* tiden bara rusar fram.

2012-06-30 @ 00:41:55
Klockan har redan passerat tolvslaget, vilket innebär att det är ännu en ny dag. Dagarna bara springer fram, känns inte som det var länge sedan vi åkte in till förlossningen men det är redan en månad nu den 2:a Juli. Helt otroligt. Varför kunde inte tiden gått lika fort när man var gravid och låta tiden när lilleman är liten gå saktare istället? Allt går så fort nu, så man får verkligen njuta!
 
Har annars blivit smått förskyld, och har fått världens huvudvärk också vilket inte är så roligt när man ska ta hand om en liten. Samtidigt drabbades jag tidigare på kvällen utav ett väldigt allergi besvär - lyckas ju alltid dra på mig allt samtidigt. Men lika bra de tydligen.
 
Dagen har annars gått så fort så vet inte vart alla minuter har flugit iväg. Så har väl inte gjort något speciellt, tror jag och Elias sovit bort nästan hela dagen men otroligt skönt var det. Men ändå så är jag sjukt trött nu. Så än en dag, väntas den himla underbara sängen tillsammans med världens bästa pojkar ♥ Så god natt på er allihopa.
 

* skulle inte tacka nej till sista minuten.

2012-06-29 @ 20:21:27
 

Jag älskar verkligen att sitta och kolla på gamla bilder, längtar så himla mycket tillbaka. Nu när man ser den svenska sommaren, det är hemskt. Men den brukar självklart bestå utav regn nästan varje år med så vet inte direkt varför jag blir så himla snopen.
 
Men vill ju ha det dära varma vädret, då man kan springa ut i bikini och lägga sig ute i solen och njuta springa runt i klänning om dagarna. Men nej då. Så nu vore det så otroligt härligt med en sista minuten! Men får väl vänta tills Elias blivit lite äldre :)

* badning.

2012-06-28 @ 23:44:17
Efter att Elias badat närmare 30 minuter utan att skrikit ett dugg så ska vi ta och lägga oss. Första gången han inte skrikit under hela badningen, kanske har han börjat inse att det är härligt att bada :) Så nu ska vi ta och kosa ner oss i sängen och mysa :)
 

* supernöjd tjej.

2012-06-28 @ 15:30:21
Världens gladaste tjej, insåg i morse att jag endast har kvar 1 kilo kvar att gå ner sedan är jag nere på normal vikt igen helt otroligt! Men här ska tränas, bestämt mig att jag ska ner några extra kilon med :) Är så glad för att jag inte fick en enda bristning på hela magen efter graviditeten heller, supernöjd tjej!
 
Ja dagens tanke var att jag skulle sola då sommarvädret äntligen hade kommit tillbaka och jag hade tid för det, men direkt jag hade smört in mig i olja och skulle lägga mig så försvann tydligen solen. Så blev riktigt irriterad och tog mig en dusch istället, och självklart efter drygt en timme så var solen tillbaka det gjorde mig ännu mer irriterad. Men so what, får ta och mysa ner mig i soffan med Elias istället som är väldigt mycket bättre :)
 

* godnatt gott folk.

2012-06-28 @ 00:19:05
Hoppas verkligen inte jag får samma natt som jag hade igår, var jobbigt att sitta uppe och inte kunna somna. Tror jag försökte med allt, sist jag kollade på klockan var den halv 4 usch. Med tanke på det är jag vääldigt trött, så nu ska jag krypa ner i sängen till Elias som redan har somnat för ikväll ♥ Och hoppas på att min andra älskling också följer med =)
 

Natti natti :-*

* soool soool soooool.

2012-06-27 @ 21:12:00
Har haft en underbar dag idag, det har till och med varit sommarväder idag. Helt otroligt! Så hela dagen har jag spenderat ute tillsammans med mamma, moster, syster & Elias. Har passat på att ligga lite i solen och det var hur härligt som helst. Satt även och fikade ute, så himla härligt när man kan göra sådant.
 
 
Var och kollade blodtrycket nu i morse, och det låg bra för tredje veckan nu. Så ska ringa till avdelning 14 i morgon och höra om jag får sluta med de jäkla tabletterna. Vore väldigt skönt! Nej nu ska jag fortstätta att beställa bilder. :)

* kärlekar dig.

