* överlycklig tjej!

2012-05-31 @ 13:36:45
Vattenfyllt svullo här, jo tack vilken natt jag haft. Måste ha varit den hemskaste någonsin, har då inte kunnat sova ett dugg med tanke på all värk jag haft. Kan säga att jag är riktigt trött på att vara gravid nu, liten kan du komma ut nu? Mycket mysigare om du är på utsidan än inuti magen! Komsi ♥
Sitter nu på skolan och är överlycklig. Har fått tag på mina betyg och kunde då inte vara gladare än nu, inte ett enda IG. Något enstaka G resten bestod endast utav VG och MVG - aldrig varit så nöjd över betygen som nu. Hoppas bara på likadana betyg nästa år med :)
Skall alldeles strax åka hemåt och lägga mig och njuta i soffan och försöka få kroppen att vila sig lite tror det behöv. Är som sagt ett svullo från topp till tå. Inte ens myskläder sitter löst på mig längre, då kan jag tala om för er att det är riktigt hemskt. Men men, är ju som sagt inte allt för många dagar kvar men känns som en EVIGHET!

*

2012-05-30 @ 22:38:36
jag älskar dig så lilla du.


* länge sedan.

2012-05-30 @ 22:36:54
Gokväll '

Kroppen är helt slutkörd, så nu ska det bli riktigt skönt att lägga sig i en nybäddad säng med nyrakade ben tillsammans med en nyduschad pojkvän kan ju inte bli bättre!

Haft en bra dag i dag, fick besök utav Rebecka som jag inte träffat på år och dar. Var verkligen på tiden, så jag saknat henne! Fick inte mycket gjort, utan satt mest och pratade då ingenting var värt att göra. Var även inom skolan och lämnade in alla uppgifter eftersom jag inte orkade ta mig dit igår under dagen.

Så spenderade jag kvällen hos mamma eftersom att Tony skulle hjälpa till och sätta upp väggar där hemma så tog oss även kvällsmat där sedan har vi bara haft det mysigt här hemma ensamna.

Så nu får ni ha det bra.

* humörsvägningar.

2012-05-29 @ 23:21:25

Dagen har varit upp och ner, märker verkligen att humöret svänger för fullt. Ena stunden kan jag sitta och gråta för minsta lilla medan jag helt plötsligt kan sätta mig och skratta. Helt sjukt.

Har annars inte gjort ett dugg idag, mest sovit bort hela dagen känns de som. Tillbringar kvällen med trevligt sällskap och negerbullar, får ju som sagt passa på att äta massa gottit de sista dagarna av graviditeten för sedan blir de totalt stopp! :)

Kvällen avslutas nu med filmen - this means war.


* magbild vecka 38.

2012-05-29 @ 13:55:03





Vecka 38 ♥
( 37+4 )

Får väl bjuda på två magbilder, inte alls länge kvar!!


* färdig.

2012-05-28 @ 22:47:54

Äntligen äntligen äntligen! Jag är färdig med allt skolarbete för i år, jag är överlycklig! Nu är det bara ett år kvar sedan så är gymnasiet färdigt med och det är dags för studenten!

Hela dagen har som sagt gått ut på att göra färdigt allt skolarbete, så i morgon ska jag lämna in alla rester ska bli så himla skönt. Så nu ska jag bara njuta utav de sista dagarna med min mage och njuta utav värmen. Sedan väntar ett helt annat liv, som jag väntar på ♥

Så kryper nu ner i soffan tillsammans med min sparkade son i magen och kvällsmat framför de sista minuterna på big brother.

image description


* humöret på botten.

2012-05-28 @ 15:15:10

Humöret är på botten idag, hormonerna flyger omkring! Jag vet i alla fall att folk ska undvika mig resten utav dagen - usch.

Gick som sagt till skolan idag och skulle fixa lite skolarbete eftersom att de sätter betygen nu på onsdag så vill jag få in allt. Blev då riktigt irriterad på några elever som bara tog tag i en sak och skrev tre rader och räknar med att gå godkänd och att vi alla elever i vårat program ska få godkänd - kan ju räkna med IG tack vare dom! Usch och de gjorde inte ett dugg på hela projektet förra året, irriterande.

Så håll er undan mig idag..


*

2012-05-26 @ 21:40:16

10 dagar kvar tills jag blir 18 år, tänk vad tiden går. Det känns inte som att det är två år sedan jag då satt och skulle fylla 16 år, det är helt sjukt.

