* toppen nyhet!

2012-08-31 @ 12:27:00
Fick en toppen nyhet i morse, vi börjar flytta redan denna månad som kommer nu. Äntligen, ska bli så skönt att flytta ifrån denna lägenhet. Inte för att vi inte trivs, för det gör vi verkligen! Men det fungerar inte att bo i en lägenhet där det är runt 30-45 grader varmt. Det är alldeles för varmt för allihopa, tråkigt nog. Så nu hädanefter blir vi boende i Töcksfors. Riktigt härligt faktiskt. Så än en gång, skall vi börja packa ihop våra saker och flytta. Men sedan efter denna flytten tänker jag inte flytta på ett bra tag! Phu är riktigt trött på att flytta fram och tillbaka nu.
 
Har annars varit på skolan en stund och fått genomgång på projektarbetet som vi skall jobba med framöver nu i 3:an, kändes som att det var en HEL del vilket det även är. Men har faktiskt redan kommit på vad mitt projekarbete ska gå ut på som tur är! Nej nu skall jag försöka få ihop plockat lite grann i lägenheten sedan inväntas älskling och vidare till Töcksfors och fira Alexander som blir hela 6 år idag :)
 
Puss, J
 

* att röka när man är gravid?

2012-08-31 @ 12:15:00
Nu tänker jag säga mitt, och detta står jag för!
 
Som sagt ni ser ju rubriken, jag har väldigt ofta kommit in i denna diskussion så tyckte lika gärna jag kunde skriva ut min åsikt. Personligen tycker jag det är helt fel att röka när man är gravid? Både alkohol, cigaretter och snus borde förbjudas enligt mig. Men det kan man självklart inte göra. Det är upp till var och en hur man vill göra, men bär man på ett barn och man vet att barnet kan ta skada av det är det då så viktigt med tobak och alkohol? Jag anser att man förstör någon annans liv tack vare sitt eget beroende.
 
När du röker eller snusar får du i dig många skadliga ämnen som tas upp av blodet och når fostret via moderkakan och navelsträngen. En cigarett för mamman motsvarar två cigatter för barnet.
 
Rökning under graviditet kan leda till en rad olika faror för barnet, vill man verkligen riskera detta? Har man riktigt otur kan barnet dö redan i magen, eller i plötslig spädbarnsdöd.
 
Tänk er för, ni som röker under graviditet. Men valet är erat eget.
 
 
Vad anser ni om detta?

* minnen.

2012-08-29 @ 13:09:00
memories.

* tiden försvinner.

2012-08-29 @ 13:06:04
 
du är den finaste människan på jorden.
den människa jag älskar över allt och alla.
går inte en dag utan att jag är världens lyckligaste. 
 
kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig, Elias ♥
snart är du 3 månader, vet dock inte vart tiden tar vägen. önskar den kunde gå liiite långsammare, snart börjar du sitta prata och stå. mitt lilla hjärta ♥
 
 

* god morgon!

2012-08-29 @ 12:44:00
God morgon!
 
Både jag och Elias är väldigt trötta idag, helt slut. Han har sovit sjukt mycket nu detta dygnet, helt otroligt. Lade han redan vid halv 8 tiden då han var riktigt trött, somnade direkt vaknade aldrig förän halv 7 då han åt 60 ml somnade om och vaknade vid halv 10. Då ville han upp och prata lite grann så satte han i babysittern där han somnade om, sedan var han vaken drygt en timme och sover ännu en gång. Går nog i perioder de dära.
 
Mina underbara föräldrar kom och väckte mig, och de allra bästa var att de hade med sig nybakat bröd. Hur gott är inte det? Att få nybakat bröd på morgonen, älskar det!
 
Nu ska jag snart ta och göra mig i ordning och gå iväg till skolan och prata om en kurs jag ska göra, känner att jag vill dra igång det så jag har något mer att göra om dagarna då det inte finns någon annan planering. :)
 

* dålig start på dagen.

2012-08-28 @ 12:44:00

Trött trött återigen trött. Saknar även Elias så, himla jobbigt det har varit utan han nu dessa dagar jag tillbringat i Säffle men körkort är ett måste. Så har en heel del tid att ta igen känner jag :)

Dagen började inte bra, vaknade upp bredvid Elias och myste lite grann plötsligt dyker det upp en stor spindel (för er som inte vet det är jag en väldigt spindel fobi) och den lyckades aldrig Tony hitta så genast förstördes min morgon. Åkte sedan iväg till Säffle där jag nu sitter helt själv utan ett dugg att göra, men kände jag ville ha en extra körlektion innan uppkörningen :)

Dagen blir som sagt att spendera här i Säffle, sedan ska jag åka hem och ta igen all missad tid med mina älskade


* säffle.

