* full fart framåt!

2013-01-31 @ 09:27:55
Det är helt sjukt hur ett litet barn kan ändras på bara några dagar, här omdagen var Elias fortfarande den lilla lugna killen. Men över en natt försvann det! Nu springer han runt och kör race med gåstolem, krockar in i väggar så att hela han flyger upp ut stolen. Samtidigt går han runt och drar ner precis allt, idag har vi lyckats dra ner alla jackor och dra ut alla skor. Helt sjukt vad fort allt går. Men man ska ju veta att man lever :)


Tänkte nu försöka lugna honom lite grann så jag får chansen till att studera lite grann idag, då det verkligen behövs. Känns som jag börjar komma efter, vilket jag inte tycker om! Så nu blir det att ligga i med hårhanskarna och sitta uppe till lite senare kvällar.

Måste även berätta att vi lagade hemgjort mat till lillen igår, och ser verkligen fram till att pröva det senare idag! Ska bli riktigt spännande att se om han tycker om det denna gång, han brukar egentligen bara äta köttfärssås och spagetti färdigt på burk - annat vägrar han äta! Så idag håller vi tummarna :)


* frukosten på golvet..

2013-01-30 @ 11:46:08
Jag och Elias har precis ätit upp våran frukost, eller ja det mesta av Elias frukost hamnade såklart på golvet. Det märks verkligen vart han sitter vid köksbordet, fullt utav smulor ÖVERALLT! Nu ska jag alldeles strax sätta mig ner bredvid honom och ha lite mamma och son mys innan vi får besök utav Julia Emelie och Thindra :) Ska bli riktigt roligt att se hur Elias reagerar när det kommer en till liten bebis in hit.


* jag och elias städar fast med olika viljor.

2013-01-29 @ 16:13:27
Eftersom att de sista dagarna inte ha varit som jag planerat, så struntade jag i skoldagen idag. Så åkte jag hem redan tidigt i morse tillsammans med Tony och Elias, hela dagen har bestått utav att vara hemma och städa, och självklart har Elias sprungit efter i sin gåstol och dragit ut allt som jag har plockat i ordning. Det är väl sånt man får vänja sig med, busunge.



Så nu inom någon timme kommer min syster hit så ska vi laga kvällsmat. Blir amerikanska pannkakor för våran del, gud så sugen jag har varit på det de senaste dagarna.


* skrotbilar.

2013-01-28 @ 22:56:00
Tänk vad mycket som kan hända på en och samma dag, helt sjukt!

Igår kväll åkte vi till Årjäng för att hämta hem Elias, så jag hade väntat att få mysa ner mig i soffan tillsammans med den lillskrutten. Men det blev inte som vi hade planerat, direkt när vi skulle åka så startade inte bilen. Endast för att jag sa att min bil startar oavsett vad häromdagen så stod jag då där utan en bil. Så tur som vi hade så var pappa snäll och körde hem mig och Tony så fick Elias stanna kvar ännu en natt. Men som tur var fick jag en som hjälpte mig med bilen och den fixades, så nu är den ute på vägen igen!

Men det var bara början. När vi väl var påväg att hämta hem Elias denna gång, då lyckades Tony köra på en älg så hans arbetsbil lyckades gå sönder så nu står vi här med en bil. Har aldrig varit så rädd, tanken på att Elias kunde varit med i bilen och någonting hade hänt honom - det skrämmer mig! Men som tur var så hände ingenting och alla mår bra. Så tillslut kom vi fram hit till Årjäng, så nu tar jag och Tony kvällen efter en dramatisk dag.

Godnatt, gott folk :-*


* tillbaka.

2013-01-27 @ 20:48:29
Hejsan! 

Hoppas det är bra med er alla! Var ett tag sedan jag befann mig här på bloggen nu, men nu har jag fått tillbaka orken och tänker numera försöka få in inlägg varenda dag igen. har tidigare inte haft varken ork eller tid till att sitta framför datorn och greja. Då jag lägger all min tid på min son, skolan och jobb. 

Men under tiden jag varit frånvaro har mycket hänt. Elias blir snart 8 månader, världens gladaste unge. Strålar glädje av honom, jag har fått extra arbete på Rusta där jag trivs hur bra som helst! Samtidigt som jag tillbringar två dagar i veckan på att studera. 


RSS 2.0