2012-06-27 @ 19:11:00
 
kan inte något annat än att säga, jag älskar dig något så otroligt mycket min underbara älskade son ♥
 

* vad gör jag uppe?

2012-06-27 @ 01:21:08
Klockan är snart halv två och jag är fortfarande vaken, de andra har redan somnat för länge sedan. Kan väl bero på att jag är helt uppe i varv och kan inte somna efter städningen. Phu, funderar starkt på att dra igång en film och försöka somna till den. Brukar ju vara bra på det vanligvis, men kanske inte när jag väl behöver sova? Spörs att se.
 
Skulle ju behöva sova nu med tanke på att jag ska iväg och pröva blodtrycket i morgon och se om det har sjunkigt något, de hoppas jag verkligen. Börjar bli trött på att ta tabletter tre gånger dagligen. Men men.
 

* busdag m Julia & tyra.

2012-06-26 @ 21:21:56
Nu är kvällen här, och jag ska alldeles strax hoppa i säng. Ska först få mig lite mat i magen, kom ju på att jag inte ätit mat på hela dagen. Har bara ätit glass.
 
 
Spenderade hela dagen tillsammans med Julia Tyra & Elias. Hade jätte mysigt, satt och kollade på film och åt glass. Måste erkänna att det är riktigt skönt med sådan slappardagar då man inte behöver göra ett dugg. Hon åkte hem runt 6 tiden, ringde direkt till mamma och hörde om hon kunde komma och hålla Elias under tiden jag städade här hemma och självklart ställde hon upp :) Så nu är precis hela lägenheten städat. Riktigt härligt faktiskt. Så nu ska jag bara ta och varva ner och ta det lungt. I morgon bär det av till vårdcentralen, än en gång.

* solsken.

2012-06-26 @ 10:38:08
Vaknade upp till solsken? Man blir faktiskt väldigt förvånad, med tanke på att det brukar vara regn varje dag under sommaren. Helt otroligt. Så denna dag ska jag ta vara på, Julia kommer hit så ska vi ta oss en promenad med Elias och Tyra.
 
Tänkte försöka få Elias till att somna en sväng så jag fick springa in i duschen, men det tror jag är omöjligt så pigg som den sötisen är. Jaja, får nog bli att lägga sig och mysa en stund till istället och kanske försöka få bort min fruktansvärda huvudvärk.
 
 
Så gott folk, gå ut och njut utav de fina vädret =)

* bvc.

2012-06-25 @ 20:42:31
Hemma nu, trött som bara den. Tror vi alla är trötta här hemma, men ännu vill inte Elias sova som han tidigare gjort. Mest skrik, vet inte vad de var. Men vi skulle se hur de var i morgon så skulle BVC ringa och höra hur det gick. Fick massage olja till att massera magen på han för att se om det var de som var problemet.
 
Träffade sedan Julia en sväng, roligt att komma ut och träffa folk. Inte så väldigt ofta man har tid för alla längre, har ju en annan liten som tar upp hela min vardag :) Men gick inom centre och köpte en ny plattång då min sprängdes här om dagen helt plösligt, har ju sådan tur jag. Men men. Nu resten utav kvällen ska jag krypa ner undertäcket till en bra film och dricka te för usch så jag fryser! Lång dag i morgon med så bäst vi lägger oss någolunda i tid :)
 
 
Lilla Elias har äntligen nått 3 kilo, idag vägde han hela 3280 gram ♥

*

2012-06-25 @ 12:45:49
 
underbara du, jag älskar dig.

* magont.

2012-06-25 @ 12:20:42
Har precis tagit mig en dusch, kan lova att det var riktigt härligt och avkopplande. Har tyvärr inte hunnit få in speciellt många inlägg då Elias har haft sådan fruktansvärd magont så han skrikit konstant i 2 dagar dygnet runt. Så varken jag eller Tony har fått sova riktigt. Men får turas om och ta lilleman. Just nu så är Tony ute och går, så vi får se om han kanske kan somna nu vilket jag verkligen hoppas att han klarar göra.
 
Ska senare iväg och väga Elias och se om han har gått upp något mer, får hoppas att han har passerat 3 kilo nu. Det tycker jag faktiskt han borde ha gjort, med tanke på hur mycket han ätit senaste tiden. Så ska bli riktigt spännande att se.
 
