*

2012-07-30 @ 11:05:48
jagälskardig jagälskardig jagälskardig jagälskardig

*

2012-07-29 @ 23:24:53

Tro på dina drömmar så kanske de besannas. Tro på dig själv, så kommer de besannas.


* första semesterdagen.

2012-07-29 @ 22:01:00
Skriver ett kort inlägg, då jag nu är väldigt trött och sliten efter dagen. Men dagen var allt bra, strålande sol hela dagen, väl nere hos Anny fick vi mat - indisk kyckligsoppa. Så otroligt gott!
 
Direkt efter maten gick jag och Tony till stugan då jag fick byta om pga mitt kejsarsnitt börjat blöda och vara smått än en gång, otroligt trött på att det aldrig kan ge sig så får väl ringa vårdcentralen nästa vecka och höra.
 
Kom återigen hem tillsammans med mamma och pappa till stugan vid 6 tiden, började grilla och spela kort. Det var vad denna dagen hade att erbjuda.
 

* god morgon.

2012-07-29 @ 08:46:00
God morgon på er allihopa.
Vi vaknar upp med sol, och denna utsikt mycket bättre kan det inte bli! Idag ska vi ta oss en tur ner till Anny och hälsa på henne, var 4 år sedan vi träffade henne så ska bli roligt att träffa henne :)

Kvällen tänkte vi tillbringa här uppe vid stugan, med att grilla och spela kort kanske ta någon cider - är trottsallt semester! 
 
 

* nordfjordeid.

2012-07-28 @ 20:57:00
Efter 13 timmars bilfärd har vi faktiskt kommit fram, kändes som att vi aldrig skulle komma fram men tillslut gjrode vi allt det! Kan tala om för er att det inte var de lättaste med en liten bebis, eftersom att han alltid skulle bajsa efter varenda måltid och man fick ha han i knä och byta på han. Men de gick allt, blev oändligt många stopp därför det tog sådan tid.
 
Idag ska vi bara äta sedan blir de en tidig kväll för våran del, så tar vi nya tag i morgon! :)
 
 

*

2012-07-28 @ 06:49:00
Nordfjordeid nästa, åter om en vecka! :)

* hemma.

2012-07-27 @ 22:01:00
Hem kommen ifrån Göteborg, hade en helt otroligt trevlig tur måste jag säga. Dagen har tillbringats på Liseberg som sagt, Man blir verkligen som ett litet barn igen när man är runt karuseller, älskar det! Och det bästa av allt är att vi hade kanonväder även idag, men usch vilken hetta det var att åka fram och tillbaka till Göteborg eftersom vi inte hade någon AC så var det nästan 40 grader i bilen, men men. Så nu ska vi åka iväg och hämta upp Elias som tillbringade sin första natt hos mormor och morfar :) Sedan blir det sängen och upp om några timmar och åka på Elias första semester!
 
 

* Liseberg!

2012-07-27 @ 11:57:00
Nu har vi chekat ut från hotellet & det bär av till LISEBERG =D Här ska åkas!!
 

* Hej Göteborg.

2012-07-26 @ 23:55:00
Äntligen framme i Göteborg och första dagen har redan gått, men helt skönt vilket väder vi har det! Sol och 30 grader varmt, om inte ännu varmare? Kände att vi tog de perfekta dagarna, brukar ju inte ha den turen men just idag och förhoppningsvis i morgon kommer det nog att vara sol - HÄRLIGT!
 
Vi var framme på hotellet runt 2 tiden, hela resan tog seriöst 4 timmar brukar ju inte ta mer än 3 timmar men denna gång körde vi lagligt precis hela vägen. Duschade och fräshade upp oss, sedan gick vi ut och åt grillbuffé hur gott som helst! Sedan sprang vi inom HM och köpte lite kläder, var ju som sagt REA så fick passa på.
Resten utav kvällen spenderade vi i poolen och tog oss några cider. Blev en tidig kväll för våran del med tanke på att Elias vaknade tidigt i morse och både jag och Tony var riktigt trötta. Så nu väntar sängen, natti.
 