2012-08-27 @ 16:49:00
Väldigt vad väder kan ändra sig bara på en dag! När jag gick upp var det bara 1.9 grader varmt ute, medan det är 23 grader ute nu helt sjukt egentligen.
 
Första morgonen på väldigt länge som jag bara behövt tänka på mig själv, känner väldigt konstigt att inte ha Elias hemma vi som verkligen älskar att mysa på morgonen. Men han åkte till sin farmor idag, där han säkert myst väldigt mycket istället :) Så denna dag har jag tillbringat i Säffle på trafikskolan och övningskört, gick väl sådär. Börjar bli grymt nervös inför uppkörningen eftersom jag klarade teorin så vill jag jätte gärna klara uppkörningen med. Märks hur de går.
 
Alldeles strax kommer Rita hit med Elias, så jag saknat honom ♥ Sedan ska vi iväg till Kinan och äta lite mat, känner att det behövs magen har börjat kurra för länge sedan.
 
 
 
älskade sötunge, jag älskar dig så! ♥

* far & son.

2012-08-25 @ 18:28:46
 
 
världens stoltaste pappa ♥ vi älskar dig så otroligt mycket William Elias Lindqvist!

* mys morgon, mysdag, myskväll ♥

2012-08-25 @ 18:12:00
Oj vad dagarna har gått, totalt glömt bort att blogga då jag haft häcken full. Det har hänt en hel del under de dagar jag inte skrivit, så det är nog därför det inte kommit ut något inlägg.
 
Idag har jag spenderat hela dagen i mina myskläder, hur skönt är inte det! Vaknade väldigt tidigt idag, då Elias vägrade somna om men vad gör det? Finns ju inget mysigare än att ligga och mysa med han om morgonen. Senare ut mot dagen åkte vi iväg till mamma och pappa där jag är nu, så har precis ätit grillat uh vad gott det är - typiskt att grillsäsongen snart är över. Men eftersom jag har en pappa som tydligen ÄLSKAR att grilla i dåligt väder så kanske han får till någon mer gång :) Annars har jag bara suttit och kollat på inrednings prylar, måste nu bli lite mer saker då vi om ett par månader flyttar till hus och Elias äntligen får sig ett eget rum, gud så roligt det ska bli att inreda lillens rum längtar så!
 
Kvällen är tänkt att spendera tillsammans med mina två älskade ♥ troligen framför en film :)
 
 

* skola nästa.

2012-08-20 @ 06:10:00
Tidig morgon idag, gick upp redan vid 6 tiden. Men sånt är livet.
 
 
Idag drar äntligen skolan igång igen, längtar verkligen tills det är över. Så trött på att spendera dagarna där borta, absolut på ÅGY skolan där jag inte ville börja men tyvärr så lades Årjängs praktiska ner så hade inget val. Men det blir säkert bra, då jag inte kommer vara där så vädigt mycket eftersom jag ska studera hemifrån när jag har Elias.
 
Nu ska jag göra mig i ordning, sedan ska jag försöka väcka Elias och se om han är sugen på att vakna vilket jag inte tror men idag är det tyvärr ett måste. Uf, känner mig så elak.

* trafikskolan nästa!

2012-08-19 @ 09:16:19
God morgon god morgon!
Antar att de flesta sover nu, och även är bakfulla. Själv har jag varit uppe sedan halv 8 med Elias, som varit jätte pigg. Helt otrolig underbar är han. Så har precis duschat, ska försöka få på mig lite kläder och gå upp till Trafikskolan och fortsätta läsa på Teorin. Eftersom skolan börjar denna vecka har jag inte lika lätt att komma iväg så får passa på nu under helgen när jag är ledig.
 
Så nu ska jag iväg och pyssla med lillen, och mig så vi blir färdiga någon gång :)
 

* shopping - trafikskolan - kräftskiva.

2012-08-19 @ 00:45:00
Haft en jätte trevlig dag, hela dagen. Behövdes verkligen en sådan dag, var länge sedan!
 
