* missnöjd.

2012-10-30 @ 17:11:00
Simhallen var ett stort missnöje för oss allihopa, det var även väldigt många mer föräldrar som klagade. Tisdagar och fredagar brukar de ha lite varmare eftersom det är lite mer familjdagar då det ska vara från 30-32 grader. Men tror knappast det var 25 grader, iskallt. Jag Elias och även min syster var allihopa iskalla efter redan 2 minuter i poolen så längre kunde vi inte vara i, men däremot så var duscharna väldigt sköna som vanligt! Har aldrig sett Elias njuta så mycket som han gjorde då. Så där tillbringade vi nog en del tid.

Nu ikväll ska vi åka iväg till Tonys broder/farbror/gudfar och äta mat, ska bli riktigt gott är utsvulten.

* mot simhallen.

2012-10-30 @ 15:08:00
Efter många väntansfulla veckor ska vi äntligen åka iväg till simhallen och premiärbada tillsammans med Elias, hoppas verkligen han tycker om det! Återkommer sedan :-*
 

* bara för att jag inte vet vad jag ska ha för rubrik.

2012-10-26 @ 15:39:41
Idag skiner solen och det är betydligt varmare än gårdagen. Tänk att vädret kan ändras på bara timmar, helt otroligt. Skulle egentligen ha städat huset idag, men blev ändrade planer. Åt frukost på Waterside idag, jätte god mat! Sedan åkte jag iväg och hämtade Hampus på skolan så åkte vi hem hit och pratade, sedan tog vi en sväng på shoppingcentret och hälsade på Julia lika trevligt varenda gång.

Så nu har jag äntligen anlänt hemma och ska börja städa, kan verkligen behövas börjar känna att de blir dammigt nu. Kan tala om för er att det är hemskt att vara dammallergiker, man måste nästan städa varenda dag! Men men, sånt är livet. Nu slockade Elias så nu får jag ta tag i dammsugaren och börja.
 
 

* svar på tal.

2012-10-26 @ 15:31:45
 
Eftersom att många undrar, både i min vardag och här på bloggen så är det lika bra att jag tar upp det. När jag var gravid hade jag planerat att gå färdigt hela skolan nu detta året, men när Elias väl föddes märkte jag hur mycket jobb det är med en liten. Så det blev ändrade planer för min del. Jag började samtidigt som de andra och var tänkt att ha 4 kurser detta året, men märkte strax därpå att det inte gick på grund av att jag hade så mycket runt omkring mig just då. Så tog en paus och började nu denna vecka, men har bestämt mig för att jag läser en kurs detta året och förtsätter efter studenten och tar resten av kurserna nästa år :)
 
Funkar fint!

* jag ser de snöar..

2012-10-25 @ 18:12:00
Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt hurra. Ja som sagt, ni läste rätt! Det snöar, vilket är både ett elände och riktigt mysigt. Vanligtvis brukar jag älska snön, men nu länge. Stora klumpiga kläder måste bäras på både mig och Elias halkiga vägar, nej usch det är nog inget positivt med de faktiskt. Bara det är snö på julafton är jag nöjd!



Förövrigt har dagen varit väldigt lång, känns som det aldrig blir kvällen men äntligen börjar den komma iallafall. Gick upp redan klockan halv 7 och gjorde i mig i ordning för att bege mig till skolan för en stund. För idag beställde vi studentmössor! Kändes helt overkligt när vi satt och fyllde i hur vi ville att den skulle se ut - tänk att tiden går så fort, lite för fort. Men hela paketpriset gick på 1500kr, men vad gör det? Man tar bara studenten en gång i sitt liv!
 
Nu fortsatt av kvällen ska jag mysa ner i soffan med mina älsklingar..

* studentmössa.

2012-10-24 @ 20:34:46
Förtillfället sitter jag och har en konversation tillsammans med min moster och mamma, riktigt trevligt! Jag och min lilla familj har tänkt spendera natten här hos mamma idag, eftersom att jag ska upp väldigt tidigt i morgon bitti för att jag ska iväg och testa studentmössa. Helt sjukt vad tiden går fort! Så då blir det att göra ännu ett besök på skolan tillsammans med min son, för att göra lite folk bebis sjuka!
 