 

* mot Göteborg!

2012-07-26 @ 08:37:54

Äntligen äntligen äntligen har semestern kommit, och solen är framme så mycket bättre kan det inte bli! Super glad :) Idag bär det av till Göteborg med Julia & Anders så stannar vi där tills i morgon då det blir Liseberg för våran del. Måste erkänna att det kommer bli riktigt skönt för är så trött på att bara vara hemma om dagarna och se samma saker dag ut och dag in! Men har dock väldigt svårt för att packa eftersom man aldrig vet hur vädret är denna sommaren, så man måste självklart vara beredd på både kyla, regn och sol så känns som jag har packning för flera dagar men men bättre för mycket än för lite :) Nu ska jag fortsätta att göra i ordning de sista inför resan så får ni ha en toppendag!


* semester.

2012-07-25 @ 20:03:38
Herregud att det verkligen går att ha så mycket att göra på en och samma dag. Det är så mycket nu att jag inte ens vet vart jag ska börja! Klockan är redan 8 och hela våran lägenhet är upp och nedvänd. Får verkligen panik! Men men, som tur är har jag lånat ut Elias till hans mormor som är så snäll och passar han under tiden så vi ska få någonting gjort. Har ialla fall fått packat färdigt till Göteborg i morgon, men till Nordfjordeid står fortfarande nästan alla 3 väskor tomma. Usch denna gång var det inte ens roligt att packa, brukar ju tycka det men nu var det helt ärligt HEMSKT! Och värst av allt är att veta vad man ska ha med till lilleman, känns som jag glömt en hel del men ändå inte.
 
Fick dopkorten i morse, och gjorde i ordning de och nu ligger de äntligen på posten. Var nog väldigt bra att de blev skickade innan semestern eftersom jag börjar teorin direkt efter våran semester. Så någonting har blivit gjort idag. Nu ska jag fortsätta att plocka i ordning!
 

* pass - tumme ned!

2012-07-24 @ 21:58:00
Vilken dag, vilken dag måste jag säga..
Personligen är jag både irriterad och extremt trött vilket inte är någon bra kombination om jag får säga så. Skulle ju som sagt fixa pass till Elias idag eftersom vi kanske kanske åker till Turkiet i September. Men alltid, vilket jag menar ALLTID ska det var någonting som inte är rätt.
 
När vi väl var framme och det var våran tur efter nästan en timmes väntetid så står det att Elias heter, William Elias Andersson och det är ju inte vad vi hade bestämt han ska ju heta Lindqvist. Så då hade ju socialkontoret i Årjäng inte skickat faderskapstestet ännu så än så länge står jag som ensam förälder. Så få var det bara att vända och åka, vilken onödig tur! Men som tur var skulle vi träffa Rebecka, hur trevlig som helst - gjorde plötsligt min dag mycket bättre! Så gick till en restaurang i Arvika och sedan bar det av till Gunnarskog. Jätte mysigt ställe faktiskt. Sedan så¨hände det väl inte så mycket mer, nu är jag döttstrött och ska äntligen få lägga mig bredvid mina två favoriter!! Natti ❤ ❤
 

* svenska sommaren.

2012-07-23 @ 10:33:19

Trist väder som vanligt, måste påstå att jag verkligen älskar den svenska sommaren ☔ ☁


* fiskning.

2012-07-22 @ 22:06:52

Trötter... Har varit en fullspäckad dag idag med, hade ju planerat att bara ha en slapp dag idag men så blev det inte. Åkte iväg till töcksfors och fiskade, fick självklart inge napp förutom några botten napp. Tony fick däremot en gädda som han inte lyckades få upp tråkigt nog. Men så är det. Satt sedan hemma hos Tonys mamma och pratade, sedan fick det bli donken som vanligt tycker jag. Usch. Under kvällen har jag och Tony försökt göra ett fotavtryck utav Elias fot, efter många om och men lyckades vi få ett bra helt otroligt! Resten utav kvällen tänker jag kolla på segemyhr. :)

 


* älskade du.

