* mot Elmia.

2013-03-29 @ 04:18:00
 
Nu åker vi iväg mot Jönköping, återstår och se hur långt vi kommer :)

* busunge.

2013-03-18 @ 11:44:10
Det går undan här hemma, det är inte en lugn minut. Lilleman springer runt och öppnar lådor och skriker de gånger han inte når sakerna han är ute efter. Han har precis plockat ut sakerna ut kökslådorna som jag precis plockat in igen och börjar höra lite smått att det är dags igen!


Vi ska alldeles strax få i oss någonting att äta, sedan tänkte jag försöka ta en promenad i detta fina vårväder :) Men ack så tråkigt att gå själv, så har funderat på en trip till Årjäng och försöka övertala mamma till att följa med. Men det märks vad dagen har att erbjuda :)

* godkänn !

2013-03-14 @ 11:36:00


Sakta men säkert, börjar kurs efter kurs att bli färdig. Idag gjorde jag äntligen mitt sista gymnastikpass för alltid, så nu kan jag äntligen säga att jag är GODKÄNN i gymnastiken med :) *överlycklig tjej*

*

2013-03-12 @ 06:49:26

Man kan inget annat än att vara lycklig ❤


* mammas goding är sjuk.

2013-03-11 @ 11:27:46

Spenderade hela dagen i Årjäng i går hos mamma och pappa, vilket ledde till att vi lyckades smitta ner pappa med så himla typiskt så nu är det deras tur.

Här hemma springer vi runt och städar som aldrig förr, att det kan bli så stökigt på bara någon dag det förstår jag inte. Men just nu har jag och Elias tagit en paus då han var super trött! Så nu ligger vi framför tvn och kikar in pingu :) mysigt!


* påbörjan på det friska livet.

2013-03-10 @ 08:12:48
Eftersom att vi de sista 4 dagarana har legat i magsjuka så ska vi idag göra ett tappert försök att orka oss ut i friska luften idag. Som jag har längtat efter det! Eftersom våran magsjuka även sitter i kroppen så känns det som ett träningspass bara man har gått till köket och tillbaka så det har mest blivit film för oss de senaste dagarna och kan lova er - vi har nog gått igenom alla möjliga filmer dessa dagar.



Vi ska även åka iväg till Årjäng och hämta våran enormt saknade son ♥ som på något underligt sätt slapp denna  vidriga magsjuka då han var på väg till mormor och morfar när detta slog till på mig och Tony.
Men nu har det gått allt för länge sedan jag fick krama och pussa min favorit, så nu ska jag ta och väcka Tony så kan vi åka iväg och hämta honom - lyckligare än lyckligast!


* Newbie kollektionen har anlänt ♥

2013-03-05 @ 08:22:00
 
Kunde inte göra något annat än att vara överlycklig! Älskar kollektionen utav NEWBIE så har den äntligen kommit i större storlek ♥

Eftersom att nu Newbie kläderna har kommit i större storlek och Elias ändå behöver nya kläder i storlek 80 så unnade jag mig en shopping resa till Karlstad tillsammans med min mamma moster och lilla Elias så klart. Och självklart är det alltid lika trevligt! Dock blev jag tusenlappar fattigare, och kläder rikare. Till mig själv så hittade jag knappt någonting som vanligt, känns inte som jag trivs i ett enda plagg nu längre efter graviditeten men skulle behöva uppgradera min garderob nu snart men får ta det pö om pö :)

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen sedan hoppa ner i sängen, jobb i morgon!

* 9 månader.

2013-03-02 @ 08:22:00


Idag är det ingen vanlig dag för det är Elias 9 månaders dag, hurra hurra hurra ♥
 
Mamma älskar dig över allt och alla.

* tillbaka - tjena!

2013-03-01 @ 07:35:38
Vilken lång vecka det har varit! Denna vecka jobbar jag måndag - söndag, känns att jag inte riktigt är van att jobba så mycket. Men får passa på medan det är lov och Tony är lite pappa ledig :) Pengar, pengar.

Var som sagt ett bra tag sedan jag skrev sist, det har hänt sjukt mycket och jag har helt enkelt inte haft tiden att sätta mig framför datorn och slänga in ett inlägg här på bloggen. Men än en gång ska jag lova er, att jag ska försöka att bli bättre.


Det som kommer att hända den kommande veckan är att Elias blir 9 månader & så ska vi försöka flytta ut Thomas saker till hans nya lilla lägenhet så vi kan få börja göra i ordning riktigt här i huset. Det ska bli så himla roligt när allt är färdigt här så man slipper bo såhär som vi gjort, personligen tycker jag inte om när saker är halvfärdiga :)

Så nu innan det bär av till jobbet ska jag ta och mysa ner mig i sängen en liten stund till med min lilla favorit <3

RSS 2.0