Nej nu får jag slänga ihop datan än en gång, och försöka få på mig lite kläder. Hoppas ni får en bra dag, i detta underbara sommarväder ;)

* morgon inlägg.

2012-06-23 @ 08:13:35
God morgon! Antar att de flesta säkert är bakfulla med tanke på att det var midsommar igår? Själv är man bara allmän trött. Elias väckte både mig och Tony alldeles nyss så nu är vi båda uppe och springer. Nej men vi ska göra oss i ordning eftersom att vi ska fira midsommar med min familj i dag ist :) Synd bara att inte vädret blev något lyckat idag men vi är ju som sagt i Sverige - då kan de aldrig vara fint väder hela midsommar. Typiskt!
 
 
Kom även att tänka på att Elias redan är 3 veckor, det är sjukt vad tiden går fort! Det är väl snart så att han springer runt här hemma. Kunde önska att tiden gick lite långsammare.

* frågor.

2012-06-22 @ 13:02:12
GRAVIDITETEN
Vilka var dina favoritkläder?
 Ett par svarta större mysbyxor & en vanligt långärmad tröja.
Vad var din/dina favoriträtter? Smörgås, smörgås & återigen smörgås. Tror nästan det var de enda jag åt där ett tag.
Vad var din/dina favoritdryck? Sprite & fanta.
Vad tyckte du inte om? Starka dofter.
Var det någon favoriträtt som ändrades? Nej det var de väl inte.
Vad var du mest sugen på? Allt sött. Var världens godisgris, något som jag aldrig varit tidigare.
Hade du halsbränna? I början hade jag ingenting, allt kom i slutet.
Hade du foglossning? Oja.
Hade du sammandragningar? Lite grann, men ingenting jag hade ont utav.
Mådde du illa? Under hela första perioden, sedan kom det även i slutet då jag som sagt blev sjuk.
Vilken sovställning var bäst? Höger sida, riktigt tätt intill Tony.
När var din BF-dag? 15 Juni.
Gick du över tiden? Nej.
Hur mycket gick du upp i vikt? -
Hade du mycket vätska i kroppen? Hemskt mycket, såg allvarligt ut som ett fetto.
Hur var ditt psyke? Bra.
Gnällde/klagade du? Nej det tycker jag inte,
Vad trodde du det var för kön? Pojke.
Visste du vad det var för kön? Ja..
Var du rädd för något? Ja,att någonting skulle vara fel med min goding.
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Jag ville absolut föda normalt, och helt i vatten. Blev inget utav dem.
Hur ser du på graviditeten idag? Redan nu kan jag påstå att jag saknar min mage, och alla gånger Elias sparkade. Var så otrolligt mysigt att känna.

FÖRLOSSNINGEN

När började din förlossning? Ja, den började väl aldrig på det sättet. De körde in mig till operationsalen runt halv 12 tiden.
Hur började den? De skar upp magen ;)
När åkte du/ni in till förlossningen? Den 1:a Juni. 
Varför? För jag skulle åka in och kolla upp om jag hade drabbats utav havandeskapsförgiftning.
Vem/vilka åkte du in med? Tony.
Fick du/ni åka hem igen? Nej, det fick vi inte göra. Och var verkligen inte beredd på att få stanna kvar & föda då heller.
Vilket sjukhus skedde förlossningen på?Karlstad sjukhus.
Hur mycket var du öppen när ni kom in? Ingenting.
Vad hände under tiden du/ni låg inne på förlossningen? Ja, de tog blodtryck och gjorde ultraljud och allt såndära. Proppade i mig fullt med tabletter hela tiden & berättade precis alltihopa vad som skulle hända och allt.
Vilken/vilka var med under förlossningen? Tony.
Tog du nåt smärtstillande? Ja, epidural.
Grät du? Ja jag gråt floder när de körde in mig och satte nålar och allt. Var så himla rädd och nervös, med tanke på att de hade lovat mig att det INTE skulle bli kejsarsnitt.
Vad tyckte du var jobbigast? Att få göra kejsarsnitt.
Var du rädd för något? Ja, som sagt att någonting skulle vara fel på min lille. Och att få göra kejsarsnitt då jag gärna inte ville ha ett ärr på magen.
Hur lång tid tog det? Själva operationen tog drygt 40 minuter.
Hur ser du på förlossningen idag? Ja, jag är väldigt ledsen över att det blev kejsarsnitt eftersom jag gärna ville föda vaginalt. För skulle vilja vara den första som fick hålla han, men så blev de inte. Och istället får jag gå runt med ett ärr på magen. Men men, så länge allt var bra med Elias så är jag lycklig :)