2012-07-21 @ 22:07:28

Finns då ingen så underbar som dig! Trodde aldrig det skulle gå att älska någon så mycket som jag älskar dig. Du förändrade mitt liv totalt, jag blev till den lyckligaste i världens. Är så himla glad att just jag får vara din mamma! Lilla älskade du, jag älskar dig över allt! ❤


* brr, kallt.

2012-07-21 @ 14:21:16
Solsken, men ändå fruktansvärt kallt. Försökte ha Elias i barvagnen och balkongdörren öppen men de gick självklart inte för Elias blev jätte kall, det är hemskt att man inte ska kunna ha en dörr öppen på sommaren!
 
Nu dagarna, inklusive veckorna framöver har jag fullt upp känner jag. Tror inte ens jag har en ledig dag,  men ska inte klaga. Har fram till onsdag på mig att få i ordning på allt och packa innan vi åker på semester. Men de hinns nog med hoppas jag.
 
Resten utav dagen, spenderar jag tillsammans med teoriboken igen..
 

* garderobs rensning.

2012-07-20 @ 20:31:43
Dagen har gått mot sitt slut och jag är helt total slut i hela kroppen. Nu längtar jag verkligen tills jag ska lägga mig, borde kanske göra det redan nu men har inte hunnit läsa någon teori idag som jag ska göra så får ta och göra det nu.
 
Blev en riktig tidig morgon, då Elias bestämde sig för att vakna redan vid sju tiden. Typiskt de dagar man helst vill sova så vill han vara vaken, men ingenting att göra något åt. Så gick upp och började rensa kläder då alla mina blivit försmå eftersom jag fått mycket större höfter än vad jag hade innan graviditeten - hemskt!

Sedan kom moster och mamma på besök, och hjälpte mig med rensningen var nog det som gjorde att jag blev färdig idag. Jobbigt att se hur stor man egentligen har blivit, oavsett om alla kilon är borta är jag totalt missnöjd med min kropp nu. Men men, ingenting att göra åt fick ju en gullklimp ist :) Så får nöja mig med det.
 
 
 
Invigde även babysittern idag, gud vad han älskade den!

* nedräkning.

2012-07-19 @ 11:54:23

*

2012-07-19 @ 11:47:53

♥ ♥ ♥ ♥

* körkorts läsning.

2012-07-19 @ 11:44:35
Hela morgonen har jag spenderat i soffan med Elias och körkortsboken, kan ju tala om att det är ingen bra kombination med en liten unge som gärna inte vill ligga still. Men vad gör det, så otroligt mysigt! Och Tony lyckades få med barnvagnen i bilen, så har ingen barnvagn heller nu så får sitta hos mamma under tiden så himla typiskt jag som tänkt ta mig en promenad idag men sådant är livet.
 
 
Så istället ska jag ta och mysa med Elias HELA dagen lång, för om inte allt för länge drar även skolan igång och då blir det desverre väldigt mycket mer att göra om dagarna..

*

2012-07-18 @ 20:56:55

Kvällsmys ❤


* älskar dig.

2012-07-17 @ 19:27:07
Vill bara tacka min underbara mamma, för att hon är den hon är och självklart för all hjälp jag fått och även får.
Jag vet att du stöttar mig till 100%, och det är jag väldigt tacksam för.
Jag är så otroligt glad att jag har dig du betyder jätte mycket för mig. Jag tänker tillbaka på tiden, vi har haft det väldigt kämpigt men ändå jätte trevliga stunder med varandra. Även om vi har haft en massa bråk genom åren, så har det alltid löst sig.
 
Oavsett hur kämpigt vi än haft det, så har vi alltid tagit oss igenom det. Är så glad att det är just du som är min mamma, en otroligt fantastisk människa!
 