Dagen började på Töcksfors shoppingcenter, tillsammans med Tony, Elias, Martin & Jesper. Hade det jätte trevligt, både Jesper och Martin skulle handla kläder. Och som tur var hittade båda nästan allt det de skulle ha, jätte fina kläder! Så var riktigt roligt att shoppa tillsammans med dem igår. Tog oss även mat på Kinan, uh vad gott det är med kina mat.
 
Dock blev vi inte där så väldigt mycket längre eftersom jag skulle iväg till Trafikskolan, för att jag totalt hade fastnat på repetition nu under veckan som gått. Men äntligen så klarade jag de idag, super nöjd! Så nu väntar provet, så småning om - nervös!
 
Tony kom och hämtade mig runt halv 5 tiden och vi åkte hem och gjorde oss i ordning för kräftskiva hos hans pappa, så spenderade hela kvällen där vilket var jätte trevlig! Kom hem nu vid halv ett tiden, och nu kan jag lova er att sängen ska bli oändligt god!
 
(Var även iväg och köpte en pippitröja här om dagen, och jag verkligen älskar den!)

*

2012-08-17 @ 18:38:00
 
William Elias Lindqvist
 

* två veckor intensivkurs, check!

2012-08-17 @ 18:30:00
Äntigen äntligen är intensivkursen färdig, uh känner mig helt död! Men det var behövligt kände jag, får fortsätta och läsa under helgen och vekan med måste bli färdig med alla uppgifter. Så bara fortsätta lägga ner tid på det.
 
Idag har det samtidigt varit världens underbaraste väder, då jag själv suttit inne hela dagen lång. Men men ingenting att göra åt. Så har precis kommit hem och myst lite med Elias - underbart ♥ Käns som han har blivit jätte stor bara under dessa två veckor då jag inte haft jätte mycket tid kvar åt han tråkigt nog. Men snart är körkortet överstökat, då blir all min tid över till Elias igen!
 
I morgon bär det även av på shopping en stund, eftesom att killarna var väldigt sugna på shopping. Konstigt nog? Men jag tackar inte nej, själv älskar jag att shoppa!
 

* intensivkurs.

2012-08-15 @ 21:58:00
Kvällen är här, och det är redan mörkt ute. Än en dag har jag missat det fina vädret tack vare att jag spenderade hela dagen framför en datorskärm, vilket jag inte föredrar. Men som tur är kanske jag snart har körkort vilket jag verkligen hoppas på! Viktoria kom och hjälpte mig och förklarde lite på teorin, tusen tack för hjälpen ♥ Så nu ska jag fortsätta min kväll tillsammans med teoriboken än en gång. För nu är det bara två dagar kvar på intensivkursen, och i morgon är det halkbanan, hemskt.
 
Har väl dock inget nytt att berätta eftersom jag inte är någon ute bland folk för tillfället, men kan då tillägga att min lilla prins växer för fullt - älskling ♥
 

*

2012-08-13 @ 20:57:27
Tänk att det inte har gått längre än 2 månader och 11 dagar sedan magen var så stor! Jag minns så väl hur stor och klumpig jag kände mig, inga kläder som passade tyckte bara jag såg ut som världens flodhäst vilket jag tillslut gjorde. Men oavsett så saknar jag när du var i magen på mig, alla kvällar och morgonar vi låg och myste och du sparkade och hade din vääldigt jobbiga hicka men så underbart det var. Minns varje gång din pappa fick känna, han lyste upp som en sol varenda gång. Aldrig sett en människa så lycklig, har heller själv aldrig varit så lycklig som när jag fick veta att du låg där i min mage och växte vecka för vecka.
 
Vad som än händer, kommer både jag och pappa alltid att älska dig William Elias Lindqvist

* teori.

2012-08-13 @ 20:37:23
Ännu en dag som börjar avta, tycker tiden går så otroligt fort. Vet inte vad dagarna tar vägen, de bara flyger fram. Både förra veckan och kommande vecka har och kommer jag spendera framför en dator och i en bil som sagt. Så är helt slut nu om jag ska vara ärlig.

Man kan egentligen inte tänka sig att det är så tröttsamt att sitta vid en dator hela dagarna, men tro mig det är de! Uschamejen. Och självklart lyckades jag få de två veckorna då det var finaste vädret i sommar, så himla typiskt. Men ingeting att göra åt, körkort skall tas!
Har spenderat första dagen i Säffle idag, gick väl helt okej. Helt annorlunda att köra där än i Årjäng, beror nog på att jag aldrig kört där tidigare kan jag tänka mig. Men går nog bättre om någon dag.
 