Se bara vad allt har förändrats, jag trodde aldrig mitt liv skulle se ut såhär då jag skulle fylla 18. Det är ju då man äntligen blivit myndig och har rätt till att göra vad man vill med sitt liv utan att någon annan bestämmer. Och man kommer in på de flesta ställena och allt, inga mer regler att bryta. Du är nästan fri. Jag vet att jag alltid suttit och väntat på att äntligen få gå in på olika ställen och bara ha det roligt. Och kunde då aldrig tro att mitt liv skulle bestå utav något annat vid denna tid.

Men nu sitter jag här 10 dagar före min 18-årsdag och kunde då aldrig vara mer lycklig jag är nu. Veta att inom en månad så kommer jag ha fått världens finaste present någonsin, något jag aldrig skulle vilja byta bort - min älskade son. Jag är så lycklig för att du snart anländer till mig, tänk att du snart ligger här i min famn.

Längtar så tills jag får pussa och krama dig, att bara få se dig. Än i dag kan jag knappt tro att det är sant, ångrar mig inte en minut att jag behållde dig. Lilla du, jag älskar dig och längtar något så enormt efter dig!


* målning.

2012-05-26 @ 21:28:55

Här sitter jag med färg på hela mig efter dagens målning, ja självklart är det huset som ska målas och inte jag men lyckas alltid få lika mycket färg på mig varenda gång jag målar. Men kanske det man får stå ut med, undrar hur målare gör går de runt med färg hela tiden eller spiller inte de ett dugg?

Har som sagt hjälpt till och måla huset hos mamma och pappa, var riktigt skönt. Tänk att det blivit så varmt att man kan sitta ute i endast bikini ända ut mot kvällen - helt sjukt! Men läste dock att kylan skulle komma tillbaka till veckan vilket jag inte hoppas på!

Efter målningen så tog vi oss kvällsmat och jag satt och njöt med isklampar på benen, var väldigt kalt men härligt måtte ni tro.



I morgon är det en fullspäckad dag, precis som alla andra. På morgonen bär det av på konfirmation, sedan ska vi iväg till Rita och någon gång under dagen ska jag försöka trycka in att träffa mammi eftersom att det är morsdag ♥


*

2012-05-25 @ 23:32:25

21 DAGAR KVAR !!


* Karlstad tur.

2012-05-25 @ 11:48:42

Sitter i Karlstad och njuter medan de andra är inne och handlar renoverings material inför hemmet. Ska även inom Ikea och handla lite smått. Inte för att det är roligt att gå inne i detta fina väder men så blev de idag i allafall :)

Har även varit och hämtat barnstolen och fixat det så nu tror jag att jag har lärt mig allt och lite till om stolen, kan vara bra att veta.


*

2012-05-25 @ 07:37:14


Är det möjligt att veta om man väntar en pojke eller en flicka, om man inte sett det på ultraljud? En ledtråd är vikten - pojkar tenderar att vara något större än flickor. I vecka 39 väger bebisar mellan 3 kg och 3,2kg, men fortsätter bygga upp det lager underhudsfett som hjälper till att hålla dem varma utanför livmodern.

Bebisens inre organ finns på plats, men lungorna tar längst tid att utvecklas färdigt. Även efter födelsen kan det ta några timmar innan andningsrytmen etableras. När bebisen precis är född kommer man att undersöka den och bedöma resultatet enligt Apgar-skalan.

Undrar du vilken ögonfärg ditt barn kommer att ha? De flesta kaukasiska barn föds med mörkblå ögon och den ögonfärg de så småningom kommer att få, vare sig det är bruna, gröna, gråa eller blå ögon, inte visar sig förrän efter flera veckor eller t o m månader. Ditt barns ögonfärg vid förlossningen kommer att förändras i kontakt med ljus. De flesta barn av afrikanskt eller asiatiskt ursprung har mörkgrå eller bruna ögon vid födseln, men den exakta nyansen visar sig inte förrän efter sex månader till ett år.


* vecka 38.

2012-05-25 @ 07:35:12

Välkomnar vecka 38, inte alls länge kvar nu. Men börjar kännas som en evighet.
Allt är fixat tills du ska komma, liten kan du inte komma ut snart?!


*

2012-05-24 @ 19:37:54
22 Dagar kvar till bebis kommer ♣
12 Dagar kvar tills jag blir myndig!

* barnmorskan.

2012-05-24 @ 19:33:16
Precis kommit hem efter en låång dag i töcksfors, så nu sitter jag och äter lite choklad tyckte det behövdes lite energi efter dagen. Har verkligen ÄLSKAT vädret, det är sommar nu. Denna tiden är de bästa på hela året tror jag härliga tider.

Åkte till Töcksfors redan vid 10 tiden och gick på centret tillsammans med mamma och moster, lika trevligt varje gång. Fick även handlat lite kläder åt mig, åt nu är jag glad igen. Äntligen har jag någonting att ha på mig under de varma dagarna med, fick även några linnen som var på rea passar utmärkt då jag inte kommer kunna använda de efter jag född med tanke på att jag då kommer drunkna i dom.


