* skatten börjar röra sig.

2012-01-29 @ 22:22:00
Att känna mitt lilla hjärta sparka, är den mysigaste känslan jag någonsin varit med om!
v.

* hangover part 2 & iskörning.

2012-01-29 @ 22:21:00
Har precis gjort mig färdig för en dag i Karlstad med familjen. Ska bli roligt att komma dit, blir shopping och bio. Ska även inom Barnens hus och hämta barnvagnen! Drog med mig älskling upp tidigt i morse och kollade på baksmällan 2, jätte rolig film tycker jag. Värd att se!



Förövrigt igår så firade vi Gabriel på morgonen, sedan så åkte vi iväg på isen och körde. Trodde hjärta skulle hoppa upp ur halsen vid vissa tillfällen. Men men (: Fick även med hela familjen i bilen några varv vilket jag absolut inte trodde gick an, men de tyckte det var roligt allihopa. Både jag och Jesper persper körde gick väl sisådär. Jag satt mest och skrattade och skrek ville helst bara släppa ratten och hålla för ögonen vissa gånger men de gick bra! Var den roligaste dagen på länge, tack allihopa.
Nej nu kommer mammi, ha en bra dag :-*

*

2012-01-25 @ 22:20:00



v .

* hemmadag.

2012-01-25 @ 22:19:00
Onsdag idag då, snart fredag igen. Tycker veckorna går så fort! Men samtidigt smyger dom sig framåt.
Kom aldrig iväg till skolan idag, för kände att jag inte kunde lämna lägenheten på grund utav att de väldans järntabeltterna inte går ihop med min mage, får försöka ringa barnmorskan och höra om de har några andra istället. För detta står jag inte ut med.

Tänkte annars försöka vara duktig och få gjort lite skolarbete, skulle egentligen vilja bli färdigt med allt så fort som möjligt med tanke på att jag kanske inte kommer orka gå skolan ända ut i år. Men de märks dock. Önskar er alla en fin dag!


* vecka 20.

2012-01-24 @ 22:17:00


19+4

*

2012-01-23 @ 22:15:00
2 MÅNADER KVAR TILL THAILAND !


* allt och mycket mer.

2012-01-23 @ 22:14:00
Känner mig riktigt nöjd, har varit iväg och simmat 40 längder. Vilken skön känsla man har i kroppen när det är färdigt, då kan man verkligen sätta sig ner i lugn och ro!
Har förövrigt inte gjort något speciellt idag förutom att varit på skolan en snabbis och sedan åkte jag iväg till Julia och hälsat på henne under dagen. Mycket skratt.

Det roligaste var att hon hade försökt skruva ihop en byrå i 3 dagar, och hon var så sur för att de hade missat en del. Så Tony var och hjälpte oss att få in alla skruvar så sa han att det inte fattades någon del för att den bakre var dubbelviken. Hehe, roligt värre. Tänkte nu försöka laga kvällsmat med min älskade, och få på en bra film och mysa. De är det värt :)


* barnmorskan.

2012-01-20 @ 22:12:00
Äntligen hemma! Nu var det riktigt skönt att sätta sig ner, gick upp vid halv 6 i morse för att hinna iväg till Kil skulle nämligen till barnmorkan idag. Så vi åkte dit och allt var okej, fick åka iväg till Thailand med utan några problem. Men nu har jag även bytt barnmorka till Töcksfors, skönt att komma närmare Årjäng igen. Efter besöket så åkte vi raka vägen in till Karlstad och beställde en barnvagn, riktigt fin och praktiskt tyckte jag. Vi tog oss även en snabbtur på IKEA och fick oss ett nytt köksbord. Så nu är allt i lägenheten färdigt (:

Ikväll kommer Martin och Helena hit på besök, trevligt!
Kram på er.

* shopping.

2012-01-20 @ 22:12:00
Godmorgon gott folk!
Piggare än någonsin, önskar det vore såhär varje morgon men icke sanicke. Har precis kommit ut ur duschen så sitter och försöker få håret till att torka. Idag blir det iväg till Karlstad och handla med Julia, kan verkligen säga att det behövs tycker jag har mindre och mindre kläder jag kan använda till vardags. Ställde mig på vågen i morse och såg att jag äntligen hade gått upp de kilona som jag gick ner i början utav graviditeten på grund utav allt illamående. Sedan har jag även fått nya järntabletter, hoppas verkligen att jag kan ta dessa annars vet jag inte vad jag gör.. :)


* kärlekar dig.

2012-01-19 @ 22:07:00

* familjemys.

2012-01-19 @ 22:06:00
Sitter hemma hos mamma och pappa med resten utav familjen. Har precis ätit mat så nu sitter jag och kollar på när Jesper klipper av sig håret. Har varit en stressig dag, med tanke på att morgonen var så jobbig. Dagen har endast handlat om historia, kanske inte det roligaste men det är ett måste.

Ska snart iväg och simma med Jenny penny, Sandra och Jenny och hoppas på att vattnet är varmare än vad det var igår. Sedan blir det att spendera kvällen med matteboken. Ni får ha en bra kväll så skriver jag mer sedan (:

* simning.

2012-01-18 @ 22:05:00
Äntligen börjar kvällen närma sig, har precis kommit hem ifrån simhallen. Var riktigt skönt att få simmat några längder och känna att man gör något nyttigt ibland. Var även riktigt skönt för ryggen med tanke på att den har börjat värka redan nu. På fredag går jag över till vecka 19, då har jag snart gått halva tiden ska bli så underbart att få hålla den lilla i min famn ♥


*

2012-01-16 @ 22:04:00



kälek är bara ett ord,
tills någon kommer och ger de mening v

* tidig morgon.

2012-01-16 @ 22:02:00
God morgon på er allihopa, sovit gott?
Sitter vid köksbordet och försöker få i mig lite frukost men var inget som ville gå ner i dag, kan nog bero på att jag påbörjar en förskyldning. Så känner jag även att jag börjar få ont i ryggen, usch. Hade helst velat ligga kvar i sängen och sovit ut men nu när det har blivit så strängt på skolan får jag väl försöka. Vill ju vara färdig med alla kurser i slutet av maj :)

Planerna för idag är skolan och simning. Tror det kommer bli rätt skönt att ta ett varmt dopp! Även skönt med lite motion så att ryggvärken kanske släpper. Ni får ha en bra dag så ska jag göra mig i ordning!

* mamma längtar efter dig.

2012-01-16 @ 22:01:00


Det går inte att beskriva hur lycklig jag är, mitt finaste hjärta
Mamma längtar efter dig.

RSS 2.0