Nu väntar jag bara på att min älskade ska komma hem igen, han fick ta det sista i lägenheten. Var faktiskt helt slut, för har inte sovit så jätte bra de två sista nätterna. Så hoppas på bättre sömn inatt.


* hopp gunga.

2012-10-24 @ 11:57:00
 
Föresten, ni har inte missat denna godingen som verkligen älskar sin hopp gunga !! 

* skolarbete än en dag.

2012-10-24 @ 10:42:13
Hade som sagt en riktig trevlig kväll tillsammans med min familj igår kväll, vilket jag kände av sedan när vi kom hem. Både jag och Elias var helt slut, så vi somnade nästan direkt vi hade fått av oss ytterkläderna!
 
Men idag blev det sovmorgon som vanligt, det är så himla skönt att lilleman sover länge om morgonen! Både jag och han är riktigt utvilade när vi kommer upp då. Nu inväntar vi bara min syster som skall komma och passa Elias lite nu på morgonen så jag får gjort lite skolarbete.
 
När jag blivit färdig med studierna för idag tänker jag ta en riktig mysdag med min favorit ♥
 

* besök hos mamma.

2012-10-23 @ 20:55:04
Vi tillbringar kvällen tillsammans med min mamma syster Gabriel och självklart Elias. Både jag och min syster har lyckats dragit på oss något förfärligt mashumör denna kväll, men vad gör det? Man får vara ung så länge man kan! Tror både jag och min syster har suttit med iPhonen i handen precis hela kvällen och grejat på instagram. Herregud vilket liv man kan ha alltså.
 
Hör min lilla son ligga på golvet och prata för fullt med mamma/mormor, märks dock att han börjar bli väldigt trött så det får nog alldeles strax ta och bli hemfärd för våran del. Vilket skall bli väldigt skönt eftersom att jag känner att kroppen börjar strejka för idag. 

Men nu skall jag ägna sista tiden åt min kära familj. Ni får ha en fortsätt bra kväll så hörs vi i morgon :-*

* mat tips.

2012-10-23 @ 16:59:44
Mat tips! 
Eftersom att många har väldigt svårt för att komma på vad de skall laga till middag om dagarna, tänker jag nu försöka börja få in goda recept lite då och då. :)
 
5 portioner, tar ca 25 minuter.

Ca 600g fläskfilé 
1 stor gul lök
300-400g Tofuline creamy spread, vitlök/persilja
3 dl vispgrädde
½ dl vatten 
200-250g kokt skinka 
4-5 morötter
 
1. Börja med att skära löken, skinkan, fläskfilén och morötterna i bitar. 
2. Koka morötterna och börja fräsa löken. 
3. Stek fläskfilén vid sidan av. 
4. Häll sedan alla ingredienser i en gryta och låt det koka tills det är smakar bra, tillsätt gärna salt och peppar. 

Serveras tillsammans med pasta, ris eller potatisklyftor. 
(fungerar alldeles utmärkt att göra laktosfri)
 

* städning utav lägenhet.

2012-10-23 @ 11:06:48
Ovanligvis är både jag och Elias uppe och redan färdiga för att åka. Brukar som sagt bli sena morgonar för våran del, men det får vi nog ändra på nu när skolan drar igång för min del igen. Men idag skall vi åka iväg till gamla lägenheten och städa upp i den och hämta resten utav sakerna så att de nya ägarna kan börja flytta in. Det är riktigt trist att lämna lägenheten med tanke på att vi trivdes så gott i den både jag och Tony, men med den värmen är jag glad att vi flyttade till huset istället där det även är 1000 gånger finare!
 
Skulle egentligen ha åkt iväg till simhallen tillsammans med Elias idag, men eftersom det blev städning idag istället får det vänta ännu en dag. Att mina planeringar aldrig håller ihop, måste jag påstå är väldigt jobbigt. Men nu när lägenheten är borta kan vi rikta in oss på att få helt färdigt här hemma i huset, vilket ska bli otroligt skönt!
 
 
Idag bjuder jag på en morgon bild med världens bästa unge som förövrigt snart blir 5 månader, det är förfärligt vad tiden springer iväg. Den kunde väl åtminstone gå lite långsammare, men icke.

*

2012-10-23 @ 08:37:44

God morgon ☺❤


* studierna.