Och jag vill bara berätta för dig, att jag älskar dig så himla mycket kära du <3

* sommar!! ☀

2012-07-17 @ 17:28:42

Sol två dagar i rak, hur kommer det sig? Men ska inte klaga, det är så underbart! Så har passat på att tillbringa varenda minut i solen när den ändå är framme. Fick tid för uppkörning och teoriprovet idag, så fick seriöst panik ock började läsa nu. Känner att jag är i stort behov utav körkort nu. Så hoppas verkligen jag klarar de. Nej nu ska jag väcka Elias och få i han mat så vi senare kan åka till Julia & Anders och beställa hotel i Göteborg :)


* sängen är väldigt efter längtad!

2012-07-16 @ 22:48:58

Kvällen är här och nu är sängen väldigt efterlängtad! Fast innan de ska jag hoppa in i duschen, ska bli riktigt skönt efter dagen. Har precis städat hela lägenheten och nu har jag en liten prins som sover i knä på mig, hur mysigt är inte det!? :) nästan så jag inte vill gå upp för jag får alltid så dåligt samvete när jag måste väcka han när jag ser hur skönt han sover men men. Natti på er :-*


* BVC.

2012-07-16 @ 12:45:00
Hem kommen från BVC, var som sagt meningen att det skulle vara massage men det blev så krångligt med allt så hela massagen blev flyttad till September istället tråkigt nog. Men det är väl så det kan vara nu i alla semester tider. 
 
Längd: 55 cm
Vikt: 4290 g
 
Måste påstå att han har blivit väldigt mycket större sedan han föddes, helt otroligt! Tänk vad tiden går fort, han är redan 6 veckor, snart två månader. Det är väl snart så han går med..
 

* trött!

2012-07-16 @ 07:34:09

Helt sjukt hur trött man kan vara, har inte sovit såhär dåligt på flera år. Och just denna dag måste man upp tidigt! Men inget att göra åt, ska försöka börja göra mig i ordning för ska iväg på baby massage och väga Elias ska bli riktigt spännande att se vad han väger idag! Skriver mer sedan, måste kila!


* Zzz..

2012-07-16 @ 00:27:36

Slänger upp en bild på mina underbara pojkar som sover så gott bredvid mig, så nu blir de sägen för mig med en lång dag i morgon.. ❤ Zzzzz..


* R.I.P.

2012-07-15 @ 13:57:33
Dagen började då inte bra, hemskt vad som kan hända. Man ska ta vara på sina nära och kära, man vet aldrig när de försvinner. Tänker på er
 
R.I.P
 

* kalas.

2012-07-14 @ 23:26:04
Ett stort GRATTIS till min underbara syster som fyller 23 år idag, hoppas du har haft en toppen dag !! ♥
 
 
Dagen har varit total fullspäckad, har nog inte haft en ledig sekund tror jag. Blev väckt redan vid halv 6 tiden och kunde verkligen inte somna om. Så gick upp och tog det lungt och gjorde mig i ordning och fixade lite saker här hemma. Åkte sedan iväg till Töcksfors där vi firade Jenny, och åt en massa godsaker. Så har jag inte gått upp 1000 kg nu så vet jag inte vad. Urk! Tog mig sedan en tur på centre med moster, mamma, pappa & Elias. Hittade en massa fint, förstår inte varför det ska vara så hela tiden när man väl hittar något finns ALLT !?
 
Sedan har jag träffat Julia idag med, alltid lika trevligt. Men blev desverre en tidig kväll för mig, med tanke på att Tony fick sådan huvudvärk. Men ingenting att göra något åt. Nej nu ska jag och bada Elias och sedan få han i sängen. 

* charlottenberg - nästa!

2012-07-13 @ 11:45:06
Regn regn återigen regn. Kan det aldrig bli sommar? Juli månad här och det har knappt varit en enda solig dag, så himla värdelöst! Vill så gärna komma ut men har ingen lust när jag ser detta vädret men vad gör man inte för den svenska sommaren...
 
