mycket halsbränna

16,5

Flicka

(x) Lite eller ingen halsbränna
(x) Du känner dig oatraktiv
( ) bebisen hickar mycket
( ) Bebisen sparkar mindre och bökar mer
( ) Du har lättare att få urinvägsinfektion
( ) Du har störra risk att få svampinfektion
(x) Tandköttet blöder mycket
( ) Vikten går upp mycket i början
( ) Du är ofta irriterad
(x) Du är ofta arg
( ) Du sover helst på din höger sida
( ) Ditt hår är tunnt och matt
(x) Du visar händerna med handflatan upp
(x) Du har en svag pigmentrand / ingen alls
( ) Din mage är bred
( ) Du har en platå på magen
(x) håret växer som vanligt på benen
(x) Bebisen ligger lågt i magen
( ) Du sover med kudden åt söder
( ) Fötterna känns som vanligt
(x) Du äter gärna mackans mitt
(x) pappan går upp under graviditeten
(x) Du och din mammas relation är oförändrad
(x) Du var illamående i början
( ) Brösten har blivit lite större
( ) Brösten är lika stora
( ) Du har grumlig och blek urin
(x) Du kan andas som vanligt
(x) Du är sugen på frukt och sallad
(x) Bebisens hjärtslag ligger över 140
( ) Du älskar citrus och apelsinjuice

15

* spark spark.

2012-03-21 @ 22:48:00
finns ingen bättre känsla än när du sparkar,
lilla du v .

* snö.

2012-03-19 @ 22:46:00
Trött, sliten och ont i ryggen, det är absolut inte den bästa dagen men klagar inte. Ska bli skönt att komma till värmen och vila upp sig snart.

Vaknade i morse och kollade ut genom fönstret och såg att det hade snöat, trodde helt ärligt jag drömde men insåg att jag redan vaknat. Har annars bara varit på skolan en stund under dagen och fått gjort lite skolarbete, skönt att det börjar minska på högen känner jag så man inte har sådan press på sig!
Nu ska jag bara försöka få tvättat alla kläder som jag ska ha med mig till Thailand så allt det är färdigt tills jag ska fortsätta med packningen så att det bara är en storstädning kvar innan vi åker. Måste erkänna att det känns konstigt att börja packa nu, det känns inte som att det var länge sedan vi satt och bokade resan men nu idag så är det bara 6 dagar kvar tills vi åker. Längtar något så fruktansvärt! Men är väldigt nervös inför flygningen, är inte speciellt sugen på att sitta i planet i 15 timmar. Men har tyvärr inget val.



På torsdag ska vi till barnmorskan igen och se så att allt är bra med min lilla innan vi åker, ska bli mysigt att få höra han igen.

Önskar er alla en bra dag (:

* plugg plugg plugg.

2012-03-14 @ 22:45:00
Värst vad tiden springer, det har redan hunnit blivit kväll och jag har suttit med skolarbete nästan hela dagen. Är helt slut i huvudet nu så det ska bli riktigt skönt att få ta och koppla av resten utav kvällen. Men tack gode gud, har äntligen blivit färdig med historia frågorna och omvårdnad. Så nu släppte en liten lättnad i kroppen!

Har även hunnit tagit en glass ute på balkongen med Rebecka och suttit och pratat, var länge sedan man pratade med den fläcken. Trevligt var det! Nej nu slänger jag ihop datorn och myser med min älskade istället :)


* vecka 27.

2012-03-13 @ 22:45:00
Det fick bli en hemma dag idag, så pluggar hemifrån. Kan vara skönt det också ibland. Startade tagen med att städa hela lägenheten, kände att det började bli lite dammigt så det var nog hög tid. Nu så tänkte jag fortsätta min dag framför datan med en massa läsande, omvårdnad och historia. Ska bli roligt att se hur detta slutar! Hade hellre velat gå ut och satt mig i solen hela dagen, men det har jag verkligen inte tid med desverre men om 12 dagar så får jag njuta riktitgt för då bär det av till Thailand. Åh så jag längtar!



Magen bara växer och växer, börjar nu märka att garderoben blir allt mindre och mindre för varje dag som går. Vecka 27, bara 13 veckor kvar nu. Tiden springer fram!
MItt lilla hjärta v

* barnmorskan.

2012-03-09 @ 22:43:00
Har tyvärr inget internet så kan desvärre inte uppdatera så väldigt mycket om dagarna. Får passa på nu medan jag är hos mamma och pappa. Har nog inget internet förän om två veckor heller. Är så irriterad på att de inte fungerar, nu när jag har så himla mycket skolarbete och allt. Men det är väl inget att göra åt, det är bara att vänta på att det kommer tillbaka.
Idag har jag spenderat min dag i soffan med tony boy, hade så fruktansvärt ont i ryggen så har inte orkat med ett dugg och älskling är sjuk. Så blev en mysdag för oss.

Igår var vi hos barnmorskan, fick lyssna på den lillas hjärta för första gången. Vad lyckligt tillfälle, hans hjärta slog i 145. Men så livlig som han är så lyckades han börja sparka och få hicka samtidigt när vi skulle lyssna och då gick det upp till 160. Men allt var jätte bra med han. Skönt att veta att han är helt frisk min lilla Alwin :)

Nu blir de Big brother. Natti på er!


* helg.

2012-03-02 @ 22:42:00
Fredag kväll, mysigt. Är äntligen färdig med allt jobb och studerande för denna vecka, så nu ska jag njuta riktigt mycket de sista dagarna på lovet. Och hoppas det är fint väder de dagarna med så man har chans till att vara ute. Gick jätte bra på jobbet, både idag och igår. Tycket det är fruktansvärt roligt att jobba med gamla, men inte riktigt det jag vill jobba med i framtiden dock.

Nu väntas Julia och Anders så ska vi åka iväg och handla nacho och ha myskväll. :)
Ha en bra fredagkväll allihopa.

* sol och jobb.

2012-03-01 @ 22:42:00
Jag måste erkänna att jag älskar detta väder, det kan väl inte bli så väldigt mycket bättre? Vakna utav att solen skiner in genom persienernnerna rakt in i ögonen underbart. Gick genast upp och fick i mig lite frukost, tycker inte om att sova bort hela dagarna bättre att få någonting gjort. Har även hunnit lägga i en tvätt, så medan jag väntar på att den ska bli färdig har jag tänkt att försöka bli färdigt med lite skolarbete. Blev visst inte så väldigt många dagar till det nu under lovet som jag hade tänkt mig. Men, roligare att få jobba lite grann och tjärna pengar. De behövs alltid!

Nej nu ska jag inte sitta här något mer, på med lite kläder och ut på balkongen! Ha en bra dag allihopa :)

RSS 2.0