Necessär - Kicks
Rosa linne - Indiska
Linnen - Bikbok
Sparkdräkt - Fick utav mammi från kappahl

Satt sedan ute i solen och njöt tillsammans med älskling innan vi åkte iväg till barnmorskan. Där gick de utmärkt, först och främst så ringer doktorn mig i morgon så ska vi se vad vi kan göra med min hemska foglossning sedan så skrev vi även hur jag ville ha det på förlossningen, och så fick vi höra min lilla prins igen ♥ magen mätte till och med hela 34,5 cm riktigt stort! Men men får tänka på att de ligger något vackert där inne.

*

2012-05-23 @ 11:48:37

Klagar då inte, välkommen underbara sommar!


* föräldra kurs.

2012-05-23 @ 09:19:28

God morgon gott folk '
Sitter här och äter frukost med mig själv riktigt gott, försökte se på big brother med men dock så gick inte det så bra det hackade hela tiden så blev irriterad och stängde av det.

Klockan är bara kvart över 9 och det är redan 27 grader ute, nu är det verkligen sommar på riktigt - UNDERBART! Så väntar på att Carro ska vakna så vi kan gå ut och lägga oss i solen, måste få lite färg nu känner jag :) För tror inte det blir så mycket solning när liten kommer så får passa på nu.

På eftermiddagen så är det sista gången på föräldrakursen, ska bli roligt. Men tråkigt att sitta inne i fin vädret. Då det inte finns något val. Men nu ska jag ta och vila mig så jag orkar med dagen, njut!


*

2012-05-22 @ 15:36:38

Jag har panik, sådan fruktansvärd panik.
Det är jätte fint väder ute, sommaren har äntligen börjat.
Och jag har inga kläder som passar, inte ett dugg.

Oavsett om det bara är 24 dagar kvar tills beräknad förlossning så måste jag iväg och handla kläder med min kära foglossning. Jämt nu tycker jag inte om dehär, usch.


* filmtime.

2012-05-21 @ 22:07:00

Hoppar ner i soffan tillsammans med älskling och drar igång en film, de är de värt ♥

image description


* orolig.

2012-05-21 @ 10:50:00

Skrev aldrig något mer igår då jag inte var vid datorn på hela dagen, och kom inte hem förän sent på kvällen så då hade jag inte orken att skriva.

Igår var det kalas för min kära moster som fyllde år i onsdags, så då var de närmaste i familjen där och blev bjudna på tacos och annat smått och gott. Riktigt trevligt. Var där ända tills klockan närmade sig 5, åkte då hem.

Var inte direkt på världens bästa humör under dagen, då jag inte kännt liten sparka på hela dagen. Han som brukar hålla igång dygnet runt nästan, så jag ringde förlossningen och pratade med dom. Så det slutade med att vi åkte dit och gjorde en koll, allt var perfekt med han så det var ingenting jag skulle tänka på. Det hela berodde på att jag var så orolig, troligen därför jag inte känt utav han på hela dagen. Hon berättade även att de var så för de flesta som ringde dit. Måste erkänna att det var en riktigt lättnat när jag fick höra hjärtslagen, var så underbart. Satt sedan och väntade på att en doktor skulle komma och prata med oss, de brukade göra så när man ringde in dit. Var som sagt en lättnad, så sa de även att de väntade på oss om 3 veckor :)


*

2012-05-20 @ 12:26:02



Lilla du där inne
Vi undrar vem du är
Att vi vet så lite om dig
Fast du redan är här

Är det dina tår jag känner?
Är det ditt hjärta jag hör slå?
Är det sant att du har ögon och naglar och en mage att pussa på?

Vi vet så lite om dig
Fast du redan är här
Men vi älskar dig som tokig
Vem du nu än är ♥

* vecka 37.

2012-05-20 @ 11:15:51

Välkommen vecka 37 ♥

image description

Börjar bli väldigt trött på att vara tjock nu, inga kläder passar kroppen värker.
Men ändå så älskar jag min mage, jag älskar att ligga och känna när du sparkar.

Jag vet att jag kommer sakna min mage, men tänk vad mysigt det blir när du kommer ut.
Kära du kom ut nuuu!


* årjäng - kil - karlstad - årjäng

2012-05-20 @ 11:13:17

Hann inte få in något inlägg igår då jag inte var hemma på hela dagen nästan och då jag väl var hemma så hade vi besök och då kände jag inte direkt för att sitta framför datan hela kvällen.