BARNET
Vad blev det för kön? Pojke.
Hur mycket vägde barnet? 2845 gram.
Hur lång var barnet? 49 cm.
Hur mådde barnet? Jätte bra.

* iphone inlämnad!

2012-06-22 @ 12:41:56
Har ÄNTLIGEN fått min iphone inlämnad på lagning, det tog tid men nu är den faktiskt inne! Skulle ha lämnat in den för länge sedan men tyvärr inte hunnit. Så nu i tre veckor springer jag runt med en gammal samsung, utan nummer. Därför vet ni varför jag inte kontaktar någon :)
 

* midsommar.

2012-06-22 @ 12:38:13
Trevlig midsommar på er allihopa
 
Startade morgonen med att åka ut och övningsköra med pappa. Gick riktigt bra faktiskt, dock blev det väldigt många folk efter ett tag. Var även fullt med folk ute och drack redan då, helt otroligt. Men blev någon timmes körning oavsett. Kom hem och tog en dusch med Elias, det tyckte han verkligen om. Inte ett enda skrik under hela tiden. Kanske var skönare att duscha än bada? Vet man aldrig.
 
Ja nu ska jag försöka göra mig i ordning lite grann, sedan blir de iväg till Töcksfors och fira midsommar. Trevlig :)
Hoppas ni får en toppen dag!
 

* underbar dag.

2012-06-20 @ 20:26:50
Efter en lååång dag, har jag äntligen fått sätta mig ner en stund. Men upp och greja resten utav kvällen med.
Vaknade tidigt då Elias vägrade att sova så gick upp och väckte Fanny som hade packsat soffan för i natt, satte på en film och morgon myste.

Sedan kom plötsligt det underbara vädret fram, då kunde vi bara inte sitta inne så vi tog oss en sväng upp till Broms och fikade. Sedan en lite längre promenad. Så himla härligt att kunna gå i linne utan att frysa! Sedan kom Jenny, Jenny & Felicia och hälsade på oss. Satt först och pratade hemma hos oss, sedan gick vi iväg till Götesgrill och mötte upp Gabriel och Tony satt och åt mat sedan tog vi oss en glass och bara hade trevlligt.
 
 
Så nu tänker jag bara tillbringa kvällen med att greja och mysa med mina så underbara pojkar ♥

* flytt på G.

2012-06-20 @ 20:19:59
Dagens nyhet..
 
Ska bli ännu en till flytt nu, vad blir de då? Tredje flytten för mig och älskling inom nio månader. Helt otroligt! Så än en gång ska allt ner packas och packas upp, det är däremot verkligen inte lika roligt. Men får hoppas det blir bra när vi kommer till rätta igen. Sa upp lägenheten idag, så den sista September är vi då bebodda i Töcksfors.
Känns riktigt bra faktiskt, då jag trivs väldigt mycket bättre i Töcksfors. Men visst kommer jag sakna Årjäng också, med tanke på att jag har min familj här. Men vad gör det, är ju trottsallt bara 15 minuter ifrån varanadra med bil.
 
Så nu får allt börjas packa igen.
 

* BVC besök.

2012-06-18 @ 19:35:11
Dagen går mot sitt slut. Det får bli en tidigt kväll för min del, känner att jag är helt slut i kroppen. Blir ju en tidig morgon i morgon med då vi åker iväg till charlottenberg under dagen
.
Tidig morgon idag, gick upp redan klockan 6 och började fixa och dola. Riktigt skönt att inte behöva stressa på morgonen, så tog det allmänt lungt och lät min lilla prins sova ut. Sedan åkte vi iväg till Töcskfors, var dags för BVC än en gång. Skulle kolla så att Elias hade gått upp något mer eftersom att han låg väldigt underviktig sist vi var där. Men idag hade han allt gått upp 200 gram bara under helgen, så stolt mamma! Sedan har vi varit iväg och hälsat på hos min moster, fick fika och smörgås trevligt var det. Så nu under kvällen har vi varit hos Elias mormor, känns bara som han har ätit hela tiden vi varit här. Han fick till och med i sig 120 ml, helt otroligt! Så nu ligger han här bredvid mig och sover så otroligt gott :) Så nu väntar vi bara på pappa Tony, så ska vi åka hem och tvinga han till att mysa med oss..
 