Har precis tagit mig en dusch, så ska gå in och väcka Tony så vi kan börja göra oss i ordning för en Charlottenbergs en snabbvisit eftersom han skulle ha någonting. Efter det ska jag iväg till Julia och hälsa på henne. Annars vet jag inte vad dagen har att erbjuda. Så nu ska jag fixa mig, tjao!
 

* 1 års firande!

2012-07-13 @ 00:38:00
1 år tillsammans med världens underbaraste människa ♥ Kan inte tro att det redan har gått ett år, vart har tiden tagit vägen? Helt sjukt. Är så glad att jag får vara din, du och Elias är de bästa i mitt liv!
 
Så idag har vi haft en barnfri kväll och bara haft det mysigt och njutit av varandra. Åkte iväg till Karlstad och tog oss en shopping tur fort, behövde lite nya shorts och jeans eftersom inte de andra passar efter graviditeten. Men desverre hittade jag inget förutom två toppar. Så får ta och åka iväg nästa fredag igen, sedan tog vi och åt och gick på bio - The Cabin in the woods. Men urk för en dålig film, den var totalt värdelös! Tyckte inte att trailern beskrev filmen för fem öre, så den filmen tänker jag inte rekomendera! Men men, oavsett det hade vi en trevlig kväll =)
 
 
 

* alvedooon.

2012-07-11 @ 12:05:23
Än en dag som jag knaprar alvedon, börjar bli riktigt trött på att alltid få sådan huvudvärk när jag är förskyld. Tror att det är de som är de värsta faktiskt, och huvudvärken ska självklart hålla i så måånga dagar med. Riktigt hemskt kan jag lova er!
 
Tredje dagen som jag endast ligger i soffan och kollar på film, tror snart jag gått igenom alla filmer som går. Nej då men väldigt många kan jag lova er! Och ännu har inte Elias blivit sjuk, hoppas verkligen inte han blir det heller. Så får försöka hålla mig borta ifrån han - vilket inte är lätt! =)
 
 
Och i morgon ska jag vara frisk, oavsett om jag inte är det så ska jag iväg och fira ettårsdag med världens bästa pojkvän! ♥ & nej det är inte dåligt att redan ha en son som är en månad och snart ska fira ettårsdag ;)

*

2012-07-10 @ 17:11:08

❤ ❤


* än en dag.

2012-07-10 @ 17:10:09

Fortsätter resten utav dagen med att mysa i soffan, då jag fortfarande är riktigt förskyld. Typiskt!


* svenska sommaren kan bara ta och..

2012-07-09 @ 20:34:46
Idag har den svenska sommaren visat vad den verkligen går för, hela dagen har nästan bestått utav spö regn. Helt ärligt jag är så himla trött på detta himla vädret, vore då himla skönt att bara komma iväg nu! Det spelar ingen roll om det är en fin sommardag här i Sverige längre, det räcker ändå inte åt resten utav dagarna som är kyliga!
 
Så nu när min lille man vuxit till sig lite grann, jag har tagit körkort, börjat skolan och fått ihop pengar ska jag åka iväg till värmen det är ett som är säkert!
 

* förskyld.

2012-07-09 @ 12:42:43
Då var det dags igen med denna bedrövliga förskyldning. Jag som trodde jag skulle klara mig, men nej då nu var det min tur igen. Hoppas verkligen inte att Elias blir sjuk bara, nu när han är så liten. Men de ska säkert till det med, men men.

Med tanke på förskyldningen
så ska jag endast ligga och försöka sova bort dagen tillsammans med Elias och hoppas på att den försvinner, så jag har resten utav veckan och göra någonting nu när de äntligen är fint väder igen. Men det kanske var bättre att den kom nu istället för på semestern, eftersom att vi åker om 19 dagar ska bli sjukt roligt!
 
 
 
 

* lång dag.