Övningskörde först och främst till Kil där vi hälsade på farmor och även fick mat, gud de finns nog ingen godare mat än hennes! Tror jag åt upp mig för 1 vecka.. Satt där fram tills 3 någon gång, körde vidare till Karlstad och tog bergvik försökte se om det fanns några kläder till mig då nästan ALLA mina är försmå nu, men självklart så ska allt sitta så tight så hittade tyvärr bara en tröja. Men fick även ett par nya skor, vilket verkligen behövdes! Så nu är jag nöjd tjej :)

Körde vidare hemåt, gick jätte bra. Känner mig mycket säkrare i trafiken nu än vad jag tidigare varit vilket är en betydligt lättnad. Så nu längtar jag till intensivkursen och tills jag får ta körkort! Vilken frihet :)


( måste dock vara sömnmedel i farmors mat, då alla brukar somna till efter ) ...


* hejdå vecka 36 - hej vecka 37.

2012-05-18 @ 17:28:12

Tralalalala, gick in i vecka 37 idag! Jag älskar dig min lilla prins. Har tyvärr inte hunnit ta några bilder i dag, då jag sovit bort hela dagen. Foglossningen har blivit riktig illa nu, hela kroppen värker. Vet inte vad jag ska ta mig till, försökte även att få tag på barnmorskan men då var självklart telefontiden slut, så får vänta ända tills på måndag! Tror jag dör snart om inte någonting händer.

Hade även Emma på besök, riktigt trevligt var de. Gjorde tacos och myste, sedan kom även Carro och Julia på besök så då satte vi oss ner och spelade monopol. Tog sådan tid så de blev jätte sent och vi slutade, tråkigt nog.

Tänkte be Tony packa ner lite kläder till mig, så jag kan komma iväg till moster och låna hennes badkar. Tror kanske det kan hjälpa lite grann, får verkligen hoppas på det!



Hatar dock att godis suget har börjat komma, så ska fortsätta kvällen tillsammans med badkaret och godis!


*

2012-05-17 @ 13:37:37

Tack min fina älskling <3

 


* städning.

2012-05-17 @ 13:08:00

Än en dag som jag har städhumör och solen skiner. Att jag alltid ska lyckas pricka in rätt dag med att städa, tycker det är väldigt märkligt. Men men, får ta en snabb städning åtminstonde. Sedan tänkte jag försöka ta mig en tur hem till mamma och hälsa på Jenny, får passa på när hon väl är hemma :)

Ikväll kommer Emma, var ett bra tag sedan man såg henne så det ska bli riktigt roligt tycker jag. Men kommer känna mig så himla tråkig med tanke på att jag knappt är kapabel till att göra ett dugg men det får hon allt stå ut med :)

 


* fotoprovning.

2012-05-17 @ 00:31:14
Förlåt för dålig uppdatering, men har idag inte gjort ett dugg helt ärligt. Förutom att jag och Tony tog oss en tur iväg till Julia och Anders, och drog en film tillsammans med dom. Annars har jag bara varit hemma och lågit i sängen hela dagen lång, hade några förvärkar förut under dagen också. Inte så jätte härligt faktiskt, men hoppas han kan komma ut för så här orkar jag inte ha i en hel månad fram över.

Tony har fått något ryck och ska lära sig systemkameran helt nu, så tyvärr blir det jag som blir målet att fotografera. Så har fått order att ha på mig både mörka och färgstarka kläder. Men gick dock bara med på att fotografera magen, så får se om några bilder dyker upp i morgon under dagen. Lovar ingenting, då det inte är jag som tar korten och vet då heller inte hur kvaliteten blir.

Så nu får jag springa iväg till köket igen och kolla till min pojk :) Sedan väntar den efterlängtande.... sängen!

*

2012-05-17 @ 00:13:49
älskar min lilla prins ♥

* en månad kvar ♥

2012-05-15 @ 23:41:43

Kom precis på att idag är det endast en månad kvar till min lille är beräknad att komma ♥ Men den månaden tror jag kommer bli riktigt lång och jobbig känner jag på mig. Men, de är de värt.

Har haft sådan fruktansvärda förvärkar under kvällen så det är inte sant, kanske kan du komma ut lite tidigare ändå?



http://www.babyvarlden.se/Verktyg/Forlossningsutraknare/


* äcklig morgon.

2012-05-15 @ 09:51:12

God morgon, hoppas ni alla sovit gott!
Fick tyvärr inte in någon inlägg igår, för hade varken tillgång till dator eller mobil på hela dagen nästan. Var även på sjukgymnasten och fick någon apparat ( Tens ) för foglossningen. Ska bli roligt att se om den hjälper, alla som har prövat den har sagt att den inte fungerade ett dugg för dem men de märks att se.