* bildbomb.

2012-06-18 @ 19:25:12
 
 
 
 
 
slänger in några bilder på min underbara lilleman. :)

* svar på tal.

2012-06-18 @ 18:51:09
Fick en fråga om hur det var när jag fick reda på att jag var gravid & om det var planerat eller inte. 

Nej självklart var det inte planerat då jag bara var 17 år och inte alls hade varit tillsammans med Tony så speciellt länge. Jag använde preventivmedel hela tiden men lyckades glömma en tablett en dag, vilket tydligen räckte. Det kom som en chock för både mig och Tony, jag vet att jag blev jätte ledsen satt och gråt stora floder. Inte för att jag var ledsen över att jag var gravid, utan jag var rädd - rädd för hur det skulle bli.
Men som tur är har jag en sådan stöttande pojkvän, som har stöttat mig till 100% sedan jag tog testet och sade att det är precis upp till mig jag fick själv bestämma hur jag ville göra. Men visste redan från jag tog testet att jag ville behålla han, kände att jag inte skulle orka med en abort. Och jag ångrar inte en minut att jag behållde han, för nu har jag ju världens vackraste son - William Elias Lindqvist ♥ Jag älskar dig så otroligt mkt.

* nybadad goding.

2012-06-16 @ 14:44:42
Grattis till Elias som idag redan är 2 veckor gammal!
Lördag morgon, eller man kanske ska säga eftermiddag? Klockan är trotsallt halv tre och jag har helt ärligt inte hunnit att göra ett dugg i dag nästan. Sitter hos mamma och pappa för tillfället, Tony hjälper till att sätta skivor på väggen så att det blir färdigt någongång. Faster Lena har varit här på besök så har fått ännu mer kläder till lilla Elias så kan inte klaga på att han har lite kläder nu. Men alltid skönt att ha kläder, för det går åt märker jag.
Hade en trevlig kväll igår med, tillsammans med mamma och Elias. Badade han, ränsade garderoben och kikade på film. Gick sedan och lade mig runt halv 2, och inväntade då älskade som inte kom hem föräns vid 3 tiden.
Nybadad goding. ♥

* en helskota dag.

2012-06-15 @ 15:38:54

Idag är det en sådan dag som man egentligen kunde ha skippat. Usch denna dag började verkligen inte bra. Vaknade upp vid halv sju eftersom att vi skulle iväg till Martin som gick ur 9:an, tänkte göra mig i ordning och samtidigt få färdigt lilleman. Så gick upp och insåg plötsligt att strömmen hade gått, men kom tillbaka lika fort som den försvann. Blev då jätte glad med tanke på att jag hade tänkt mig att platta håret. Satte mig sedan på toaletten och ögonlocken var väldigt tunga ser inom någon minut att något börjar röra sig, fick panik och insåg att det var våran ödla som äntligen dök upp efter många dagar på rymmen. Skulle sedan gå in i duschen där de då inte fanns något varmvatten, blev sur och struntade i duschen och började platta håret istället, när jag var färdig med halva håret så försvann strömmen IGEN! Och där stod jag med hälften lockligt och hälften rakt, roligt! Sedan när det var drygt 20 min tills vi skulle åka kunde jag inte komma ihåg vart jag hade lagt kläderna jag skulle ha på mig heller, så fick bli något helt annat. Tillslut insåg jag att det troligen inte går att ha värre morgon än vad jag hade i dag! Uschamejen, men men.

Efter många om och men så kom vi iväg och kollade när de gick ur 9:an, alla var jätte fina. Framför allt kusin vitamin :) Åkte hem till han och fick tårta, riktigt gott. Så nu har vi precis haft besök hemma här, så nu ska vi iväg till mammi och pappi och äta middag.