2012-07-08 @ 21:44:04
Åh dagen har varit fruktansvärt lååång, ändå har jag haft saker att göra hela tiden. Vaknade redan vid halv 11 tiden, eller ja de var väl ovanligt sent för att vara mig. Tony hade iallafall varit snäll och gått upp med Elias så jag fick gå sova vidare. Låg sedan och drog mig lite med Elias, får passa på de morgonar som man inte måste upp tidigt. Gjorde mig i ordning så drog vi iväg till Charlottenberg, eftersom att Martin & Tony skulle fixa bil ljud.
 
Hann även iväg till Amerika brevet en snabb visit tillsammans med resten utav familjen och hela kvällen har jag spenderat hemma hos mamma och pappa. Rätt skönt att bara komma hit och ta det lung, älskart!
 
Morgon mys ♥
 
Dagens frukost!

* ute kväll.

2012-07-08 @ 21:32:35
Tog mig en kväll med fina flickor igår, trevligt. Riktigt roligt att komma ut och träffa folk & samtidigt fick Tony och Elias en myskväll för sig själva kan vara skönt det med skulle jag kunna tänka mig.

Var som sagt sandviksdansen igår, kunde dock ha varit roligare än vad de var men helt okej kväll. Träffade folk jag inte hade sett på månader! Shit, man märker verkligen av att livet har förändrats en hel del, men må säga att jag föredrar detta livet jag har nu ♥
 
Var hemma redan vid 2 tiden, och då hade aldrig sängen känns så skön som den var igår kväll - alldeles underbart!
 

* underbaraste av alla.

2012-07-05 @ 13:22:33
Måste bara slänga upp en bild på Elias, min lilla älskling. Han är ju bara för söt, helt underbar!
Mamma älskar dig otroligt mycker, lilla du ♥
 

* soligt.

2012-07-05 @ 13:18:47
Åh underbara underbara sol.. Nu har det verkligen blivit sommar, när man kan springa runt i bikini utan att frysa så himla härligt! Så hela morgonen har bestått av att ligga ute i solen och njutit.
 
 
Väntar nu på Tony ska komma, så vi kan åka iväg till Töcksfors och ta oss en tur ut på sjön vilket ska bli riktigt roligt. Nog om det, nu sticker vi, ha en fin dag alla :)

*

2012-07-03 @ 10:07:56
Jag älskar dig.

* BVC än en gång.

2012-07-03 @ 10:06:18
Än en dag, hoppas på en bättre dag än igår. Kändes som att hela Årjäng var nerdeppad på grund utav vad som hänt. Men men det är sånt som händer, tänker på dina nära och kära ♥ Kan tala om att jag kramade om min son en gång extra igår.
 
Spenderade annars hela dagen tillsammans med Julia, blev gossip girl maraton. Riktigt trevligt, eller ja alltid trevligt tillsammans med Julia :) Ja i dag blir de väl iväg till BVC än en gång och väga Elias och visa upp snittet, tycker inte det ser något bra ut nu. Så får se vad de säger. Annars ska jag väl bara fortsätta med mitt pyssel, försöker sätta in kort i en album men uh så lång tid det tar! Men de blir ju ett fint minne sedan så det får ta den tid de tar :)
 
Nej nu blir de duschen för min del..
 

* 1 månad.

2012-07-02 @ 11:55:04
Lille Elias är redan 1 månad i dag, tänk vad tiden går fort ♥
 

* morgon mys.

2012-07-02 @ 11:40:41
God morgon, god morgon.
 
Har visst fått på både mig och Elias one piece, så passar på att njuta extra mycket utav morgonen - det är ju så himla underbart! Tänkte ta och försöka få i mig lite frukost med, kanske skulle passa på medan lilleman sover.
 
Dagen ska spenderas tillsammans med Julia, får se vad vi ska hitta på idag då. Vaknade upp till strålande fint väder men dock försvann solen lika fort igen så där försvann tanken om att ta en tur med vatten skotern ikväll. Men men.
 
Det har tyvärr inte blivit så väldigt många inlägg nu på slutet, med tanke på att jag har haft fullt upp och får ju passa på att njuta när båda mina älsklingar är hemma ♥
 
 
 

RSS 2.0