2012-10-22 @ 17:00:57
Elias sover middag och Tony gör eld i spisen, var på tiden. Det började bli riktigt kyligt här inne nu, så det skall bli skönt med lite värmen. Tänkte nu även försöka få laga lite mat, då jag inte ätit ett dugg på hela dagen. Men funderar då på vad jag skall laga!
 
Och i dag, har jag äntligen tagit tag i mina studier idag vilket var väldigt skönt. Kändes som jag kom en bra bit ut på vägen också. Under tiden jag pluggade passade Rita/farmor Elias, tack än gång!
 
 
Nu skall jag ägna resten utav kvällen åt mina godingar! ♥

* mys.

2012-10-21 @ 22:01:00
Kvällen består av mys.
 

* frukost.

2012-10-21 @ 11:48:56

Har jämt precis intagit en stor god frukost tillsammans med Tony, det finns verkligen ingenting som är bättre än frukosten på helgen. Det är då man skall passa på att mysa extra!

Nu passar jag och Elias på att ta en paus i soffan medan Tony är i badrummet och grejar. Sedan är det tänkt att vi skall försöka gå in på shopping centret ett tag ifall vi orkar. Dock så känns soffan oändligt god idag så vem vet kanske blir en annan dag ändå det märks att se!


*

2012-10-20 @ 21:26:07

LOVE LOVE LOVE LOVE ❤❤


* shopping ✌

2012-10-20 @ 21:22:58

Kvällen har nu kommit och vi har äntligen anlänt hem till Töcksfors efter en heldag i Karlstad tillsammans med Elias mamma och pappa.

Dagens planering var egentligen badhuset, men när jag fick reda på att de skulle till stan så ändrade vi de snabbt! Fick även har på tre större toppar som jag blev förälskad i så var tvungen att köpa de! Och under tiden vi var i Karlstad lyckades det bli två krockar, på E18 båda kvar. Men som tur var slapp vi bilköer tack vare en genväg.

Passade även på att hälsa på min farmor, roligt att träffa henne då man inte har chans till det så ofta..

Kvällen kommer nu spenderas tillsammans med Tony Hampus och Elias, en riktig myskväll med godis och en gång i Phuket :)


* morgon.

2012-10-19 @ 09:11:24

God morgon gott folk!

Vanligtvis vid denna tiden brukar både jag och Elias sova, men på något konstigt sätt är det bara Elias som har somnat. Känner att jag själv även skulle behöva lite sömn då jag känner att ögonen hänger på mig, men men upp och greja istället. Idag vet jag faktiskt inte vad dagen har att erbjuda, det regnar som spö i backen så är inge vidare pigg på att ta en promenad heller men det återstår att se.

Kvällen skall jag iallafall tillbringa med min älskade & son tillsammans med tända ljus, god mat, mys framför en bra film. Så jag har väntat på det ❤


* bilder.

2012-10-18 @ 19:12:17
Eftersom jag har lovat er mer bilder från dopet för ett bra tag sedan.. Kanske det är bäst att slänga in några så här kommer de, våran underbara dag! Vill även passa på att än en gång tacka för att ni var där och gjorde Elias dag så underbar ♥
 
4 generationer, Min farmor, min fader jag & min älskade son.

Jag och min älskade.
 
Pågående dop. 
 
 
 
 
 
Jag och min kära familj.
 
Syster/Moster/Gudmor.
 
Tonys syster/Faster & Tonys fader/farfar.
 

* tillbaka..

2012-10-18 @ 18:38:51
Efter många om och men skall jag äntligen sätta mig ner och få in ett inlägg här på min blogg. Tyvärr har det inte blivit något inlägg på väldigt länge på grund av att jag har haft kalendern full och samtidigt bara inte orkat skriva någonting. Men skall försöka bli mycket bättre nu framöver, lovar (: 
 
Förtillfället är vi hos mamma&pappa/mormor&morfar och har varit här ända sedan halv 12 tiden, på grund utav att det har varit strömavbrott nästan hela dagen lång hemma i Töcksfors så har vi då inte kunnat göra någon mat till Elias och inte heller andra vardagliga sysselsättningar så bestämde mig då för att åka hit och hälsa på.
 
Men inte allt för länge till så skall vi försöka dra oss hemåt och få i ordning lite grann, har inga rena kläder till varken mig eller Elias då både jag och Tony har tvätt strejkat ett tag så nu använder vi ut hela garderoben.. Men men skönt att få vila ut några dagar med :)
 

* vore drömmen..