Mamma och pappa var även här en stund på kvällen, snäll pappa som jag har så gjorde han kvällsmat till mig då jag inte kan steka pannkakor på egen hand ;)





Satt precis och åt frukost här i min ensamhet när jag plötsligt märker att brödet jag äter är mögligt, ursäkta men hur fan kan ett bröd man köpte igår som fortfarande vara bra i datum bli mögligt? Usch, magen är totalt upp och nervänd på mig. Tappade verkligen matlusten, usch vad vidrigt!

Mamma kommer hit så kör hon ner mig till skolan, tänkte jag skulle ta och skriva ut mig nu snart så jag är färdigt med det är så trött på allt så har lagt det på hyllan och fortsätter nästa år istället.


* en kväll tillsammans med syster - slutar alltid bra.

2012-05-13 @ 23:58:50

Har precis krupit ner i sängen, phu så skönt det var att lägga sig. Känns som magen ska sprängas vilken sekund som helst, inte nog med att jag har en bebis som tar hela magen tror jag har proppat resten av det lediga utrymmet med mat och godis. Men det kanske är så det ska vara när man är gravid? Får passa på i sådan fall!

Har även haft Jenny och Gabriel på besök under kvällens gång, riktigt mysigt. Fick bli bakad potatis med räk röra vilket blev smarrigt! :)

I morgon ska jag även försöka komma iväg till sjukgymnasten och se om de kan boka in en tid åt mig så jag får några övningar som kanske kan hjälpa tack vare denna foglossning. Är inte så väldigt förtjust i att gå med kryckor, för har kommit på att vi vill olika håll så det har jag totalt lagt på hyllan nu. Men de kanske dyker upp inom några dagar igen, vem vet!

image description
Min inte allt för tokiga syster, tyckte det var väldigt roligt att leka med mina glasögon.
Undrar ibland om hon fortfarande är kvar på barn nivån ;)


Bakad potatis och räkröra.


Plötsligt spilde hon cola över hela bortet och nästan hela Gabriel.


Vilket ledde till att hon blev riktigt nöjd, men men kan ju inte säga något annat än att jag är riktigt glad i min syster!


* kärlek till dig.

2012-05-13 @ 16:40:45






* bb väskan.

2012-05-12 @ 23:48:19

BB - väskans innehåll.

Journalen från MVC
Legitimation
Hygienartiklar
Sköna kläder att ha efter förlossningen
Tofflor
Handduk
Bindor
Amnings-bh
Amningsinlägg
Hörlurar
Linser med tillbehör
Astmamediciner
Toffsar
One piece

Mat och dryck till mig och partner
Kamera + laddare
Mobil + laddare
Dator + laddare
Kläder till Tony
Vetekudde
Mynt och småpengar

Blöjor och tvättlappar
Bebis kläder (byxor, body, tröjor, pyjamas, strumpor och mössa)
Bebis filt
Bilbarnstol


* lung dag.

2012-05-12 @ 23:34:26

Mumsan, har precis ätit varma smörgåsar tillsammans med Jesper och Tony gottanes. Medan de nu sitter och spelar tänkte jag få in ett snabbt inlägg, för sedan tänkte vi ta och se film. Blev ju så sugen på att se mr bean semester, så det får bli kvällens film!

Har idag varit hos mamma och pappa, tillsammans med Carro och tony. Fick även grillmat, riktigt gott var de. Tog oss en tur iväg till Töcksfors och åt glass i det fina vädret. Så har endast kvällen spenderas framför tv:n.

Nu startar filmen, ha de bra.


* vecka 36.

2012-05-12 @ 12:10:07


Bebisen lägger fortfarande på sig – ungefär 28 gram om dagen. Den väger kring 2,7 kg och är ungefär 47 cm lång. Vid den här tiden kan du eventuellt känna att bebisen rör sig nedåt och trycket i den nedre buken ökar. Detta gör att dina lungor och din magsäck får mer utrymme och det kan bli lite lättare att äta och andas.

Det kan däremot bli jobbigare att gå – för en del kan det kännas som om bebisen är på väg att ramla ut! Det fortsatta trycket på blåsan gör att du kan behöva gå på toa ofta. Fortsätt äta bra, både för din skull och bebisens. Läs vår kostguide om du vill ha inspiration.

I slutet av denna vecka anses du fullgången och bebisen kan i princip födas när som helst från denna tid. (Mellan 37 och 42 veckor räknas graviditeten som fullgången – innan 37 veckor anses bebisen underburen och efter 42 veckor överburen.)

Du kanske har märkt att brösten läcker lite. detta är helt normalt. Dina bröst har börjat producera den mjölk som kallas kolostrum eller råmjölk och som ger ditt barn en bra start. Om du känner att förlossningen börjar, kommer din barnmorska att undersöka livmoderhalsen. Hon kommer att se om den har börjat utplånas (bli tunnare) och dilateras (öppnas).