För övrigt har jag precis lagt Elias, så nu sover han för kvällen. Nu så ska jag fräscha upp mig lite grann, noppa ögonbryn, raka benen och duscha. Sedan väntar teori boken & min älskade ♥
 

* nästa Säffle.

2012-08-13 @ 06:36:03

Kan tala om att sägen har ju aldrig vart så underbar som nu, och idag vet jag att jag verkligen måste upp med så himla typiskt! Önskar bara det gick att ligga kvar. Men men.

Idag blir de iväg till Säffle med Trafikskolan, ska bli roligt att se hur det går där borta! Har dock inge mer att tillägga, så ska försöka få in mer inlägg om dagarna 😁


* stranden.

2012-08-12 @ 17:40:00
 

Hälsning från stranden!
 
 

*

2012-08-11 @ 23:18:45

Kärleken till dig är ofattbar.
Jag kommer finnas här för dig nu och föralltid, vilka val du än gör här i livet kommer jag vara där och stötta dig.
Alla snesteg och misstag så finns jag där.

Kärleken till sitt eget barn går inte att förklara, ingenting är starkare.
Du är mitt allt William Elias Lindqvist ❤



* dröm kroppen.

2012-08-11 @ 00:47:57
I flera månader, snarare år har jag drömt om att få den perfekta kroppen som alla tjejer drömmer om. Vilket jag tidigare alltid mått väldigt dåligt över.  

Jag tänker skriva detta eftersom jag fick en väldigt kränkande kommentar här på bloggen för några dagar sedan, där någon anonym skrev att jag borde börja tänka på min vikt eftersom att jag hade blivit överviktig.
Under hela min tonårsperiod, om inte ännu tidigare har jag drömt om att få den perfekta kroppen. Kroppen som bestod utav platt mage, de perfekta låren och de perfekta formerna. Men nu idag när jag tänker efter, hur ser egentligen den perfekta kroppen ut?

Ingen människa är någon annan lik, alla är unik på sitt eget sätt. Så varför skall man försöka göra om sig? Man lever bara en gång, så varför inte ta vara på de få år man faktiskt har och njuta fullt ut än att hela tiden känna att man skall behöva göra om sig till någon annan man egentligen inte är. Varför inte bara börja älska sig själv istället?

Det var som en vän sade till mig här om dagen, som faktiskt vet någonting om detta. Det är inte utsidan som räknas, det är insidan. Oavsett om du är smal eller tjock så förändrar inte det din personlighet. Det är hur du är som person inifrån. Det går inte ändra på sig, det är inte utsidan man lär känna en person på utan insidan. Så varför inte bara börja älska sig själv och vara glad för att man faktiskt är frisk istället?

Så nu sitter jag här idag, lite större än vad jag var tidigare innan jag blev gravid med ett långt ärr vid bikinilinjen utan en enda bristning. Hur glad som helst, för jag vet att denna kropp fick jag tack vare Elias som kom till världen och förändrade mitt liv till något jag alltid drömt om. Så varenda gång jag kollar mig i spegeln tänker jag på min underbara son. Men bara för att jag inte har samma kropp som tidigare skall jag behöva kallas överviktig? Kalla mig vad du vill, men jag är stolt över min kropp som klarat genomgå det den har klarat av!

 

* bildboooomb.

2012-08-04 @ 09:03:39
Eftersom jag varit i Norge hela veckan så har jag inte haft tid att blogga varje dag som ni kanske märkt av. Men ska bli ändring nu för jag har nu kommit hem med massor utav bilder sedan semestern som ska in på bloggen :) !!
 
Åkte som sagt hem igår, resan hem gick förvånandes värt super bra. Elias vaknade till någon enstaka gång, hemresan tog faktiskt bara 11 timmar, härligt nog, Men gud så roligt vi har haft det, synd bara att dagarna ska gå så fort men man säger ju der har man roligt går dagarna som på räls. Direkt vi kom till Töcksfors svängde vi av och hälsade på Tonys mamma, var länge sedan hon såg Elias så vi åkte dit och överraskade henne. Sedan kom vi hem runt halv 1 tiden och packade in saker och alltihopa så nu ser lägenheten betydligt mycket mer ostädad än när vi åkte jobbigt och tid kommer jag inte ha för att städa heller, så det får Tony ta till veckan :)
 







 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En riktig bildbomd..

* 2 månader.

2012-08-02 @ 08:13:00
 
Älskling är redan 2 månader, GRATTIS <3

RSS 2.0