2012-10-10 @ 11:33:20
 
Trött på höstväder, trött på kyla..
Nu är jag så trött på allt vad Sverige har att heta, skulle verkligen sitta bra med en Thailand resa! Så himla sugen på att bara komma bort här ifrån ett tag, hade varit så himla underbart ♥♥

* älskling <3 .

2012-10-09 @ 12:49:42
 
Varken jag eller min underbara son är pigga idag, båda har dragit på sig en hemsk förkyldning. Vilket är väldigt trist då vi hade planerat att åka iväg till simhallen tillsammans med Hampus och Julia nu när det väl var höstlov, men sånt är livet. Vi får helt enkelt ta det en annan gång.
 
Elias har sovit konstant hela morgonen nästan, märks att han inte är friskt. Inte lika pigg som vanlig, därför passar vi på att ta en heldag i sängen tillsammans och bara mysa ♥ Är ju aldrig fel de heller :) Så nu ska jag lägga i från mig datorn och ägna all min tid åt lilleman som ligger bredvid mig och hoppas att han piggnar till så fort som möjligt!

* barnfria.

2012-10-06 @ 17:50:00

Mamma & Pappa / mormor & morfar, var sugna på att låna Elias ännu en natt när de inte ser honom så mycket under veckorna. Så då när både jag och Tony är barnfria så tänker vi ta en ute kväll! Det skall bli riktigt roligt att komma ut och träffa alla trevliga människor igen, så nu hoppas vi på en toppen kväll :) Hoppas ni alla får en fin kväll, för de skall vi ha!

* Elias tillbringade natten hos mormor & morfar.

2012-10-06 @ 10:53:39
God morgon gott folk, hoppas ni alla sovit gott för det har jag gjort!
Vaknade riktigt tidigt idag, de dagar jag väl kan sova så skall jag alltid vakna hur tidigt som helst och självklart inte kunna somna om så himla typiskt. Kändes dock väldigt konstigt att vakna helt ensam i sängen, är alltid van att vakna upp bredvid Elias eller åtminstånde Tony. Men inte idag, så får väl försöka ta mig upp ur sängen nu och få någonting gjort nu när Elias är hos mormor och morfar under dagen.
 
Resten utav dagen får vi ta som den kommer, har verkligen ingen aning om vad som sker. Så det återstår att se!
 
z

* Karlstad.

2012-10-05 @ 16:35:00
Nu har min lilla famlij precis kommit till Årjäng, där vi skall hälsa på mamma och pappa en sväng innan vi åker vidare mot Karlstad där det blir mat och bio. Idag blir det Taken 2, skall bli väldigt spännande att se hur den är. Då väldigt många har sagt att den är urkass, innan premiären. Återstår!
 
Så nu skall jag hålla de andra sällskap tills det är dags för oss att åka ♥
 

* en kväll i stan.

2012-10-05 @ 02:42:00
Nu är vi äntligen hemma från en trevlig tur i stan, tillsammans med Tonys familj. Det är faktiskt väldigt roligt att komma ut på sådan små turer någon gång då och då. Direkt när vi anlände i Karlstad så gick vi mot Kebab House, där det är väldigt god mat. För min del blev det Kebab med ris.
 
Kvällens bio var som sagt Taken 2, och den var mycket bättre än förväntat! Så den kan jag rekomendera allihopa att se för den som tycker om den slags film. Så jag är riktigt nöjd med kvällen. Sådan kvällar kan man aldrig få för mycket av!
 

* kvällspromenad - check!

2012-10-04 @ 22:11:00
Anlänt hem efter en kvällspromenad tillsammans med Julia och Hampus. Var väldigt skönt att komma ut i den friska luften! Jag tycker det är hur underbart som helst att ta en kvällspromenad strax innan man skall lägga sig vilket jag tror även Elias tycker för han somnar så himla mycket bättre efter en. Så det blir något vi får fortsätta med.
 
Idag har vi faktiskt hunnit med en del saker oavsett om vi låg i soffan nästan hela dagen lång. Helt otroligt, men det är så mysigt! Tillsammans med min syster var vi idag och hälsade på våran kusin som kommit hem från några dagar på sjukhus, härligt att se han igen! Senare på kvällen blev det kvällsmat tillsammans med min familj i Årjäng.
 