När du besöker barnmorskan kommer hon att kontrollera hur bebisen ligger. Denna information skrivs in i din journal så att de vet din historia när du kommer till sjukhuset för att föda.


* vecka 36.

2012-05-12 @ 12:02:25





vecka 36 ♥

Börjar bli riktigt trött på att gå runt och vara tjock, vill helst att liten ska komma nu. Hatar att inga kläder passar, och alla dessa hormoner spökar. Men samtidigt, så kommer jag sakna min mage oerhört mycket när den inte längre finns där. Alla mysiga morgonar och kvällar då du ligger och sparkar, finns ju ingen bättre känsla ♥

- jag älskar dig fruktansvärt mycket!


* shopping.

2012-05-11 @ 23:51:00

Äntligen är kvällen här, ska bli riktigt skönt att få lägga sig nu. Har haft en toppen dag i Karlstad tillsammans med Tony, mamma och pappa. Roligt med en shopping dag var väldigt länge sedan nu.

Fick köpt lite saker till både mig och bebis, till mig blev det bland annat en klänning, underkläder och ett spets nattlinne. Och till bebis blev det en stickad overall, en body, två par byxor och ett snutte gosdjur. Köpte även till de sista små sakerna tills mitt hjärta kommer. Så nu är precis allt färdigt, bara att komma nu ♥

Var sedan iväg och kollade på albino python ormar som hade kläcks, riktigt spännande att se men fick dock ingen bild. Men nu kallar duschen tillsammans med älskling. Hoppas ni haft en fin kväll.

image description

Mina ben efter en dag med shopping!

image description

Kappahl


* idioter, känsliga bör ej kolla.

2012-05-10 @ 22:04:07

http://www.newsrescue.com/2012/05/insane-malaysian-mother-beats-up-8-month-baby-captured-on-video/#axzz1uTnmNxdh

Varning, du som är minsta känslig bör INTE kolla!



Vad finns det för människor?! Vem fan slår ett oskyldigt barn, detta var nog bland det värsta jag någonsin sett. Att det verkligen finns folk till allt, detta tog hem priset. Idioter är vad det är!


*

2012-05-10 @ 19:39:52



ÖVERLYCKLIG TJEJ, ÄNTLIGEN!!


* tony samlar vuxen poäng.

2012-05-10 @ 19:37:31

Kvällen närmar sig och jag är alldeles slut i kroppen efter dagen, oavsett om jag inte gjort ett dugg förutom att varit hos barnmorskan. Måste dock säga att jag tyckte om vädret idag, för idag har jag ingen ångest över att jag bara suttit inne hela dagen.

Har än en gång hoppat i one piecen och myser ner mig. För tillfället sitter jag och kollar på Tony som försöker samla på sig vuxen poäng hemma hos mamma. Rätt roligt att se de två i köket måste jag erkänna. Så nu hoppas jag på en riktig god kvällsmat!

image description
Tony samlar sina vuxen poäng, undra om han lyckas imponera!

image description
Kvällsmaten i full gång.


* barnmorske besök.

2012-05-10 @ 19:22:49

Har varit hos barnmorskan idag, allt var utmärkt och lillprinsen hade vänt sig rätt som tur är. Vill verkligen inte göra kejsarsnitt.

Frågade även om de kunde tipsa mig om vad jag kan göra för att ryggen ska bli bättre, så skulle ringa sjukgymnasten och höra blir tydligen kryckor de kommande dagarna tills mitt hjärta tittar ut roligt. Men men :)


* ränsning.

2012-05-09 @ 22:30:48

Sitter för tillfället och kollar på big brother tillsammans med min sparkade prins i magen <3

För tillfället är lägenheten upp och ner med tanke på att vi försöker få i ordning och ställa ut lite saker i förrådet så vi får plats med alla bevis saker som tillkommer nu :) så de kommande dagarna kommer spenderad med att göra i ordning lägenheten!

Vill även tacka rita & liz för de fina sakerna vi fick av er. Framför allt min one piece, måste erkänna att jag bara älskar den!


* hemsk natt.

2012-05-09 @ 11:33:22

Vilken natt det har varit, aldrig varit med om något så hemskt. Har knappt kunnat sova ett dugg med tanke på att lillen har sparkat hela natten och kroppen har värkt sönder och när jag väl somnade så drömde jag världens jobbigaste dröm. Så kan tala om att jag är svin trött nu, så får se om jag orkar sova lite på dagen.


Skulle ju ha åkt ner till skolan och gjort nationellt prov idag, men det pallar jag verkligen inte! Så istället ska jag ta mig en stor frukost och sedan lägga mig och sova igen. :)


*

2012-05-08 @ 21:51:19

tar med mig min pojk och kryper ner i soffa till en bra film, ha en mysig kväll!