Kvällen spenderar jag tillsammans med mamma och Elias, då Tony ska vara chaufför åt broder eftersom de har tagit examen. Så kvällen består utav bad och mys :)


Morgonmys tillsammans med mina fina pojkar ♥ ♥


* SOMMARLOV.

2012-06-14 @ 19:11:02
SOMMARLOV - äntligen är andra klass färdig. Och jag är överlycklig att jag klarade hela detta året med mina bra betyg och samtidigt vara gravid med världens foglossning och sedan bli sjuk i havandeskap. Är fruktansvärt stolt över mig själv, så det firar jag tillsammans med älskling, broder och min älskade son ♥

Försov mig dock lite i morse, så hann inte göra mig i ordning som jag hade velat så drog på mig kläder och satte på mig lite kläder och åkte iväg upp till tingevi och kollade på när de andra spelade brännboll. Var väl inte så speciellt mycket folk där, men var lika roligt att kolla för det. Åkte sedan iväg till BVC och vägde lilleman, han hade gått upp lite grann. Men inte så mycket som han borde göra så vi får åka tillbaka på måndag och se om han väger mer då, de hoppas jag verkligen!

Åkte tillbaka till skolan och fick mina betyg, och fick även veta att kära broder hade fått diplom - stolt syster här :)
Resten utav dagen och kvällen har jag som sagt spenderat med pojkarna.

Så nu ska jag iväg och få i ordning någon kvällsmat till oss, ha en toppen kväll!

* studenten.

2012-06-13 @ 12:59:23

Hade en riktigt mysig morgon tillsammans med mina två älsklingar. Skönt att ligga och dra sig lite också, Elias har sovit nästan hela natten så kan inte påstå att jag är något väldigt trött nu. Bara hoppas att det fortsätter så :)

Har hunnit vara iväg och köpa rosor till studenterna som går ut idag, ska bli roligt att se hur fina alla är :) sedan blir de kanske iväg till kd och åka inom BRL då inte alla kablar kom med, så himla typiskt.

Nej nu väntas duschen...


* förlossning.

2012-06-12 @ 22:19:02

Tänkte ta och berätta hur allt gick till när min lilla prins kom till världen och varför han kom ut genom akut kejsarsnitt.

Som jag tidigare nämnde drabbades jag utav svår havandeskapsförgiftning och blev riktig riktig sjuk. Veckor innan började jag känna mig illamående, men tänkte då inget mer på det för trodde som sagt att det var graviditeten som spökade. Men sedan kom det även ännu fler symtom, benen gick inte alltid dit jag ville så ramlade gärna ihop. Huvudvärken och svullnaden kom. Så tillslut ringde jag rådgivningen som direkt kopplade mig till förlossningen, förstod inte riktigt varför eftersom jag inte trodde de hade någonting med det att göra.

Men förlossningen bad mig då komma in så åkte in dirket. Började då kallsvettas och huvudvärken var enorm, så när vi väl kom in så visade det sig att jag hade fruktansvärt högt blodtryck och väldigt mycket äggvita i urinet så det var då de förklarade för mig att jag hade den svåra delen utav havadeskapsförgiftning. Jag blev då inlagd i ett rum på förlossningsavdelning och fick börja ta blodtrycks sänkande mediciner och se om det hjälpte, vilket de inte gjorde. Tillslut blev man rädd att det var något fel på ungen så då fick vi gå iväg och göra ett ultraljud och allt var jätte fint. Hela kvällen pratades det om hur vi skulle göra detta, så eftersom inte blodtrycket ville sänkas med hjälp utav medicinerna så sade de att den enda lösningen var att förlösa, men det var ingen tanke på kejsarsnitt. Jag blev riktigt lycklig när jag hörde att jag skulle få slippa att göra kejsarsnitt, då jag gärna ville föda vanligt. Så vi bestämde oss för att starta förlossningen vid 9:30 dagen därpå. Var då gladare än någonsin!

