* idag!

2012-12-22 @ 18:41:00
swedish house mafia, idag smäller det ♦♣♠♥

*

2012-12-14 @ 21:07:48


* nisse <3

2012-12-14 @ 15:17:33
Äntligen helg! Idag är det bara 10 dagar kvar till julafton, det ska bli riktigt roligt att fira jul med Elias för första gången och se hans reaktion på tomten. Sjukt spännande :)



Nu har jag och Tony precis städat och gjort färdigt allt inför kalaset ikväll. Känns skönt att redan vara färdig så man kan sätta sig ner och vila en stund innan. Idag är det Tonys sida som kommer och firar han, och på söndag kommer min familj. Så rättaresagt blir det kalas nästan hela helgen. Men klagar inte, alltid lika trevligt :)

Oj sedär, nu vaknar Elias.. Upp och hämta guldklimpen ♥

* invigning utav pulka.

2012-12-13 @ 10:52:28
Får börja med att säga Trevlig Lucia, antar jag.
Väldigt komiskt, klockan är inte ens 11 och vi alla här hemma är uppe och pigga. Vi har fått i oss ordentlig frukost alltihopa, hunnit kolla på julkalendern och tagit första åket i pulka för i år. Och självklart invigde Elias pulkan, roligt att se honom så glad! Så jag tackar Sara än en gång för pulkan.



Idag kommer min syster, mamma och moster hit så ska vi ta och handla lite grann sedan ska vi julbaka idag igen. Så himla mysigt! Denna gång ska vi baka knäck och snickerskakor, sedan ska jag inte baka på länge. Då jag har planerat att inte äta något speciellt sött nästa år om jag klarar det nu vill säga. Känner att jag måste komma ner i alla mina gamla byxor nu snart. Oavsett om alla gravid kilon är borta så passar inte alla byxor än, typiskt. Men bort ska de! :)

* mot plugget.

2012-12-12 @ 11:18:07
God morgon, vi vaknade redan med tuppen!

Elias går runt i sin gåstol som han verkligen älskar, under tiden passar jag på att göra mig i ordning lite grann då jag ska försöka ta mig till Årjäng om inte allt för länge och gå iväg till skolan för att gå igenom min uppgift jag skickade in till min lärare här om dagen. Det var ingenting jag kände för att göra idag när jag vet hur mycket annat jag har att göra, men nu är det ett måste så får väl ta och göra det ändå.

Direkt efter det är det dags att ta tag i städningen här hemma så det är städat och fint till helgen, då det är kalas för Tony som fyller 25 år på söndag. Vilket troligen kommer ta resten utav kvällen med, ska även inom Töcksfors Shoppingcenter och hämta en pulka vi fått till Elias. Måste ju självklart pröva åka pulka nu när det äntligen kommit lite snö :) Roligt att se vad han tycker om det.


Nej nu får jag lämna datan och fortsätta..

*

2012-12-11 @ 21:15:43




* busunge.

2012-12-10 @ 21:29:00

Tidigt i morse sprang jag runt och letade efter tv dosan hemma, var så berg säker på att jag hade lagt den på tv bordet tidgare. Oavsett ifall det hände väldigt många underliga saker på tv:n kunde jag inte tänka mig att någon hade den, men självklart så var Elias boven i dramat.. Lilla godingen :)

* önskelista.

2012-12-10 @ 18:26:34



Slänger in min önskelista.. Personligen tycker jag det är hur svårt som helst att önska sig någonting i julklapp nu för tiden, så i år blev det ganska tomt för min del som ni ser..

Tycker det numera är mycket roligare att köpa julklappar till andra, framför allt min son ♥

* tips.

2012-12-10 @ 18:11:03
Måste även passa på att tipsa er om ett utav de bästa köp jag gjort sedan Elias börjat äta vanlig mat..
Vilket har gjort så att tvätthögen har minskat en hel del & bäst av allt inga svåra fläckar att få bort!
39 kr för 2 stycken på IKEA

* plugg.

2012-12-10 @ 18:07:25
Eftersom att blogg appen inte riktigt fungerat på min iPhone så har jag inte kunnat fått in några speciella inlägg, tråkigt nog. För jag har ju inte tillgång till dator hela tiden heller, så nu har jag en till ursäkt.

Ännu en vecka med en massa pluggande, var väl inte det roligtaste jag gjort precis nu. Men blev äntligen färdig med ena uppgiften idag, så nu ska jag bara njuta av ledigheten fram till onsdag då det är dags att ta tag i nästa skoluppgift. För tillfället sitter jag ännu en dag i Årjäng hemma hos mamma & pappa, så himla skönt att vara här när man måste plugga då de hjälper mig att ta hand om Elias under tiden. Annars hade jag nog aldrig klarat av det.

När Elias börjar vakna till så ska vi försöka bege oss hemåt. Har en hel del vi måste göra idag, phu. Känner egentligen inte för att göra ett dugg idag, men är som sagt illa tvungen :)
När man väl pratar på det.. nu vaknar min älskade till ♥
 

* sliten, lördag.

2012-12-08 @ 13:08:00
Hamnade visst i Årjäng ännu en dag, har varit här nästan varenda dag denna vecka. Så nu ska det bli skönt att vara hemma några dagar med innan det är dags för nästa vecka studerande.

Tony har varit iväg och tränat tillsammans med Jesper, så nu blir vi bjudna på mat sedan bär det av till Töcksfors igen där vi spenderar resten utav dagen och kvällen tillsammans med familjen och Jesper. Under tiden de spelar och har de trevligt ska jag försöka plocka lite och få i ordning på allt hemma så lovar jag att det kommer ut bilder på hur det ser ut i huset som någon frågade mig för ett bra tag sedan om.