* kläderna kom idag.

2012-05-08 @ 18:18:54
Shit vad dagen har gått fort, satt precis och funderade på vad jag hade gjort hela dagen men plötsligt slog det mig.. Har ju sovit i flera timmar! Kan vara skönt det med.

Har varit hemma hos mamma och pappa och pratat lite med dom, alltid lika trevligt. Så kom Tony och hämtade mig, hade nog behövt att gå hem med tanke på hur mycket godis jag ätit idag. Men som sagt, så orkar jag inte det har väldigt ångest över det kan jag lova. Men men, får passa på att äta godis nu när man är gravid, för efter det så ska jag sluta totalt igen! :)

Fick även hem bebiskläderna jag beställde från hm för någon vecka sedan, så sjukt söta måste jag säga!





Beställde även två enkla vita bodys. Skönt att ha lite kläder när lillen kommer ut, är ju så mysigt!
Tänkte även försöka packa färdigt resten utav bb väskan idag, men är fortfarande lite osäker på vad jag ska ha med mig, så kom gärna med tips :)

*

2012-05-07 @ 23:44:20

Äntligen kväll, ska bli skönt att få lägga sig. Har varit i töcksfors och testat ifall våran barnvagn får plats i en bil, för vi har tänkt att köpa en lika dan då vi nu ska sälja Volvon. Och den fick plats som tur är :)

Så nu under kvällen har jag sprungit och små packat ihop bb väskan, men är inte helt säker på vad jag ska ha med. Någon som kan komma med tips? Skulle vara riktigt bra så man får med sig allt när det är dags. Känner att nervositeten börjar komma allt mer och mer nu, är något så fruktansvärt nervös! Men som tur är så väntas något underbart ju :) min lilla prins <3


* semester planering.

2012-05-07 @ 13:19:29

God morgon på er alla läsare.

Måndag morgon brukar vara den värsta, men nu så är jag ändå bara hemma varje dag så har inte ont av att behöva gå upp tidigt efter helgen måste påstå att det är väldigt skönt men dock så är det trist att sitta hemma hela dagarna. Men men. Har ialla fall fått in min skoluppgift så ska försöka komma iväg och hämta en ny i morgon, för idag är jag verkligen inte på humör för att plugga något mer.

Bokade även stuga i Nordfjordeid i sommar, mellan den 28 Juli och 4 Augusti. Ska bli riktigt mysigt att komma dit igen var ett par år sedan vi var där sist nu. Ska bli riktigt mysigt att komma iväg igen :)


* söndag och sol - underbart.

2012-05-06 @ 14:50:02
Söndag och sol, underbara väder! Har precis kommit hem från cetre, var en tur där och åt glass tillsammans med älskling & fanny. Men tyvärr är det dock inte så varm som jag hade önskat det vore men klagar inte!

För tillfället sitter jag och kollar på Tony som grejar med terariumet och får i ordning på det, ganska trist jo jag vet ;) Om en stund kommer Rita och Liz och hälsar på. Sedan åker vi iväg till mamma & pappa en stund och bokar stuga i Nordfjordeid som vi tänkte försöka åka till någongång i Juli. Tänkte även försöka få med mig pappa ut och övningsköra lite grann, beställde ju intensivkurs vecka 31 och 32. Så nu hoppas jag även snart på körkort!


* kvällen blev räddad.

2012-05-06 @ 01:43:00
Dagen blev räddad. Den slutade inte lika dåligt som den började tack och lov.

Som sagt så kom syster, Gabriel och Fanny och hälsade på. Trevligt, fick även i oss grillmat för tredje dagen så nu kan jag tala om att jag är riktigt trött på det så nu får det bli annan mat i några dagar. Satt och kollade på två filmer ena var väl okej medan andra var helt kass enligt mig så själv tog jag en tupplur under tiden!

Men nu rusar klockan och jag tar och lägger mig :) natt!

* dagar som denna, hemska.

2012-05-05 @ 14:21:37
Helt tom på ord, helt tom förövrigt. Dagar som dessa känner jag bara för att sova bort. Det känns helt ärligt som att jag sprungit ett maraton lopp, men ändå har jag inte hunnit göra ett dugg idag. Kroppen bara värker tack vare denna bedrövliga foglossning, hatar verkligen att klaga men idag är det en sådan dag det är lov till det!

Tänkte försöka ta en varm dusch och få i mig någonting att äta så min lille inte är hungrig där inne. Sedan blir de sängen än en gång, så jag förhoppningsvis är på bättre humör tills ikväll då vi får besök.