Det var då den 2:e Juni, och vi skulle äntligen starta förlossningen. Det var ett väldigt spring fram och tillbaka hela morgonen lång, blodtrycket testades om och om och det visade sig att det blev bara högre och högre. Klockan gick över halv tio tiden och blev 11 innan det kom in någon mer sköterska igen. De kom då in och förklarade för oss att det inte skulle gå att förlösas på det vanliga sättet eftersom jag inte öppnats och slemproppen inte hade gått - det var alltså ingenting på gång. Och då var det inget annat än att göra akut kejsarsnitt. Kände då hur orolig jag blev, hade ju blivit lovad att det absolut inte skulle bli kejsarsnitt men det blev de. Så vid halv 12 åkte vi mot operations salen, de förberedde sig inför operationen. Det var då jag började bli riktit nervös, hela kroppen skakade på mig och kände bara för att springa där ifrån. De satte tillslut epiduralen, och satte flera olika slags dropp på mig och då kände jag bara att tårarna kom, så himla nervös och önskade bara allt var över. Kände hur varm hela kroppen blev och hur känseln minskades sakta men säkert. Under hela operationen kändes berörning och det var hemskt och för att ungen ska få en riktig "förlossning" så tryckte de på magen så att luften helt tog slut i kroppen. Och då kom han ut, klockan var då 12:10 - min lilla Elias. Det första de gjorde var att lägga han på mitt bröst, det var de mest underbaraste i mitt liv. Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv ville bara ta och krama om han!



Men efter två minuter tillsammans med han så gick han Tony ut tillsammans med läkaren och Elias. De fortsatte sedan med min operation som tog cirka 30 minuter till, efter det förde de mig till intensiven, där jag fick ligga ensam i drygt två timmar innan Elias och Tony kom. Smärtstillande efter smärtstillande sputades in i kroppen under tiden, och resten utav tiden fick jag äntligen ligga och mysa tillsammans med min efterlängtade Elias ♥

2 Juni 12:10
2845 g & 49 cm


*

2012-06-11 @ 09:07:45

Efter att du föddes är det som att ha sitt hjärta utanför sin kropp <3


* mysdag.

2012-06-11 @ 00:04:43

Vilken underbar dag det varit idag måste jag säga!

Passade på att mysa tillsammans med min älskade son framför några filmer under dagen, dock tog vi oss några sov pauser under dagens gång. För att sedan göra dagen ännu bättre tog vi oss en promenad tillsammans med Viktoria, blev en riktig långpromenad 6 km kändes verkligen härligt då jag inte varit ute och gått sedan jag fick foglossning. Hann precis hem så kom Elin och Sanna och hälsade på oss en snabb tur. Resten utav kvällen har jag spenderat tillsammans med mina två älsklingar <3


* söndags mys!

2012-06-10 @ 11:36:55

God morgon god morgon.
Tony har precis åkt iväg till Töcksfors för att fixa en del saker, så då passade jag och Elias på att äta frukost så nu tänkte jag vi skulle ta och krypa ner och kosa oss i sängen till en bra film. Känner att det kan vara behövligt med en mysardag för både mig och Elias med tanke på att vi har haft häcken full ända sedan han kom hem.

Annars vet jag då ingenting som är planerat idag, så ska bara ta det lungt och njuta av min vackra son ♥
Ni får ha en bra dag allihopa.


- söndags mys!


* bilder sedan förlossning & tiden på BB.

2012-06-10 @ 01:13:52


Sista bilden på magen, vecka 39 (38+0)


















Någon har frågat om det kommer en förlossningsberättelse, och självklart gör det de. Ska bara ha tid att skriva den så håll utkik! :)

* natti.

2012-06-10 @ 00:54:09
Äntligen hemma och fått lagt Elias efter dagens alla äventyr. Har haft dagen full spetad ända sedan tidigt på morgonen, så nu längtar jag verkligen till morgondagen då jag ska spendera hela dagen i sängen och bara mysa tillsammans med min lilla guldklimp.

Vaknade tidigt gick upp och gjorde i ordning mat till lillen, åkte sedan iväg till kusins grav och satte blommor där med tanke på att det är 5 år sedan han gick bort i dag fortsatte vidare till Töcksfors shoppingcenter och fick lite nya kläder till mig då jag inte kan använda jeans eller tights eftersom att det då skaver på såret. Ja som sagt ser ni att vi har haft fullt upp hela dagen lång.



Älskling hjälpte mig även att få in bilderna från tiden på BB på datorn, så tänkte slänga in några bilder i ett annat inlägg nu strax :) Se och njut. Natti!