* tips.

2012-10-04 @ 11:45:30
FILM TIPS!
 
Någon som älskar gråtfilmer? Då har ni en film här hur bra som helt!
 
 
Filmen handlar om en kvinna som blev misshandlad utav sin partner som då åker in i fängelse under 7 års period. Strax innan han åkte in blev hon gravid och adopterade bort sin son, då hennes mamma förfalskade pappans underskrift. När han väl kommer ut från fängelset står hon och väntar på honom, och berättar då vad som har hänt eftersom hans högsta önskan är att då bilda en familj och få en son.
 
Så det är då allt drar igång, de tar det till rätten och eftersom inte det var pappan själv som skrivit på adoptionspapper så får han ta tillbaka sin son.

* besök från alla håll.

2012-10-03 @ 16:34:00
Idag har jag och Elias haft mamma/mormor och syster/moster på besök under dagen. Riktigt trevligt var det, men dock springer tiden när man har det roligt.
 
Fick upp gardinerna idag med, men tyvärr så hade vi mätt väldigt dåligt och missförstått varandra så de var för korta så vi får köpa nya och börja om. Sånt som händer men tråkigt när man försöker få i ordning här hemma.
 
Under kvällen kommer Rita/farmor och Liz/faster hit så skall vi dra en film, ska bli spännande och se om den är så bra som folk säger! Det märks.
 
Bjuder på en bild där min son är hur nyfiken som helst på! GODING ♥
 


* tidig morgon.

2012-10-03 @ 09:31:29
God morgon alla läsare :-*
Bland det ovanliga så är jag och Elias redan uppe, det är inte så väldigt ofta vi går upp tidigt när vi inte behöver det. Vi båda älskar som sagt att mysa på morgonen, förstår inte varför man skall upp så tidigt när man inte behöver, så passar på att ligga lite extra medan jag har en son som också föredrar det än så länge.

Idag kommer mamma/mormor och hälsar på oss här i Töcksfors, var några dagar sedan vi träffade henne, Ovanligt att inte kunna träffas varenda dag men så är dagens läge för tillfället - det får helt enkelt bli Töcksfors på dem också! Så idag tänkte jag försöka kräva lite hjälp utav mamma med att stryka gardiner och passa Elias så jag har möjlighet till att fixa lite här hemma i huset då det har stått stilla de senaste dagarna.
 
Elias och hans kusin.

* 4 månader.

2012-10-02 @ 12:38:42

Idag är min plutt redan 4 månader
 

* god morgon.

2012-10-02 @ 12:34:00
God morgon, eller snarare kanske god middag!
Vaknade upp i morse och kände att jag inte mådde ett dugg bra, så Tony stannade hemma och tog Elias. Tack snälla! Så för tillfället så är de ute och går så jag får passa på att vila upp mig i soffan. Kändes verkligen jätte skönt att få vila ut då det har varit väldigt många stressiga veckor nu det senaste.
 
För min del kommer jag att spendera dagen i soffan, då jag känner för att göra precis ingenting. Nu skall jag bara invänta mina två älskling och försöka få de till att komma och mysa tillsammans med mig :)
 

* arvika nästa.

2012-10-01 @ 06:30:00
Idag väntar ett läkarbesök i Arvika för Elias, stackarn.
Men skall bli riktigt skönt att få veta vad det är och få detta överstökat.
 
Gick upp lite tidigare än jag vad tänkt att göra, men eftersom att vi alltid lyckas ha väldigt mycket mer att göra de sista minuterna strax innan vi skall åka så tänkte jag att det är bäst att vi går upp tidigare än planerat. Och att väcka Elias gör så ont i mig, absolut när man ser hur skönt han sover. Men ett måste.
 
Återkommer sedan, nu skall jag försöka få upp lilleman ♥
 

* besök.

2012-10-01 @ 01:55:00
Nu är sängen väldigt efterlängtad, efter en lång dag så ska det nu bli skönt att lägga sig. Haft Julia och Hampus på besök ikväll, alltid lika trevligt det! Dror en film och tog oss en kvälls promenad, hur härligt som helst konstigt att man inte tar sig tid att göra det oftare. Men de skall de bli hädanefter! Nu slänger jag ihop datorn och försöker få sova några timmar..
 

RSS 2.0