Nej nu ska jag inte sitta här och skriva, känner att mitt humör är på noll. Så ni får ha en toppen dag!

* svar på tal.

2012-05-05 @ 10:02:54
Julia Ask: Hej, har du inga bristningar på magen eller så? jag är gravid i vecka 27 och jag har jääätte mycket bristningar över hela magen.

Sv: Nej på magen har jag inte fått ett dugg, däremot så har jag börjat fått små bristningar ut mot ryggen. Men som sagt, då är det väldigt väldigt lite vi pratar om nu tack och lov :)

* vecka 35.

2012-05-04 @ 22:09:08

Gick in i vecka 35 idag, tänk att det gått så fort min älskade lilla prins. Du är så välkommen ut nu <3


* mys mys.

2012-05-04 @ 22:05:08

Precis satt mig ner i soffan tillsammans med Tony Jesper och Fanny. Startade nyss filmen fallon, kan inte motstå att se den tycker att filmen är så himla bra!

Har idag hunnit med en hel del, tog mig även en sväng ner på skolan och fick lämnat lite skolarbete och pratat med klasskamraterna. Kom hem och mötte på fannypanny som ska spendera helgen tillsammans med mig :) har även hunnit med att grilla och spela kineckt har nog inte skrattat så mycket i hela mitt liv men roligt var de! Nu ska jag fortsätta filmen..


* lång dag.

2012-05-03 @ 23:42:00
Helt slut i kroppen, dagen har varit riktigt lång! Fullspäckad dag.
Var som sagt på föräldra gruppen idag, var riktigt intressant. Men kändes som jag satt och plågade mig mest med tanke på att de värkte över allt, usch varför skulle jag behöva få denna foglossning de är hemskt.

Åkte sedan och grejade med bilen som alltid krånglar, tog sin tid men hade Julia som sällskap så det gick rätt så fort ändå. Var även och hälsade på hos Rita och fick grillmat, mycket gott! Men nu är jag riktigt tacksam för att vara hemma och få lägga mig ner. Så nu ska jag iväg och sussa, natti ♣

*

2012-05-03 @ 10:04:03

15:e Juni
43 Dagar kvar
Älskade unge ♥

* föräldragrupp.

2012-05-03 @ 09:58:45
Gud så trött jag är, ögonen vill då inte vara öppna de är så tuunga. Har då inte sovit ett dugg i natt helt ärligt, min lillprins har rört sig hela natten och sparkat på revbenen medan ryggen har värkt sönder samtidigt som Tony snarkat som en gris. Men men, man får väl börja vänja sig med några sömnlösa nätter kan jag tänka mig.

Ska i alla fall försöka sätta mig ute i solen idag och göra lite samhällskunskap, men vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Får panik ju! Sedan senare under dagen så är det föräldra grupp igen, ska bli intressant. Denna gång skulle det handla om amning och avslappning.


* blogg flytt.

2012-05-02 @ 21:38:18
Ja som ni ser har jag flyttat min blogg hit, ska försöka få med mig alla inlägg också. Skälet till att jag bytte var för att jag tröttnade något så enormt på blogspot, har tidigare bloggat här på blogg.se och tycker verkligen att detta är en mycket bättre sida. Så nu är jag tillbaka här igen! Hoppas alla läsare också följer med :)

* ångeeest.

2012-05-02 @ 15:10:00
Vädret är verkligen underbart, 35 grader i solväggen! Hoppas att det håller i sig för en gång skull, skulle bli rasande om jag vaknar och det är snö nu. Men självklart har jag inte direkt haft någon möjlighet till att vara ute i detta fina väder idag, med tanke på kroppen. Orkar inte ens sitta upp, så har lågit i soffan och haft riktigt jäkla ångest hela dagen! Och inte kommer Tony hem förän runt 7 heller, och då är säkert redan solen borta för idag.

Haft mamma på besök i morse, som har hjälpt mig lite smått. Var behövligt, känner att jag kommer bli stollig på mig själv om jag ska gå helt ensam hela dagarna utan att kunna orka göra någonting i detta väder.

Fick även foglossningsbältet idag, och hoppas det ger effekt! Ska även börja med dessa övningar jag fick utav barnmorskan, hjälper det inte då så blir de möte med doktorn *suck*.

Men men, får försöka mig ut lite grann och börja på samhällskunskapen.


* första maj.

2012-05-01 @ 23:18:00
Måste säga att jag verkligen älskar vädret! Är så underbart med värme ju :) så har ätit tårta tillsammans med familjen, firade pappa idag istället eftersom gårdagen inte passade helt för allihopa.
Att även hunnit ta ett första majdopp trodde verkligen inte jag skulle klara men det gjorde både jag och syster!








RSS 2.0