* mina hjärtan.

2012-06-08 @ 22:07:12



Far & son ♥


* BVC sköterskan på besök.

2012-06-08 @ 21:55:15

Inte mycket tid jag har över till datorn känner jag nu, har så mycket annat för mig om dagarna. Nu är det helt plötsligt en annan person man måste tänka på i första hand, men jag klagar inte njuter istället utav dagarna eftersom att de redan börjar gå otroligt fort. Tänk i morgon så är han redan en vecka, det är hemskt vad dagarna går!

Sitter nu och försöker få in lite bilder från förlossningen och tiden på BB, men oteknisk som jag är så vet jag inte riktigt hur jag får dem till datorn. Typiskt! Tänkte även försöka få beställa några kort, alltid roligt att ha på lillen :) Annars har det varit en riktig bra dag, häktisk om vi säger så. Gick upp redan vid kvar över sex, och började städa tillsammans med Tony. Inte likt oss men började ju trots allt ett nytt liv när Elias kom. Sedan tog vi oss en sväng och hälsade på de på skolan och visade upp han, tror då väldigt många blev bebis sjuka - han åkte från famn till famn. Sedan kom BVC sköterskan och hälsade på och gick igenom lite saker, vägde han även och det visade sig att han hade gått upp 20 gram sedan igår. Ökar sakta men säkert, och det tycker vi om! Resten utav dagen har vi bara haft besök och njutit utav varandra, tog oss även en sovpaus en kort stund nu mot kvällen härligt.

Nej nu ska jag fortsätta att försöka få in några bilder så jag kan lägga ut några här, nå märks att se om jag är teknisk nog! :)


* jag älskar dig.

2012-06-07 @ 22:01:27

Kärlek till dig!


* tidig morgon.

2012-06-06 @ 10:42:50

God morgon, god morgon! 

Ligger i sängen och myser tillsammans med världens finaste Elias :) Älskar denna väldiga bebisdoft ♥ Blev en tidig morgon för oss två, han vaknade redan vid halv 4 tiden och totalt vägrade att somna om så vi har spenderat hela morgonen med att mysa och äta frukost.

Doktorn var nydligen här inne också & fick goda nyheter, får troligen åka hem i morgon - vilken lättnad :D



Idag kommer Elias farmor, gammelmormor och faster och hälsar på :)
Och innan det kommer även Emma och hälsar på en sväng! Som sagt, alltid lika trevligt med besök :)


*

2012-06-06 @ 10:21:58



William Elias Lindqvist


* 18 års dag!

2012-06-05 @ 22:23:00

18 år i dag då, känns härligt att äntligen bli myndig - så jag har väntat på det!

Som sagt, det är inte alla som får spendera sin 18 års dag på BB. Men oavsett om vi var på ett sjukhus så hade jag en riktigt mysig dag om jag så får säga. Fick lite små presenter med, för att få en någolunda dag :) Måste erkänna att jag aldrig har uppskattat så här mycket besök som jag gör nu, tror jag snart klättrar på väggarna här, sitter i rum och har gjort sedan 4 dagar tillbaka börjar bli väldigt lång tråkigt. Så nu längtar jag hem, får reda på när vi kommer hem i morgon hoppas på så fort som möjligt! :)

Har inte så mycket mer att skriva precis nu, så önskar er alla en god kväll!



Moster Jenny & Elias ♥


* välkomnar min skrutt ♥

2012-06-03 @ 23:53:38

Som ni märkt så har jag inte skrivit något på några dagar, det beror varken på att jag inte haft tid eller ork. Det beror helt och håller på att min lilla prins helt plötsligt kände för att komma ut.

Nej men det visade sig att jag hade drabbats utav svår havandeskapsförgiftning. Hade allt för mycket äggvita i urinet och blodtrycket var jätte högt, det gick inte att bromsa på något annat sätt förutom att ta ut honom.
Så han kom då ut genom ett akut kejsarsnitt. Så vi ligger nu på avdelning 14 och blir nog kvar här i en vecka drygt beroende på mina prover. Men nu så är allt bra med oss :)



120602 12:10
2845 g & 49 cm

Jag älskar dig något så enormt mycket, mamma & pappas lilla prins ♥


RSS 2.0