För övrigt har jag precis varit iväg tillsammans med mamma och handlat lite bra att ha saker, de som aldrig är roligt att lägga pengar på oavsett om man måste..

* december månad.

2012-12-07 @ 11:34:32
God morgon gott folk.

Vi har nästan precis vaknat, dock har vi även hunnit få i oss lite frukost. Men phu så morgon trötta vi är allihopa, Elias har redan somnat om jag och Tony sitter som två zoombie, men så är det väl att vara förälder ibland :)

Men strax ska jag försöka få liv i Tony så vi kan ta och börja städa lite smått, så ska jag även försöka få gjort lite skolarbete så slipper jag sitta nästa vecka med det. För när kvällen kommer åker vi mot Årjäng för att julbaka, så jag har väntat på det. Då det inte finns något bättre än att tillbringa kvällarna tillsammans med sin familj i December månad ♥




*

2012-12-05 @ 13:21:42


jag älskar dig, världens finaste ♥

* sista dagen i Årjäng.

2012-12-05 @ 13:10:49
Nyss hemkommen från veckans sista skoldag för min del. Tycker det är skönt och veta att det endast är två uppgifter kvar att göra före jul. Sedan ska jag ta och ha en underbar mysig jul utan en massa skolböcker ivägen. Vilket ska bli riktigt skönt! 

Nu kommer vi tillbringa dagen i Årjäng ännu en dag, kände att vi lika gärna kunde stanna kvar lite under dagen när vi ändå är här oavsett om det är tredje dagen i Årjäng. Men resten utav veckan kommer jag inte gå utanför dörren, då det är iskallt så man knappt orkar andas ute. Kylan kom nog som en chock för oss flesta, var inte beredd på att kylan skulle komma så fort och att det skulle bli så kallt direkt. Men så blev det visst. 



 

* kalas.

2012-12-04 @ 22:16:51

Idag har vi varit på 2-års kalas <3


* Årjäng.

2012-12-04 @ 12:50:10

Hur härligt är det inte att ligga framför kaminen tillsammans med hela familjen? Hur underbart som helst!

Tillbringar som sagt min dag i Årjäng idag igen, då jag hade möte på skolan idag. Det känns riktigt skönt att det går så bra som det gör, vilket gör de ännu roligare att plugga med.

Ikväll beger jag, Elias och min syster ut till Jenny och Felicia då hon fyllde två är igår :) sist men inte minst så kommer kvällen bestå av sista pluggandet för denna vecka..


* tidig morgon.

2012-12-03 @ 09:25:43

Ligger i sängen och myser tillsammans med mina hjärtan, vilket jag tycker är de bästa som finns!

Strax vankas det måndags frukost så vi alla tre får energi till dagen, då hela min dag kommer bestå utav läsande. Inget jag kände för att göra idag men de ska in i morgon så har dock inget val. Under tiden ska Tony plocka här hemma och Elias springa runt i gåstolen som vanligt.

Nä nu, får de bli några sista minuter i sängen.. :)



* mat tips.

2012-12-02 @ 15:52:54


Trött på att stå och laga mat? Här kommer en maträtt som är jätte enkel och snabb att laga.
Det enda du behöver använda dig av är:

matgrädde
bacon
purjolök
paprika

Börja med att steka baconen, därefrer häller du allt i en kastrull och kokar. Rör hela tiden annars bränner grädden, när paprikan och purjolöken har mjuknat och grädden blivit lite tjockare är det färdigt. Sedan serverar man med pasta. Hur gott som helst!

* planeras tack kort.

2012-12-02 @ 15:42:44
Både jag och Tony har tillbringat nästan hela dagen framför datorn och letat efter kläder till Elias, dock blev det inte så många fynd. Eftersom jag personligen tycker det är lättare att handla i butiker och inte via internet. Men blev något enstaka enfärgad body i större storlek.

Har även försökt tagit kort på Elias i hans dopklänning då vi inte hunnit göra det förän nu, men han kände hellre för att visa allt han hade under klänningen istället. Men efter väldigt många kort fick vi äntligen ett som vi båda blev nöjda med. Så efter jul kommer vi ta tag i att beställa tack korten och få de iväg skickade. Tror faktiskt det är dags nu!


som ni ser var det lättare sagt än gjort.

Men nu ska jag dra upp mina två favoriter som ligger i soffan och sover, för nu är det dags att laga mat. :)

* julklappar.

2012-12-02 @ 12:00:58
Som ni märker har jag inte haft varken tid eller lust att uppdatera bloggen, men det beror helt och hållet på att jag har haft så himla mycket att göra den sista tiden och så har jag velat ägna resten utav tiden till mina nära och kära.
 
Men nu lovar jag, denna gång ska jag fortsätta att uppdatera för nu är jag på hugget igen. Vi alla i familjen ligger nu i förkylning, vilket är hemskt kan jag lova er. Tror vi är rätt slitna efter gårdagens shopping i Karlstad med, oavsett om vi inte handlade ett dugg så gick vi en hel del. Så vi bestämde oss för att ta en till tur till stan innan det är julafton, då vi knappt är färdig med hälften utav alla julklappar. Väldigt många utav Elias julklappar kommer bestå utav kläder, då han har växt så otroligt fort den senaste tiden och är redan uppe i 68 och där slutar alla kläder. Så detta året är det mjuka paket som gäller, för Elias del.

Vad har ni köpt i julklapp till era nära och kära?


* elias 6 månader.

2012-12-02 @ 11:39:28
Idag är det Elias 6 månaders dag, hurra hurra hurra ♥


RSS 2.0